Dodávka vitamínových přípravků pro rok 2018
Předmětem zakázky je dodávka vitaminových balíčků, které budou poskytovány pojištěncům ČPZP v rámci realizace preventivních zdravotních programů ČPZP. Balíček bude obsahovat vitaminové přípravky - doplňky stravy (dále jen vitaminové přípravky). Zakázka je určena pro rok 2018.
Cembala a klavichord
Předmětem veřejné zakázky je nákup klávesových hudebních nástrojů v rámci projektu OP VVV – „Tvůrčí centrum Fakulty umění“ s registračním číslem CZ.02.2.67/0.0/0.0/16_016/0002345. Jedná se o repliky historických hudebních nástrojů dle přílohy č. 5 zadávací dokumentace.
Poptávám vyčištění peří a ušití nových polštářů
Poptávám vyčištění peří a ušití nových polštářů. Přikrývky 200 cm x 90 cm a polštáře 70 cm x 90 cm.
Nákup pomůcek pro vzdělávání dětí s postižením
Předmětem veřejné zakázky je nákup pomůcek pro vzdělávání dětí s postižením v rámci projektu OP VVV – „Vytvoření sítě inkluzivních škol v Moravskoslezském a Zlínském kraji“.
Zajištění dodávky stravy zaměstnancům Slezské nemocnice v Opavě, příspěvkové organizace
Předmětem veřejné zakázky je příprava jídel pro zaměstnance SNO, jejich doprava do místa určení - Slezská nemocnice v Opavě, Olomoucká 470/86, Předměstí, 746 01 Opava a jejich výdej zaměstnanci dodavatele v místě určení, po dobu 4 let.
Poptávám plastové potravinové pytle
Poptávám potravinové pytle plastové 50 kg.
Poptávám tisk bakalářské práce v pevné i kroužkové vazbě
Poptávám tisk bakalářské práce v pevné i kroužkové vazbě. Ppotřebuji vytisknout bakalářskou práci 2x v pevné vazbě a 1x v kroužkové, cca 60 stran.
Poptávám znalecký posudek klavíru
Poptávám znalecký posudek ceny funkčního klavíru ( křídla ) z předválečného období cca 1925-30. Nutno vidět.
Poptávám inkoustové cartridge
Poptávám inkoustové cartridge náplnš HP 364XL, žlutá, modrá, červená.
Hledám dodavatele obuvi do komisního prodeje
Mám kamennou prodejnu 230 metrů čtverečních a hledám dodavatele obuvi do komisního prodeje na dlouho dobou spolupráci. Vybavení na obuv mám zajištěnou z bývalé obuvi. V současné době odebírám od 3 firem do komisního prodeje a to dětské licenční oblečení, peněženky, kabelky a bižuterii z jižní Ameriky . Byl bych moc rád pokud by měl někdo zájem. ...
Poptávám zimní pneumatiky
Poptávám dobré zimní pneu 195/60/15.
Poptávám desky na grilování
Poptávám desky na grilování průměr 40 cm. Děkuji.
Poptávám výrobce ovesných vloček
Poptávám výrobce ovesných vloček (nejlépe mletých) případně vloček z jiné obilniny.
Poptávám kovovou galanterii, druky
Poptávám kovovou galanterii, druky.
Poptávám pryžový obrubník na zábavní autíčka
Sháním pryž obrubník ke ztlumení nárazu pro zábavní autíčka Bumper cars.
Nemocnice s poliklinikou Karviná - Ráj, příspěvková organizace - Rouškování a pláště
Dodávky nových rouškovacích setů určených pro jednorázové použití v rámci konkrétních typů operací a dále dodávka nových plášťů rovněž pro jednorázové použití, které budou splňovat zadavatelem požadované parametry a funkcionality.
Poptávám červené laserové ukazovátko
Poptávám červené laserové ukazovátko.
Nákup koncertních klávesových hudebních nástrojů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dvou kusů profesionálních koncertních klávesových hudebních nástrojů pro potřeby Fakulty umění Ostravské univerzity k interpretaci uměleckých výkonů studentů, akademických pracovníků, a významných tuzemských i zahraničních interpretů.
Xerografický papír
uzavření rámcové kupní smlouvy, na jejímž základě budou poskytovány jednotlivé dodávky xerografického papíru dle provozních potřeb zadavatele a všech jeho pracovišť
Oděvy a oděvní součásti 2018 - 2021
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky oděvů a oděvních součástí stejnokrojového vybavení zaměstnanců zadavatele v předpokládaném množství a provedení dle specifikace předmětu plnění stanovených zadavatelem v zadávací dokumentaci, provozování výdejny oděvů včetně veškerých nákladů za příjem, uskladnění, výdej zboží a nákladů na personální ...
Dodávky hygienických a čistících prostředků pro Ostravskou univerzitu
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky čistících prostředků, čpavkových a žíravých čistících prostředků, osvěžovačů vzduchu, čistících past a prášků, toaletního papíru, papírových kapesníků, papírových ručních utěrek, papírových ubrousků apod. (dále jen „hygienické a čistící prostředky“) pro Ostravskou univerzitu po dobu 36 měsíců.
Poptáváme zlatou cihličku
Poptáváme zlatou cihličku. Děkujeme.
Poptávám krabici na klobouk
Poptávám krabici na klobouk.
Poptávám doplněk stravy
Poptávám Jilm červený v prašku, 100 g.
Poptávám odhad historických mincí
Poptávám odhad historických mincí případně jejich cenu. Nalezeno na Těšínsku.