BANGLADÉŠ; Oděvy
Jsme přední výrobce / exportér / dodavatel pletených oděvů v Bangladéši. Exportujeme do celého světa pletené oděvy jako trička, polokošile, tílka, šortkové soupravy (vrchní a spodní díl), mikiny, fleecové bundy, mikiny s kapucí atd. pro muže, chlapce, ženy a dívky. Navštivte naše webové stránky: www.sfashionbd.com. Můžeme zhotovit a poslat vám ...
USA; Luxusní značkové zboží
Poptáváme všechny luxusní značky evropského zboží.
IRSKO; Oděvy na zakázku
Poptávám 500 ks triček z bavlny a elastanu zhotovených podle mého vlastního designu. Také dámské šátky a pánské kravaty v mém vlastním designu s logem. Design ještě není připraven. Potřebuji znát přibližné náklady. Nový podnikatelský záměr.
INDIE; PE sáčky, oděvní doplňky
Jsme výrobci všech druhů polyetylenových sáčků a obchodujeme se všemi druhy oděvních doplňků. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Bytové textilie, oděvy
Jsme výrobce bytového textilu a oděvů, sídlíme v Lahore v Pákistánu. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s novými zákazníky nebo obchodními zástupci v Evropě. Vyrábíme soupravy prostěradel, soupravy přikrývek, postele v tašce, prošívané přikrývky, fleecové bundy s kapucí, polokošile, trička atd. za nejlepší ceny.
BANGLADÉŠ; Oděvy
Jsme přední výrobce a exportér oděvů z Bangladéše. Jsme schopni vyrábět pletené i tkané zboží. Pletené zboží: všechny druhy triček pro všechny věkové kategorie v různých designech, polokošile, topy, mikiny, fleecové zboží, pletené žerzejové zboží a mnoho dalšího. Tkané zboží: všechny druhy společenských i běžných košil pro muže, ženy i děti, ...
ČÍNA; Oblečení, obuv, řemeslné výrobky
Naše firma D&S(CHINA)CO.,LTD. je výrobce a exportér. Naše produkty: - oblečení, móda, čepice, klobouky, tašky, ložní prádlo, šály, svetry, rukavice, textil, - pantofle, vysoké boty, obuv sportovní, vycházková, plátěná, kožená, bezpečnostní, - řemeslné výrobky, umění, dárky, hračky, umělé květiny, skleněné zboží, rámy, alba, dřevěné zboží, ...
INDONÉSIE; Oděvy
Specializujeme se na výrobu triček, polokošil, mikin s kapucí, čepic atd. a dodáváme výrobky úspěšně do celého světa. Jsme také schopni vyrobit jakékoliv designy, modely, barvy, loga, velikosti dle vašich požadavků a požadované dodací lhůty. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci.
INDIE; Oděvy
Jsme jedním z předních výrobců a exportérů těhotenského oblečení, dětského oblečení, spodního prádla, triček, mikin z Indie. Exportujeme oděvy různým firmám z celého světa a rádi bychom navázali obchodní spolupráci s novými zákazníky.
Oděv ECWCS
Oděv ECWCS rozdělena na části: 1.část VZ "Oděv ECWCS 2010" na dodávku blůz a kalhot ECWCS 2010 s béžovým potiskem; 2. část VZ "bunda TERMO 2010" na dodávku bund TERMO 2010.
PÁKISTÁN; Textilní odpad
Jsme soukromá pákistánská recyklační firma, která je v oboru od roku 2001. Importujeme textilní odpad a přebytečné oblečení od exportérů z celého světa a poptáváme pravidelné dodávky následujících položek: flanelové košile (dobrá kvalita v malých balících), flanelové košile (velké balíky kvality C), staré dětské oblečení (lehké), lyžařské ...
INDIE; Bytový textil, kokosové produkty
Jsme dodavatel a exportér oděvů, bytového textilu, koupelnového textilu, kokosových produktů jako kokosová rašelina, kokosová vlákna atd. Hledáme obchodní zástupce nebo importéry.
INDIE; Oděvy, kabelky, popruhy, svršky obuvi
Vyrábím nylonové popruhy a svršky obuvi, oděvy a kabelky. Hledám odběratele nebo prodejní zástupce.
INDIE; Trička
Vyrábíme a exportujeme trička. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli. Spezializujeme se na trička s barevným potiskem ze 100% bavlny pro děti, dívky, ženy, chlapce, muže.
INDIE; Oděvy
Jsme indická obchodní firma s oblečením za konkurenceschopné ceny. Více na www.designs-inc.in Hledáme odběratele.
INDIE; Pletené oděvy
Jsme výrobci a exportéři pletených oděvů v Indii. Máme zájem navázat obchodní vztahy s odběrateli.
INDIE; Pletené oděvy
Naše firma RICHLOOKFASHIONS je výrobce všech druhů pletených oděvů z Tirupur, Indie. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
NEPÁL; Šály, štóly, šátky
Vyrábíme a exportujeme šály, štóly, šátky apod. ze 70% pašmíny / 30% hedvábí a 100% pašmíny, 100% bavlny, 100% bambusu a dalších přírodních vláken, barvené, stínované, ozdobené korálky, vyšívané, žakárové, potištěné atd., také batikované a Shibori (japonský styl) barvené apod. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
BENIN; Bytové textilie, oděvy
Poptáváme textilní kusové zboží, prostěradla, povlaky na polštáře, oděvy.
NIGÉRIE; Obuv, oděvy, kabelky
Hledáme dodavatele obuvi, použitých i nových kabelek, použitých i nových oděvů a oděvních materiálů.
INDIE; Oblečení
Jsme výrobce a exportér oblečení z Indie. Rádi bychom rozšířili své podnikání do EU a hledáme nové zákazníky.
INDIE; Pletené oděvy
Hledáme v Evropě odběratele a importéry pletených oděvů.
NĚMECKO; Oblečení k potisku
Poptávám mikiny, tílka, trička, polokošile atd. k potisku přímo od výrobce.
PÁKISTÁN; Kožené zboží
Naše firma Global Mobility je výrobce koženého zboží. Zabýváme se koženými oděvy, výrobky z kůže a ochrannými výrobky. Vyrábíme tyto produkty s vlastní značkou WETSTONE. Náš sortiment zahrnuje kožené svršky obuvi v různých variantách, včetně 80 vzorů kůže s vytlačeným vzorem, pánskou koženou obuv, kožené bundy, kožené rukavice vycházkové, kožené ...
INDIE; Kožené zboží
Jsme výrobce a exportér koženého zboží v Kalkatě v Indii. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci. Náš sortiment zahrnuje kožené peněženky, dámské kabelky, bundy, pouzdra na řidičský průkaz, rukavice a další drobné kožené zboží různých vzorů a barev. Naše ceny začínají od 0,50 centů. Obvykle používáme jemné hovězí, kozí a ovčí kůže. Naše ...