Poptáváme dodavatele oděvů zn. Wolf
Poptávám výrobce nebo přímého dodavatele oděvů zn.WOLF pro nově otevřenou prodejnu. Dětské, dámské, pánské oblečení všeho druhu a velikostí.
EGYPT; Kůže, bavlna, oblečení pro břišní tance
Naše společnost je výhradní zástupce pro mezinárodní firmy v Egyptě. Spolupracujeme s významnými exportéry do celého světa od roku 1997. Srdečně vás zveme na naše webové stránky http://www.nariad.com. V Egyptě máme světové výrobní podniky s nejmodernějšími technologiemi na výrobu velmi kvalitních produktů, jako jsou pravá kůže, bavlněné tkaniny ...
FRANCIE; Textil a oděvy
Hledáme exportéry, distributory a dodavatele oděvů a textilu. Máme nedostatek stálých dodavatelů.
BANGLADÉŠ; Oblečení
Jsme dodavatel a výrobce všech druhů oblečení z Bangladéše. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli. Naše výrobky: trička, polokošile, fleecové bundy, tílka, jednoduchý žerzej, 1*1 žebrovaný, kalhoty, halenky, tkané košile, kalhoty, svetry, spodní prádlo, bavlněné ponožky, froté ručníky atd. Naše výrobky jsou kvalitní a za ...
INDIE; Oděvy
Jsme indičtí výrobci oděvů, hledáme importéry.
BANGLADÉŠ; Pleteninové oblečení
Jsme exportně zaměřený výrobce pleteninového oblečení (jakýkoliv druh konfekčních pleteninových oděvů), zvláště triček, již od roku 1991. Máme zájem rozšířit své trhy do zemí EU a hledáme nové odběratele.
INDIE; Oděvy
Jsme výrobce oděvů z Bangalore v Indii. Máme vlastní závod na výrobu asi 80000-100000 oděvů ročně ve všech kategoriích, jako jsou dámské, dětské a pánské oděvy vysoké kvality. Máme všechny druhy tkanin, místních i mezinárodních, v normě REACH včetně ekologických produktů. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptávám dodavatele dětského zboží do Kanady
Hledám pravé české zavinovačky a bižuterii, hračky, oblečení pro děti i dámské. Mám podnik v Kanadě a jsem z ČR.
ALŽÍRSKO; Oděvy
Jsme velkoobchodní firmy (skupina), prodáváme mnoho produktů v Alžírsku. Hledáme v ČR výrobce oděvů.
PÁKISTÁN; Rukavice
Naše firma je odborník na výrobu všech druhů rukavic. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli našich kvalitních výrobků. Vyrábíme kožené rukavice, jako jsou pracovní, motocyklové, letní, zimní, pálkařské, lyžařské, běžkařské, golfové a dámské rukavice atd. Všechny uvedené výrobky se vyrábí z nejlepších materiálů a ceny jsou ...
INDIE; Konfekce, bytový textil
Jsme výrobci a exportéři konfekčních oděvů a bytového textilu z jižní části Indie. Exportujeme do Evropy, USA a Kanady. Máme obrovské kapacity a hledáme zákazníky, kteří mají zájem o naše výrobky.
Poptávám dodavatele dámské módy pro MO
Hledám dodavatele dámské módy (šaty, sukně, trička, kabáty) pro svůj maloobchod/butik v menším městě. Preferuji módu španělskou, italskou či britskou.
INDIE; Štóly, plédy
Jsme přední výrobce všech typů štól / plédů v Indii a hledáme zákazníky z Evropy.
INDIE; Trička, šaty
Jsme výrobci a exportéři triček a indických šatů podle požadavků, návrhů a vzorů zákazníků. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci.
INDIE; Oděvy, minerály, bylinná léčiva
Jsme výrobce a exportér oděvů, minerálů a nově bylinných léčiv. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
ČÍNA; Oděvní etikety, visačky
Vyrábíme hlavně všechny druhy oděvních etiket a visaček, jako jsou tkané etikety, tištěné etikety, silikonové etikety, nažehlovací etikety, sítotiskové etikety, vyšívané etikety, nejrůznější visačky atd. a také všechny druhy tištěných produktů. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.
INDIE; Oblečení
Hledám potenciální importéry skladových zásob pánského, dámského a dětského oblečení v Evropě.
INDIE; Šátky, textilie
Jsme výrobce a exportér všech druhů šátků a textilií. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
BANGLADÉŠ; Oděvy
Vlastním skupinu společností, která zahrnuje oděvní závod 100% orientovaný na export. Závod má 7 výrobních linek a zachovává certifikát shody mnoha renomovaných značek. Mám velký zájem o navázání dlouhodobé obchodní spolupráce s evropskými odběrateli.
INDIE; Oděvy
Jsme exportéři oděvů z Indie. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s importéry, velkoobchodníky a maloobchodníky.
NIGÉRIE; Textilie, kosmetika
Hledáme spolehlivé výrobce, kteří by nám dodávali textilní zásoby, kosmetiku.
Poptávám ušití triček
Poptáváme ušití triček s krátkým rukávem z bavlny. Trička budou mít speciální střih který ještě upřesníme. Ušitá trička potom budou potištěna dodaným motivem. Počet ks by byl 60ks. 3 různé motivy potisku, od každého potisku 20ks, dohromady tedy 60ks.
Poptáváme ušití triček
Potřebujeme ušít trička s krátkým rukávem z polyesterové pleteniny, která bude od nás před stříháním a šitím digitálně potištěná firemním motivem. Počet ks by byl 50 nebo 100, různé velikosti.
PÁKISTÁN; Oděvy
Synergia je dodavatelská společnost s bohatými zkušenostmi v oděvním průmyslu. Máme technicky kvalifikovaný tým se zkušenostmi ve výrobě látek a oděvů, jako je pletení, barvení tkanin, výroba oděvů pletených i tkaných. Specializujeme se na trička, polokošile, tílka, tepláky, mikiny s kapucí, mikiny s kapucí na zip, džínové šortky, dámské módní ...
PÁKISTÁN; Oděvy
Hledáme odběratele/ importéry kožených bund, rukavic a denimových džín s 5 kapsami.