INDIE; Textilní látky
Jsme výrobci nejlepších textilií v Indii. Tyto textilie mohou být použity na oděvy, bytové a kancelářské zařízení, látky na závěsy, šaty, trička, ubrusy, dětské oblečení, ubrousky atd. Zhotovujeme látky různých osnov a ve všech barvách. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
INDIE; Kožené doplňky
Hledáme odběratele kožených doplňků: pánské peněženky, dámské peněženky, psaníčka, přívěsky na klíče, obaly na mobily.
ČÍNA; Pletené zboží
Jsme čínská firma specializovaná na výrobu pletených šál, pletených čepic, pletených rukavic atd. Materiál může být akryl, vlna, bavlna, polar fleece. Navštivte naše webové stránky: Http: / / www.shenghua-hat.com.cn. Jsme schopni vyrábět podle požadavků zákazníků, jejich nápadů nebo návrhů. Nejnižší cena, vysoká kvalita a nejlepší služby ...
Poptávám přírodní bavlnu
Dobrý den, tímto poptávám metráž 100 % přírodní nebělené bavlny, bez chemickým úprav, gramáž 180 až 210 g/m2, oboulíc. Množství upřesníme. Dále bychom měli zájem o konopný textil s vlastnostmi jako u bavlny. Pokud možno budeme rádi za vzorky materiálu vč. aktuálních ceníků. pro upřesnění je také možnost zavolat. Děkuji.
INDIE; Kožené zboží
Hledáme evropské odběratele koženého zboží. Jsme indičtí výrobci a exportéři koženého zboží a kabelek.
NIGÉRIE; Košilovina, plachty, ojetá auta
Poptáváme materiály na košile, plachty, ojetá auta.
INDIE; Kůže
Naše firma Accord International je jedním z předních dodavatelů všech druhů kůže na obuv, oděvy a zboží. Pracujeme pro téměř všechny země Dálného východu a Brazílii. Máme velký zájem o vybudování nových vztahů s evropskými odběrateli kůže.
PÁKISTÁN; Bytový textil, oděvy
Jsme výrobce bytového textilu a oděvů se sídlem v Lahore v Pákistánu a hledáme nové odběratele nebo obchodní zástupce pro Evropu. Dodáváme do Evropy od roku 1988 a expandujeme. Dodáme jakýkoliv druh bytového textilu nebo oděvních výrobků jako soupravy prostěradel, soupravy přikrývek, "lůžka v tašce", prošívané přikrývky, fleecové bundy s kapucí, ...
INDIE; Textilní tkaniny
Hledáme importéry textilních tkanin v Evropě. Můžeme dodávat 20" / 40" kontejnery jakékoliv látky jako bavlna, hedvábí, vlna, pánské obleky, dámské módní oblečení, madraská kostka, voály atd.
INDIE; Příze
Alok Industries Ltd. vyrábí 450 t / den příze DTY, 200 t / den příze FDY a 650 t / den příze POY, máme 92 strojů pro tvarování přízí. Můžeme dodat surovou-bílou, polomatnou, DTY přízi různých vlastností, černé vlákno barvené ve hmotě různých vlastností, 1vrstvou až 4 vrstvou přízi jak surovou bílou, tak vlákno barvené ve hmotě. Máme zájem o ...
INDIE; Oděvy, bytové textilie
Jsme exportéři dámských oděvů a různých druhů textilií pro využití v domácnosti / kanceláři. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci.
BANGLADÉŠ; Surová bavlna
Bangladéš je jednou z předních zemí exportujících oděvy a máme rozsáhlou obchodní komunikaci s obchodními organizacemi, které obchodují se surovou bavlnou v Bangladéši. Nyní prozkoumáváme trh pro kvalitní surovou bavlnu ze zahraničí a působíme jako místní zástupce zde v Bangladéši pro renomované výrobce surové bavlny. Hledáme výrobce surové ...
BANGLADÉŠ; Jehly
Hledáme evropského výrobce jehel. Chtěli bychom ho zastupovat v Bangladéši.
