Poptáváme papírové složky pro personalisty
Poptávám papírové složky s harmonikou pro evidenci osobní karty zaměstnance.
Pasivní matrace do zdravotnictví -  dodávka
Předmětem plnění veřejné zakázky je jednorázová dodávka pasivních matrací v předpokládaném rozsahu, dle potřeb zadavatele, v souladu se zadávacími podmínkami a technickou specifikací.
Poptávám zdravotní obuv
Poptávám pantofle na vbočený palec. Děkuji za případnou odpověď. Pala Roman
Matrace, antidekubitní podložky a noční stolky do zdravotnictví - dodávka
Předmětem plnění veřejné zakázky je jednorázová dodávka matrací, antidekubitních podložek a nočních stolků.
Poptávám ušití náhradního potahu na slunečník
Poptávám ušití náhradní potahu na slunečník o průměru 3,5 m.
Kancelářské potřeby
dodávka kancelářských potřeb uvedených v příloze 1, prostřednictvím rámcové dohody s jedním vítězným uchazečem, na jejímž základě budou poskytovány jednotlivé dodávky kancelářských potřeb v rámci provozních potřeb všech pracovišť zadavatele. Plnění veřejné zakázky bude probíhat formou jednotlivých objednávek zadávaných na základě rámcové dohody v ...
Obalový materiál a jednorázové papírové výrobky 2019
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na průběžné dodávky obalového materiálu a jednorázových papírových výrobků (dle aktuální potřeby zadavatele) v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Předcházení vzniku biologicky rozložitelných komunálních odpadů
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka 600 ks kompostérů k přípravě kompostu z organických odpadů.
Drogerie a čisticí prostředky 2019
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na průběžné dodávky drogerie a čisticích prostředků (dle aktuální potřeby zadavatele) v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Operační sety a pláště pro COS
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky „Operační sety a pláště pro COS“ je opakující se plnění – průběžná dodávka operačních setů a plášťů pro zadavatele č. 1 a zadavatele č. 2 podle specifikace a předpokládaného plnění uvedeného v části III zadávací dokumentace.
Poptávám výrobu, dopravu a montáž skleníku
Poptávám výrobu, dopravu a montáž skleníku (oblouk nebo A - levnější variantu) o šířce 2,5 m, délka 6 m , bez základu, uložení do volné půdy. Prosím o nabídku ceny a termínu realizace. Místo: Vrbice u Bohumína, cca 5 km od Ostravy. Děkuji za případnou odpověď.
Nákup papíru pro resort statutárního města Ostravy - 2019
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na průběžné dodávky papíru (dle aktuální potřeby zadavatele) v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Nákup kancelářských potřeb pro resort statutárního města Ostravy - 2019
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na průběžné dodávky kancelářského zboží (dle aktuální potřeby zadavatele) v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Dodávky spotřebního materiálu pro laserové tiskárny 2019 - 2022
dodávky tonerů a dalšího spotřebního materiálu pro laserové tiskárny
Poptávám sterilizovanou čočku
Sháním sterilizovanou čočku.
Nákup inkontinentních pomůcek
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou opakující se dodávky zdravotnických prostředků – inkontinenčních pomůcek a dětských plen v předpokládaném rozsahu, v souladu se zadávacími podmínkami a technickou specifikací. Zboží, které bude předmětem dodávek, musí splňovat požadavky uvedené v příloze č. 1 Technická specifikace.
Poptáváme výrobu polystyrenu
Poptáváme výrobu polystyrenu, jedná se o celoroční odběr 70 000 ks. Polystyren stačí obyčejný, slouží nám jako proklad, viz příloha.
Nákup pomůcek pro vzdělávání dětí s postižením II
Předmětem veřejné zakázky je nákup pomůcek pro vzdělávání dětí s postižením II v rámci projektu OP VVV – „Vytvoření sítě inkluzivních škol v Moravskoslezském a Zlínském kraji“. Podrobná specifikace předmětu plnění je uvedena v Přílohách č. 5.1 - 5.6 - Specifikace dodávek, které jsou nedílnou součástí Zadávací dokumentace. Zakázka je rozdělena na ...
Nákup vybavení a zařízení pro celky a PC učebnu Tvůrčího centra Fakulty umění
Předmětem veřejné zakázky je nákup vybavení a zařízení pro celky a PC učebnu Tvůrčího centra Fakulty umění v rámci projektu OP VVV reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/16_016/0002345. Podrobná specifikace předmětu plnění je uvedena v Přílohách č. 5.1 – 5.4 – Specifikace dodávek, které jsou nedílnou součástí Zadávací dokumentace. Zakázka je rozdělena na ...
Poptávám výrobky studené kuchyně
Hledám firmu v Ostravě a okolí, která se zabývá výrobou studených mís a různých forem studené kuchyně.Děkuji. Jasinská
Dodávky strojních olejů a plast. maziv - SPECIÁL
Předmětem veřejné zakázky je dodávka olejů a maziv
Poptávám pivotové panty na skleněné dveře
Sháním pivot panty na skleněné dveře do sprchovacího koutu.
Poskytování služeb protektorování pneumatik
Poskytování služeb protektorování pneumatik používaných na vozidlech městské hromadné dopravy provozovaných Zadavatelem. Bližší specifikace předmětu plnění, jakož i technických a obchodních podmínek jsou uvedeny v přílohách zadávací dokumentace.
Poptávám výrobu potištěných lepících pásek
Poptávám výrobu potištěných lepících pásek. Prosím ceník Vašich služeb, minimální odběr a dobu dodání. Logo by mělo být na 5cm pásce ,v plošném rozměru 4 cm na výšku..šířku neumím určit. Pokud má být mezera mezi následujícím logem tak min.5cm. Logo přikládám v příloze.
Nákup klávesových hudebních nástrojů II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dvaceti dvou kusů profesionálních klávesových hudebních nástrojů pro potřeby Fakulty umění Ostravské univerzity určených k přípravě, nácviku a provedení uměleckých děl studenty a pedagogy školy nebo tuzemských či zahraničních hostů. Tato veřejná zakázka je financována z projektu OP VVV s názvem „Tvůrčí centrum ...