Oblečení, Pákistán
Jsme výrobce oblečení z Pákistánu, hledáme obchodního zástupce pro prodej našich produktů na trhu EU. Vyrábíme dámské noční oblečení pletené i tkané, kalhoty, bermudy, sukně z bavlny.
Oděvy, zkrášlovací nástroje, Pákistán
Jsme skupina firem zabývajících se: - exportem oděvů, - exportem kovových výrobků pro kadeřnické salony, manikúrních souprav, Hledáme evropské firmy, které chtějí importovat výrobky od nás.
Obuv, ponožky, Francie
Jsme francouzský velkoobchod specializovaný na ponožky a obuv. Rádi bychom exportovali své výrobky do západní Evropy, zvláště do ČR prostřednictvím maloobchodníků, jako jsou specializované obchody a supermarkety i prostřednictvím místních zástupců. Rádi bychom navázali dlouhodobou obchodní spolupráci.
Oděvy, Indie
Jsme výrobce oděvů a hledáme importéry.
Oděvy, Indie
Mám zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli / importéry tkaných oděvů z Indie.
Poptávám pro komisní prodej oděvy a dekorace
Poptávám do komisního prodeje oděvy a dekorace od výrobců. Asi 200 ks. Otevírám obchod v plzeňském kraji.
Oděvy, Bangladéš
Naše firma SASCO INTERNATIONAL (BD) dodává trička, polokošile, denimové kalhoty, svetry, módní dětské oblečení, spodní prádlo, plavky, ponožky, sportovní oblečení. Zboží čerstvé, skladové i přebytečné zásoby. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci.
Oděvy, Indie
Jsme výrobce všech druhů kvalitních pletených oděvů v Tirupur - Indie. Vyrábíme očekávatelnou kvalitu za neočekávatelně konkurenční ceny. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci.
Pletené oděvy, Indie
Jsme výrobci pletených oděvů z Indie. Hledáme zprostředkovatele a importéry v ČR.
Svetry, oděvy, Bangladéš
Hledáme velkoobchodníky i maloobchodníky se svetry a oděvy.
Štóly, šátky, Indie
Jsme dodavatel a výrobce štól a šátků všech druhů. Kromě toho, že dodáváme nejkrásnější a elegantní štóly a šátky z celé Indie, naší specialitou je autentická a nejkvalitnější pašmína a vlna ze srdce Kašmíru. Exportujeme již mnoho let a plníme požadavky zákazníků. Máme zájem o navázání dlouhodobé obchodní spolupráce.
Oblečení, obuv, umělé květiny, hračky, Čína
Máme továrny na oblečení, obuv, řemeslné a dárkové zboží, hračky a jiné. Mezi naše hlavní vývozní produkty patří: oděvy - trička, bundy, sportovní oblečení, čepice, šály, ložní povlečení, obuv, umělé květiny, umělé stromky, umělé a plyšové hračky. Hledáme obchodní spolupráci s ...
Oděvy, Indie
Jsem dodavatel pletených oděvů, jak skladových zásob, tak mohu poskytovat služby při výrobě zbrusu nových kvalitních a levných dodávek. Dodávám pánské i dámské pletené oblečení jako polokošile, trička, tílka apod. Rád bych navázal obchodní spolupráci.
Oděvy, obuv, hračky, kabelky, Indie
Jsme indický exportér všech druhů oblečení, měkkých hraček, drobných dárkových předmětů, obuvi, bavlněných kabelek atd. Hledáme evropské obchodní partnery / importéry tohoto zboží.
Šály, řemeslné výrobky, Indie
Hledáme odběratele pašmínových šál a řezbářských prací z ořechového dřeva.
Oděvy, Indie
Jsme indičtí výrobci a exportéři pletených oděvů. Zhotovujeme veškeré pletené a tkané oděvy: módní dívčí oděvy, pánské oblečení základní, polokošile, trička, chlapecké polokošile a soupravy, sportovní oblečení, mikiny, dětské oblečení. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Výroba oděvů, Německo
Jsem oděvní inženýrka z Německa. Pomáhám německým módním značkám vyrábět jejich oděvní řady. Proto hledám výrobce oděvů v Evropě i mimo Evropu. Potřebuji výrobce dámských kalhot, sukní a šatů. Také potřebujeme výrobce, který je schopen vyrábět malá množství (asi 500 ks, různé velikosti a barvy). Web: www.me-engineered.de
Pletené oděvy, Indie
Naše firma ASSISI APPARELS je výrobce a exportér pletených oděvů z Tirupur v Indii. Naše webové stránky: www.assisiapparels.com. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
Stejnokroj 95
Předmětem VZ je dodávka Stejnokrojů 95. Zadavatel dělí předmět VZ na 2 části. 1. část "Stejnokroj 95", 2. část "Stejnokroj 95 letní - R".
INDIE; Pletené oděvy
Hledáme odběratele pletených oděvů.
INDIE; Značkové zboží
Jsme dodavatelem přebytků a skladových zásob značkových odběratelů, jako jsou Diesel, Espirit, Jack-Jones a další známé značky. Hledáme importéry, kteří by s námi chtěli obchodovat.
ČÍNA; Outdoorové oděvy
Jsme čínský výrobce a dodavatel outdoorových bund, kalhot a dalších oděvů. Vždy nabízíme dobrou kvalitu, konkurenceschopné ceny a včasné dodání. Navštivte prosím webové stránky: www.rainwears.com. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
INDIE; Štóly, šátky
Jsme výrobce a dodavatel štól a šátků. Naší specialitou je nejkvalitnější pašmína a vlna. Rádi bychom navázali dlouhodobou obchodní spolupráci.
INDIE; Oděvy
Jsme jedním z renomovaných výrobců a nákupních agentů oděvů z Tirupur, Indie. Hledáme spolehlivé odběratele. www.jerseyzeal.com
KUVAJT; Oděvy
Hledáme evropského výrobce oděvů se zaručenou vysokou kvalitou, který je schopen dodávat do celého světa podle poptávky. Budeme jediným distributorem a zástupcem v našem regionu.