INDIE; Tkaniny
Jsme výrobci tkanin z Indie a zhotovujeme všechny typy tkanin z bavlny a bavlna / směs. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
ČÍNA; Oděvy, doplňky, ložní prádlo
Naše firma D&S(CHINA)CO.,LTD. je výrobce a exportér. Naše produkty: oděvy, móda, čepice, klobouky, šály, svetry, rukavice, textil, tašky, ložní prádlo. Sídlíme ve Weifang, Shandong v Číně blízko přístavu a letiště Qingdao, přeprava je velmi pohodlná. Všechny naše produkty splňují mezinárodní normy kvality a jsou velmi oceňovány na mnoha různých ...
PÁKISTÁN; Letecké uniformy a doplňky
Naše firma SHAHRAJ FABRIC PVT LTD je výrobce a dodavatel intuitivních tkanin a stejnokrojů v Pákistánu. Kombinézy, letecké obleky, uniformy pro piloty, chňapky, rukavice pro grilování, Nomex, pilotní rukavice, letecké rukavice, letecké bundy, pilotní bundy. Máme zájem o navázání dlouhodobých a úspěšných obchodních vztahů.
PL v Dobřanech - dodávka oděvů pro zdravotní personál a pro pacienty
Předmětem veřejné zakázky je dodávka oděvů pro zdravotní personál a pro pacienty umístěné v zařízení zadavatele dle specifikace zadavatele.
PÁKISTÁN; Módní a sportovní oblečení
Jsme výrobci a exportéři všech druhů koženého a textilního, módního a sportovního oblečení. Máme vlastní koželužnu a výrobní jednotku kožených a textilních oděvů v Sialkot v Pákistánu. Jsme velkoobchodníci a OEM výrobci. Navštivte prosím náš web: www.lambtouchleather.com Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
NEPÁL; Šály, šátky, štóly
Jsme výrobci a exportéři šál, šátků, štól a dalších módních doplňků z bambusu, bavlny, modalu a jiných přírodních vláken, v různých stylech a barvách . Zhotovujeme také výrobky podle návrhů a specifikací zákazníků, s jejich vlastní exkluzivitou. Hledáme importéry, velkoobchodníky, obchodníky, odběratele atd.
Poptávám materiál na výrobu oděvů pro motorkáře
Hledám prodejce materiálu Cordura a jiných látek na výrobu motorkářských oděvů.
PÁKISTÁN; Textilní odpad, přebytečné oblečení
M.A Enterprise je soukromá pákistánská recyklační firma, která podniká v tomto oboru již od roku 2001. Importujeme textilní odpad a přebytečné oblečení od exportérů z celého světa a pravidelně potřebujeme následující položky: - bílá bavlněná trička (vysoké kvality v malých balících) - flanelové košile (vysoké kvality v malých balících) - staré ...
Rekonštrukcia a modernizácia DD a DSS Žiar nad Hronom - vybavenie lôžok
Predmetom zákazky je dodávka príslušenstva lôžok pre rekonštruovaný DD a DSS Žiar nad Hronom. Jedná sa o dodávku 75 ks antidekubitných matracov 200x90, 75 ks obyčajných matracov 200x90, 300 ks posteľného prádla, 300 ks posteľných súprav (paplóny, vankúše). Podrobný opis zákazky bude súčasťou súťažných podkladov. Predpokladaná hodnota zákazky bez ...
INDIE; Usně, opasky, kabelky
Jsme výrobci upravených usní, kožených opasků, kabelek v Indii a hledáme odběratele v Evropě.
Poptáváme zboží do komisního prodeje
Hledám firmu která nabídne zboží do komisního prodeje - obchod u hranic s Německem ( kožené zboží, piercing...... )
USA; Bytové textilie
Hledám velkoobchod s čistě lněnými látkami pro domácnost a ložní prádlo. Čistě lněné povlečení, tj. prostěradla, povlaky na polštáře, přikrývky.