Poptávám dětskou tříkolku
Poptávám dětskou tříkolku.
Pořízení kompostérů, štěpkovačů, kontejnerů na textil a knihy v obcích Bělá, Kozmice, Píšť, Sudice
Předmětem plnění veřejné zakázky je předcházení vzniku odpadů, a to pořízením kompostérů, štěpkovačů, kontejnerů na textil a knihy v obcích Bělá, Kozmice, Píšť, Sudice, Závada, Vřesina a Hať.
Poptávám reflexní fólii na akvárium
Poptávám reflexní fólii na akvárium vyrobeno z akrylátu, fólie by měla být nalepena ze dvou protilehlých stran, aby byl umožněn výhled do akvária nikoliv skrz.
Poptávám NEMATOP parazitické hlístice proti lalokonoscům
Poptávám NEMATOP parazitické hlístice proti lalokonoscům
Poptávám rozbouranou půlku prasete
Sháním v Opavě a okolí firmu která mi bude schopna prodat půlku prasete rozbouranou na jednotlivé části,cena by se měla pohybovat okolo 40/45 Kč/kg
Nákup kancelářského papíru s náhradním plněním - 2021 - 2022
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na průběžné dodávky kancelářského papíru s poskytnutím náhradního plnění (dle aktuální potřeby zadavatele) v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Dodávky kancelářských potřeb pro Ostravskou univerzitu
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky kancelářských potřeb dle aktuálních provozních potřeb zadavatele a všech jeho součástí na dobu 24 měsíců. Seznam, specifikace kancelářských potřeb a jejich předpokládaný množstevní odběr po dobu 24 měsíců, jsou uvedeny v příloze č. 1 - Seznam a specifikace kancelářských potřeb, která je nedílnou součástí ...
Poptávám ušití potahu na sklápěcí markýzu
Poptávám ušití potahu na sklápěcí markýzu 250 cm x 150 cm. Vzorník jestli můžete tak mi prosím zašlete i s předběžnou cenou. Moc děkuji za odpověď.
Nápoje pro pacienty
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky nálevových čajů a instantních čajových, kávovinových a proteinových směsí pro přípravu nápojů a zpracovaného ovoce pro hospitalizované pacienty po dobu 4 let od účinnosti Kupní smlouvy na průběžné dodávky. Součástí předmětu plnění veřejné zakázky je zároveň bezplatná zápůjčka 80 ks výrobníků ...
Dodávka drobného kolejiva a spojovacího materiálu pro opravy TT
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky drobného kolejiva a spojovacího materiálu pro opravy tramvajových tratí. Bližší specifikace předmětu plnění, jakož i technických a obchodních podmínek jsou uvedeny v přílohách této zadávací dokumentace.
Poptávám nepromokavý obal na gril
Poptávám ušití nepromokavého ochranného obalu na gril. Rozměry 85 x 45 cm. Výška 60 cm. Děkuji za odpověď.
Dezinfekční a ochranné prostředky a zdravotnický materiál
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v tomto DNS budou za zadavatelem stanovených obchodních podmínek dodávky: - zdravotnického spotřebního materiálu, - antigenních testů, - ochranných obličejových masek, - rukavic na jedno použití, - zdravotnických pomůcek, - dezinfekční prostředky, - čisticí prostředky, - ochranné vybavení, - zvláštní ...
Respirátory FFP2 bez výdechového ventilu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodání respirátorů FFP2 v počtu 2000000 ks.
Dodávka studentských postelí a matrací pro Ubytovací služby
Předmětem veřejné zakázky je dodávka studentských postelí a matrací pro Ubytovací služby vysokoškolských kolejí.
Dynamický nákupní systém na nákup osobních ochranných prostředků
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky osobních ochranných prostředků, jako jednorázových plášťů, jednorázových ústenek, jednorázových respirátorů, jednorázových obleků a návleků, ochranných štítů a brýlí, jednorázových čepic, jednorázových rukavic včetně plnění s tím souvisejících závazků (dopravy, clo, uložení do skladu…).
Poptávám plastové dózy
Poptávám cenovou nabídku na plastové dózy o objemu 850ml nebo 1000ml spolu s víčkem s dětskou pojistkou. Množství obalů: 1. 850ml – 28 500ks 2. 1000ml – 24000ks V obalu se bude uskladňovat Chlorid sodný, proto poprosím o vhodný materiál. Dodací podmínky FCA váš sklad. Předem děkuji za nabídku.
Poptávám ocenění poštovních známek
Poptávám ocenění poštovních známek.
Hledáme dodavatele nealkoholických nápojů na hokejové turnaje
Hledám firmu,která by spolupracovala a dodávala nealkoholické vody na hokejové turnaje mládeže do 16 let. Jsme tým rodičů,kteří spolupracují s hokejovou reprezentací mládeže po celé české republice a dobrovolně jim organizujeme hokejové turnaje. Rádi bychom oslovili firmu,která by nám pomáhala. Vaší firmu bychom zveřejnili na každém hokejovem ...
Pořízení disků kol a pneumatik pro testování prototypu
Zadavatel vyhlašuje veřejnou zakázku na dodávky s názvem „Pořízení disků kol a pneumatik pro testování prototypu“, jejímž předmětem je dodávka disků kol a různých druhů pneumatik pro testování. Přesná specifikace dodávky je uvedena v příloze č. 1 Zadávací dokumentace (Příloha č. 1 Technická specifikace).
Poptávám výkup hudebních nástrojů
Poptávám výkup hudebních nástrojů. Chtěla bych prodat klarinet.
Poptávám odkup sběratelského pera MontBlanck
Poptávám odkup sběratelského plnícího pera MontBlanck. Děkuji, Jarka
Dodávky respirátorů FFP3 bez výdechového ventilu
Předmětem veřejné zakázky je vybrat dodavatele a sjednat smlouvy (jednu nebo více) na opakující se dodávky respirátorů FFP3 bez výdechového ventilu v předpokládaném rozsahu dle aktuální potřeby zadavatele, v souladu se zadávacími podmínkami a technickou specifikací, po dobu 1 roku od účinnosti smlouvy. Zboží, které bude předmětem dodávek, musí ...
Dodávka disků kol a pneumatik pro testování prototypu
Zadavatel vyhlašuje veřejnou zakázku na dodávky s názvem „Dodávka disků kol a pneumatik pro testování prototypu“, jejímž předmětem je dodávka disků kol a různých druhů pneumatik pro testování. Přesná specifikace dodávky je uvedena v příloze č. 1 Zadávací dokumentace (Příloha č. 1 Technická specifikace).
Poptávám šampon
Poptávám šamponUriage DS Hair Kerato-Reducing Treatment Shampoo
Poptávám krouhanku
Poptávám zelí krouhanku. Jaká je jeho cena a balení? Děkuji Krpcová