Nákup kancelářského papíru s náhradním plněním 2022-2023
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na průběžné dodávky kancelářského papíru s poskytnutím náhradního plnění (dle aktuální potřeby zadavatele) v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Stravování pro klienty
Předmětem veřejné zakázky je zajištění celoročního stravování pro klienty zadavatele ve městě Orlová. Jedná se o výrobu a dodávku teplé stravy, a to teplého obědu (každý den pondělí - neděle). Předpokládaný počet obědů je max. 100 ks v pracovní dny a 40 ks ve dnech pracovního klidu. Počet jídel se bude měnit dle aktuální situace - viz obchodní ...
Poptávám stříšku na altán
Poptávám stříšku na altán BARCELONA 3,3X3,3 m
Průběžné dodávky náplní do tiskových a kopírovacích zařízení
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky originálních a repasovaných náplní do tiskových a kopírovacích zařízení (dále jen „zboží“), včetně poskytnutí servisu tiskáren, které budou poškozeny znečištěním z náplní. Přesná specifikace zboží je uvedena v Příloze č. 5 ZD.
Poptávám ušití nové střechy na altán
Poptávám ušití nové střechy na altán Leonardo de luxe 43. Byli byste schopni to ušít a za jakou cenu? (starou střechu mám k dispozici jen je trochu natržená ve švech).
Nákup kancelářského papíru pro resort statutárního města Ostravy 2022 II
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na průběžné dodávky papíru (dle aktuální potřeby zadavatele) v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Xerografický papír 2022
dodávky xerografického papíru, odpovídající specifikaci, dle provozních potřeb zadavatele a jeho pracovišť, na základě uzavřené rámcové kupní smlouvy s jedním dodavatelem. Plnění veřejné zakázky bude za zadavatelem stanovených obchodních podmínek probíhat formou jednotlivých objednávek. Dodávky budou probíhat po částech, na základě požadavků ...
Nákup kancelářského papíru pro resort statutárního města Ostravy 2022
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na průběžné dodávky papíru (dle aktuální potřeby zadavatele) v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Poptávám lávový kámen
Poptávám lavový kamen 50 x 40 x 3cm.
Kancelářské potřeby 2021
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody s jedním dodavatelem na zajištění dodávek kancelářských potřeb (dále také jako „zboží“) dle požadavku a potřeb zadavatele. Předmětem zakázky je rovněž doprava zboží, tj. jeho doručení, a to až do konkrétní kanceláře v konkrétní pobočce či budově zadavatele. Rámcová dohoda s vybraným ...
Dodávka systému upevnění kolejnic pevné jízdní dráhy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka systému upevnění kolejnic pevné jízdní dráhy. Bližší specifikace předmětu plnění, jakož i technických a obchodních podmínek jsou uvedeny v přílohách zadávací dokumentace.
Dodávky olejů a maziv
Předmětem VZ jsou dodávky olejů a maziv, VZ je rozdělena na 5 částí.
Obalový materiál a jednorázové papírové výrobky 2021-2022
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na průběžné dodávky obalového materiálu a jednorázových papírových výrobků (dle aktuální potřeby zadavatele) v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Drogerie a čisticí prostředky 2021-2022
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na průběžné dodávky drogerie a čisticích prostředků (dle aktuální potřeby zadavatele) v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Oděvy a oděvní součásti 2022 - 2025
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky oděvů a oděvních součástí stejnokrojového vybavení zaměstnanců zadavatele v předpokládaném množství a provedení dle specifikace předmětu plnění stanovených zadavatelem v zadávací dokumentaci, provozování výdejny oděvů včetně veškerých nákladů za příjem, uskladnění, výdej zboží a nákladů na personální ...
Infrastruktura ZŠ - ZŠO, Ostrčilova 10 - Inovace - učební pomůcky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace učebních pomůcek pro základní školu Ostrčilova 10.
Poptávám trávníkový substrát
Mám zájem o trávníkový substrát v množství 1tuna. Jaká by byla cena včetně dopravy do města Orlova. Děkuji.
Poptáváme vložky hadicového ventilu
Prosím o cenovou nabídku vložky hadicového ventilu DN 40, výška 137 mm, tloušťka stěny cca 6 mm, pro cyklon v práškové lakovně. Děkuji.
Kancelářské potřeby
Dodávka kancelářských potřeb uvedených v příloze prostřednictvím rámcové dohody s jedním vítězným dodavatelem, na jejímž základě budou poskytovány jednotlivé dodávky kancelářských potřeb v rámci provozních potřeb všech pracovišť zadavatele. Plnění veřejné zakázky bude probíhat formou jednotlivých objednávek zadávaných na základě rámcové dohody v ...
Poptávám průklepový papír
Průklepový papír A4 - 5 balení.
Poptávám rozbor oleje
Poptávám rozbor oleje. Byl jsem s autem na servisní prohlídce, kde mi bylo zaúčtována výměna oleje.Při kontrole doma jsem zjistil že ten olej je černý.Je možno zjistit rozborem jestli je olej nový.Dekuji
Poptávám dřevěnou štěpku na záhon
Poptávám dřevěnou štepku na záhon místo mulčovací kúry. Přibližně záhon 20m X 1.5m. Děkuji za info
Poptávám ušití stříšky na houpačku
Poptávám ušití stříšky na houpačku. Rozměr kovové konstrukce je 180 x 120. Na delší straně je třeba našít tunýlky na přesunutí trubky.Houpačka je stará 17 let a je koupena v Baumaxu. Děkuji za odpověď.
Poptávám přední pneumatiku 315/60/22,5
Poptávám přední pneumatiku 315/60/22,5 výrobce Kama.
Poptávám plastový bazén
Poptávám plastový bazén o průměru 3, 60 šíře a 90 cm hloubka. Je to klasický kulatý bazén do kterého dáváme plastovou fólii, je zde pouze jedna tryska a odvod vody do pískové filtrace. Děkuji za odpověď.