Chytré a bezpečné křižovatky ve statutárním městě Havířov
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka zařízení, včetně provedení souvisejících stavebních prací a služeb, jejichž účelem je realizace projektu, který je blíže specifikován v čl. 3 odst. 2 zadávací dokumentace.
Poptávám bavlněný úplet
Sháním kulatý bavlněný úplet na nákrčníky (tubus). Bez švu. Děkuji Homzová
Poptávám odvoz dřeva a palet
Poptávám odvoz, výkup dřeva, palet. Pokud vyvážíte dřevo a palety prosím o cenovou nabídku. Děkuji.
Poptávám výrobky s krátkou dobou spotřeby
Poptávám výrobky s krátkou dobou spotřeby za výhodnou cenu. Pokud máte v nabídce takovéto výrobky byla by možná spolupráce? Děkuji za případnou odpověď a přeji hezký den. Vismeková Petra
Dodávky ochranného vybavení -zavedení dynamického nákupního systému
Předmětem veřejné zakázky je zavedení dynamického nákupního systému pro průběžné a opakované nákupy ochranného vybavení (zboží) dle aktuálních potřeb jednotlivých organizačních útvarů FN Ostrava
Dodávky jednorázových osobních ochranných prostředků
Předmětem veřejné zakázky je vybrat dodavatele a sjednat smlouvy (jednu nebo více) na opakující se dodávky jednorázových osobních ochranných prostředků v předpokládaném rozsahu dle aktuální potřeby zadavatele, v souladu se zadávacími podmínkami a technickou specifikací, po dobu 1 roku od účinnosti smlouvy.
Čisticí a jiné drogistické zboží - zavedení dynamického nákupního systému
Předmětem veřejné zakázky je zavedení DNS pro zadávání veřejných zakázek v DNS na čisticí a jiné drogistické zboží pro FN Ostrava. Samotné zařazení do DNS účastníka neopravňuje k jakémukoliv plnění a předmětné plnění poskytne účastník pouze na základě veřejné zakázky zadané v DNS.
Nákup osobních ochranných prostředků
Stručný popis předmětu: Předmětem plnění centrální veřejné zakázky jsou dodávky osobních ochranných prostředků (dále také jako „OOP“ pro potřeby centrálního zadavatele a zadavatele (ústenky, ochranné masky třídy FFP2, ochranné masky třídy FFP3, ochranné brýle, ochranné štíty, ochranné obleky, ochranné čepice, ochranné pláště, jednorázové návleky) ...
Poptávám gumové popruhy se sponou
Poptávám gumové popruhy se sponou pro křesílka "Brusel". Děkuji.
Obalový materiál a jednorázové papírové výrobky 2020
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na průběžné dodávky obalového materiálu a jednorázových papírových výrobků (dle aktuální potřeby zadavatele) v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Nákup ochranných prostředků
Předmětem plnění veřejné zakázky je nákup ochranných prostředků.
Dodávky kancelářských potřeb - zavedení dynamického nákupního systému
Předmětem veřejné zakázky je zavedení DNS pro zadávání veřejných zakázek v DNS na dodávky kancelářských potřeb pro FN Ostrava. Samotné zařazení do DNS účastníka neopravňuje k jakémukoliv plnění a předmětné plnění poskytne účastník pouze na základě veřejné zakázky zadané v DNS.
Drogerie a čisticí prostředky 2020
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na průběžné dodávky drogerie a čisticích prostředků (dle aktuální potřeby zadavatele) v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Nákup ochranných zdravotních pomůcek 2020
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na průběžné dodávky ochranných zdravotních pomůcek (dle aktuální potřeby zadavatele) v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Dynamický nákupní systém pro nákup osobních ochranných prostředků
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v tomto DNS budou za zadavatelem stanovených obchodních podmínek dodávky osobních ochranných prostředků; klasifikace předmětu veřejné zakázky: 33140000-3 Zdravotnický spotřební materiál 33141420-0 Chirurgické rukavice 18142000-6 Ochranné obličejové masky 18424300-0 Rukavice na jedno použití
Dodávka svodidel 2020
Předmětem zakázky jsou dodávky týkající se silničních svodidel pro opravy stávajících instalovaných záchytných systémů. Jedná se o silniční svodidla s označením JSNH4/N2 a JSAM/N2, jejich příslušenství a dílů s dovozem na jednotlivá střediska SSMSK.
Hledám výrobce certifikovaných nálevových sáčků na čaj
Potřebovala bych výrobce na certifikované nálevové sáčky na čaj. Prodává se to ve válcích, 16 cm šířka válce. Nutný certifikovaný výrobek.
Poptávám náhradní díl k vnitřnímu akvarijnímu filtru
Sháním náhradní vrtulku k vnitřnímu akvarijnímu filtru Atman SIF-700.
Poptávám použité dřevěné palety
Mám zájem o použité dřevěné palety v Ostravě a okolí, cca 20 ks.
Poptávám pneumatiku
Poptávám přední pneumatiku 120/70 ZR 17 58.
Papírový hygienický program včetně dodávek zásobníků – Průběžné dodávky
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou opakující se průběžné dodávky papírového hygienického programu v souladu se zadávacími podmínkami a technickou specifikací. Průběžné dodávky budou probíhat po dobu 3 let od účinnosti smlouvy. Zboží, které bude předmětem dodávek, musí splňovat požadavky uvedené v Příloze č. 6 ZD.
Pořízení osobních ochranných pracovních prostředků II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka běžných pracovních oděvů pro pracovníky zadavatele- oděvy jsou určeny pro výjezdové skupiny zadavatele a budou používány při poskytování přednemocniční neodkladné péče. Na základě veřejné zakázky bude uzavřena rámcová dohoda s jedním vybraným dodavatelem na období 4 let, a to samostatně pro každou část ...
Xerografický papír
Dodávky xerografického papíru, odpovídající specifikaci uvedené v příloze zadávací dokumentace, dle provozních potřeb zadavatele a jeho pracovišť, na základě uzavřené rámcové kupní smlouvy s jedním dodavatelem. Plnění veřejné zakázky bude za zadavatelem stanovených obchodních podmínek probíhat formou jednotlivých objednávek. Dodávky budou probíhat ...
Zajištění stravování EDE
Předmětem veřejné zakázky je zajištění komplexních služeb závodního stravování a poskytování dalších souvisejících služeb v gastronomickém provozu pro zaměstnance zadavatele a další osoby.
Zajištění dodávky stravy zaměstnancům Slezské nemocnice v Opavě, příspěvkové organizace
Předmětem veřejné zakázky je příprava jídel pro zaměstnance SNO, jejich doprava do místa určení - Slezská nemocnice v Opavě, Olomoucká 470/86, Předměstí, 746 01 Opava a jejich výdej zaměstnanci dodavatele v místě určení, po dobu 4 let.