Oblečení, Nigérie
Poptáváme pánské a dámské oblečení.
Konfekce, pletené zboží, Bangladéš
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli / importéry / distributory konfekčních oděvů, módního oblečení a také všech druhů svetrů / pleteného zboží. Jsme výrobce Bangladéši a chtěli bychom exportovat zboží splňující mezinárodní normy za přiměřeně nízkou cenu.
Oděvy, džíny, Indie
Hledáme prodejce / distributory džín a všech druhů oděvů.
Export, import, Indie
Jsem marketingový konzultant a dodavatelský zástupce pro kupce i prodejce. Sídlím v Indii a mám také velmi dobré vztahy ve Velké Británii, v Belgii a západní Evropě. Jsem schopen dodávat potenciálním odběratelům a importérům z ČR cokoliv, co mohou požadovat od velmi dobře zavedených a renomovaných výrobců a exportérů z Indie, jako jsou stroje, ...
Textil, Čína
Jsme profesionální exportér oděvů a textilu v Číně již více než 20 let. Máme závody v různých provinciích a rádi bychom spolupracovali s firmami z Evropy.
Konfekce, obuv, kožené zboží, hodinky, Nigérie
Hledáme české výrobce nebo obchodníky s pánskými i dámskými konfekčními oděvy včetně džín,koženými taškami, obuví a opasky včetně řemínků pro náramkové hodinky, náramkovými hodinkami a hodinami.
Trička, Kamerun
Hledáme schopného dodavatele, který se může přihlásit do tendru, který byl právě vyhlášen křesťanskou humanitární nadací (CHF) na dodávku 1 000 000 hladkých triček (černých / bílých). Dodací lhůta: 12 kalendářních měsíců. Specifikace: 100% bavlna, kulatý výstřih, krátký rukáv, jednoduchý žerzej, pletená bavlna, 200 gsm, velikosti: S/M/L/XL/XXL ...
Oděvy, Pákistán
Jsme exportér / obchodník se všemi druhy dámského, pánského a dětského bavlněného oblečení z Lahore v Pákistánu. Hledáme silné a seriózní odběratele.
Konfekční oděvy, juta, Bangladéš
Dodáváme z Bangladéše konfekční oděvy, průmyslové suroviny, jutovou pytlovinu. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
Oděvy, Pákistán
Jsme exportéři / obchodníci se všemi druhy pánských, dámských a dětských oděvů. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.
Konfekční oděvy, Bangladéš
Naše firma Oyeshe International je exportér a importér v Dháce v Bangladéši. Exportujeme konfekční oděvy (pletené, tkané, denimové a svetry). Hledáme firmy, které mají zájem o podnikání v Bangladéši. www.oyesheinternational.webs.com
Bavlněné textilie, Egypt
Exportujeme egyptskou kvalitu a cenu a máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli. Naše produkty: bavlněné oblečení, ručníky a župany, trička a všechny bavlněné výrobky.
Poptáváme dodavatele značkových oděvů a obuvi
Dobrý den, chystám se otevřít nový obchod se značkovými oděvy a obuví v Trutnově a sháním dodavatele oblečení známých světových značek.
Oděvy, sportovní potřeby, Pákistán
Jsme jedním z předních výrobců a exportérů koženého zboží, sportovních potřeb, oblečení pro bojová umění, pánského a dámského módního ošacení, potištěných a vyšívaných triček, polokošil a mikin s kapucí, kravat, klobouků a čepic atd. Více informací na www.samsysports.com. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci. Pošlete nám fotografie nebo ...
Hledám dodavatele módního oblečení ze zahraničí
Hledám solidního dodavatele módního oblečení z Vietnamu nebo z Číny a Japonska. Specifikace: Mělo by se jednat o stylové oblečení dovážené z Vietnamu, Japonska nebo z Číny. Dodací lhůta ze skladu v ČR by měla být 2 - 3 dny. Prosím o uvedení těchto informací: minimální odběr zboží, rychlost dodání, fotografie oděvů a aktuální ceník zboží. ...
Oděvy, Bangladéš
Jsme výrobce zaměřený na export konfekčních oděvů, zvláště pleteného oblečení. Pracujeme v tomto oboru již 21 let a již jsme dodali miliony kusů našim zákazníkům hlavně v Německu, Velké Británii, Holandsku, Francii, Itálii atd. Nicméně stále potřebujeme rozšířit okruh našich zákazníků / odběratelů, jelikož naše kapacity nepřetržitě rostou.
Konfekční oděvy, módní doplňky, Indie
V uplynulém desetiletí rostla indická móda mílovými kroky, objevila se na scéně světové módy a zůstává zde. Naše firma Astral Exports přináší světu se značně velkou kolekcí dámských kabelek, triček a dalších pletených oděvů velké množství módních konfekčních řešení a atraktivních módních doplňků. Jako výrobci, exportéři a obchodníci máme ...
Košile a halenky - nákup pro roky 2012, 2013 a 2014
Záměrem zadavatele je uzavření kupní smlouvy na dodávky koši a halenek, které jsou součástí stejnokrojové výbavy policistů Policie České republiky a Hradní policie. Technické, materiálové a kvalitativní provedení je podrobně popsáno, včetně počtů jednotlivých druhů a ostatních požadavků zadavatele, v zadávací dokumentaci a v její příloze.
Kožené rukavice, sportovní oblečení, Pákistán
Jsme výrobci a exportéři kožených rukavic a sportovního oblečení. Naše produkty: letní rukavice, zimní rukavice, motocyklové rukavice, lyžařské rukavice, běžkařské rukavice, dámské rukavice a golfové rukavice. Dále dresy pro bojová umění, fotbalové dresy, teplákové soupravy, trička a polokošile atd. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. ...
Oděvy, obuv, hračky, Čína
Naše firma D&S(CHINA)CO.,LTD. je výrobce a exportér. Naše produkty: - oblečení, móda, trička, polokošile, bundy, čepice, klobouky, šátky, šály, svetry, rukavice, - obuv, obuv sportovní, vycházková, plátěná, kožená, bezpečnostní, pantofle, vysoké boty - řemeslné výrobky, dárky, hračky, umělé květiny, umělé stromky, skleněné zboží, rámy, alba, ...
Oděvy, Bangladéš
Jsme přední výrobce a exportér oděvů z Bangladéše. Působíme jako výrobce od roku 1992. Jsme schopni vyrábět pletené i tkané zboží. Pletené zboží: všechny druhy triček pro všechny věkové kategorie v různých designech, polokošile, mikiny, fleecové zboží, pletené žerzejové oblečení a mnoho dalšího. Tkané výrobky: všechny druhy formálních i ...
Polokošile žlutá a modrá - nákup pro roky 2012 a 2013
Záměrem zadavatele je uzavření kupní smlouvy na dodávky polokošil, které jsou součástí stejnokrojové výbavy policistů Policie České republiky. Technické, materiálové a kvalitativní provedení je podrobně popsáno, včetně počtů jednotlivých druhů a ostatních požadavků zadavatele, v zadávací dokumentaci a v její příloze.
Ponča, Pákistán
Hledáme odběratele ponč ve westernovém stylu. Semiš špičkové kvality, ozdobené nádhernou prací z korálků, k dispozici jsou zářivé barvy. Barvy: jakákoliv barva dle vlastního výběru. Velikost: běžná.
Semišové kabátky, Pákistán
Hledáme odběratele klasických westernových kabátků - uměleckých prací navržených pro elegantní lidi. Nejkvalitnější semiš, ruční výšivky, ručně zhotovené šněrování s efektními korálky, mistrovská ruční práce. Barvy: hnědá, černá, světle hnědá, žlutá. Velikost: běžná.
Oděvy, Pákistán
Specializujeme se na výrobu triček, polokošil, mikin, triček s kapucí, pyžamových souprav atd. a dodáváme své výrobky úspěšně do celého světa. Jsme také schopni dodat vám uvedené položky podle vašich vlastních návrhů. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.