NIGÉRIE; Potraviny, citrusy
Jsme nigerijská rychle se rozvíjející společnost, obchodujeme s potravinami a citrusy. Hledáme obchodní partnery.
GHANA; Mražené maso, vepřové nožky
Hledám dodavatele malých množství mraženého masa, vepřových nožek a dalšího do Ghany v západní Africe.
BANGLADÉŠ; Oděvy, krevety, garnáti
Jsme vývozce oděvů a doplňků, také obchodujeme s krevetami, garnáty atd. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
BENIN; Potraviny, nápoje, léky, oděvy
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s dodavateli potravin a nápojů, léků, ochucovadel a koření, všech druhů oděvů a obuvi. Žádáme o zaslání nabídek.
EGYPT; Zemědělské a zahradnické výrobky
Jsme egyptská firma a exportujeme zemědělské a zahradnické výrobky. V zemědělství čerstvé a mražené ovoce a zeleninu, kromě toho cereálie a fazole. Ze zahradnických produktů exportujeme palmové stromy, okrasné rostliny a stromy a veškeré potřeby terénních projektů ve velkoobchodních cenách. Hledáme obchodní spolupráci.
BANGLADÉŠ; Oděvy, bytový textil, krevety
Jsme exportérem oděvů (všech / libovolného druhu), bytového textilu, krevet atd z Bangladéše, dodržujeme všechny mezinárodní normy. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
VIETNAM; Filety z Pangasia
Naše firma Pangsiria co. obchoduje s filety z Pangasia vysoké kvality za výhodnou cenu. Máme zájem o obchodní spolupráci s odběrateli.
TOGO; Oblečení, potraviny, nápoje
Jsme firma, která importuje oblečení, potraviny a nápoje, obuv apod. Pracujeme v projektu pod vladní komisí v západní Africe. Máme zájem o dlouhodobé obchodní vztahy.
EGYPT; Zemědělské produkty
Pharaoh House je dovozní a vývozní společnost. Hledáme firmy k zahájení plodné spolupráce. Jsme schopni dodávat širokou škálu egyptských zemědělských produktů, ať už čerstvých nebo mražených. Máme roky zkušeností v obchodování se všemi druhy ovoce a zeleniny. Nabízíme pomeranče, citrony, artyčoky, meruňky, papriky, rajčata, bylinky, sušené a ...
BENIN; Potraviny a nápoje
Jsme hlavní importéři potravin a nápojů v Beninské republice. Rádi bychom, abyste uveřejnili kontaktní údaje naší firmy, aby nás kontaktovali výrobci a exportéři se svými nabídkami.
SENEGAL; Mražené i čerstvé mořské plody
Jsme firma BIYONE ENTER sídlíci v Senegalu. Specializujeme se na zpracování a export mořských produktů čerstvých i mražených do Evropy. Rádi bychom rozšířili obchodní spolupráci s firmami v EU (Česko, Německo, Anglie, Španělsko atd.)
TOGO; Oděvy, potraviny, mýdla
Jsme importéři smíšeného zboží v Lome Togo, požadujeme použité oděvy, boty, potraviny, textil, mýdla a saponáty, konfekční oděvy.
TOGO; Jídlo, tabák, lékařské produkty
Máme zájem nakupovat jídlo, nápoje, tabákové výrobky, lékařské produkty.
NIGÉRIE; Kosmetika, oblečení, potraviny
Hledáme výrobce a dodavatele kosmetiky, oblečení, dětského oblečení / dětské výživy, potravin a nápojů. Zájemci by nás měli kontaktovat přímo s úplnými podrobnostmi o svých výrobcích a cenách, abychom je mohli posoudit.
VIETNAM; Mražené ryby
Jsme vietnamská firma, která se zabývá zpracováním mražených ryb ve velkém. Hledáme odběratele.
VIETNAM; Rybí filety a steaky
Vietnamská firma VINH NGUYEN CO.,LTD zpracovává a exportuje ryby - Pangasius, rybí filety, steaky Pangasius. Máme dva závody s kapacitou 120 t surovin na den. Vlastníme certifikáty jako HACCP , ISO , HALAL, GMP , SSOP and EU registrační kód: DL 79 . Exportujeme do více než 40 zemí celého světa. Hledáme importéry.
Poptávám dodávky chlazených jídel
Poptávám dodavatele hotových chlazených jídel (polévky, hlavní jídla, saláty, sladká jídla) s trvanlivostí min. 10 dnů do spec.maloobchodních prodejen v Praze. Dlouhodobá spolupráce. Odběr: desítky až stovky denně dle druhu a ceny
INDIE; Potraviny, oblečení, kosmetika
Hledáme odběratele následujících produktů z Indie: -potravinové výrobky: mražené maso (hovězí, skopové, kuřecí), mražené mořské plody, mražené sladkosti, balená lehká jídla, čaje, idická koření, Basmati rýže, normální rýže, luštěniny, cukr, odstředěné mléko v prášku, vejce apod. -oblečení: vlněné svetry a doplňky, kožené bundy, trička, džíny, ...
VIETNAM; Mražené ryby a mořské plody
Jsme firma AFASCO (DL 371), specializujeme se na zmrazené filety Pangasia. Máme zájem o spolupráci s dovozci mražených mořských plodů do ČR.
EGYPT; Ovoce a zelenina mražená
Galina-Agrofreeze je egyptská firma zabývající se zpracováním mraženého ovoce a zeleniny. Výrobky jsou velmi kvalitní a za příznivé ceny. 100% naší výroby je určeno pro export na trh do Evropy, USA, Kanady, východní Evropy a Austrálie. Více informací na webové stránce www.galina-eg.com. Hledáme importéry.
ČÍNA; Zelenina a ovoce, mražená
Nabízíme mraženou zeleninu a ovoce. Jsme přední výrobci v Číně, vyrábíme a vyvážíme mraženou zeleninu a ovoce jako brokolici, květák, fazolové lusky, hrášek, míchanou zeleninu, ostružiny apod. V případě zájmu nás kontaktujte.
EGYPT; Mražená zelenina a ovoce
Hledáme dovozce nebo distributory mražené zeleniny a ovoce. Naše továrna se nachází v Egyptě.
NĚMECKO; Zmrzlina s etiketou v NJ
Hledám výrobce zmrzliny z České republiky. Firma by měla dodávat do Německa. Zboží musí mít etiketu se složením výrobku v němčině. Tato poptávka je vhodná pro obchodníky se zmrzlinou a mraženými výrobky.
PÁKISTÁN; Škeble a mořská sůl
Obchoduji s mořskými produkty - všechny druhy škeblí a mořská sůl. Hledám odběratele, importéry.
INDIE; Potraviny, kosmetika, textil
Hledáme odběratele následujících výrobků z Indie: Potravinářské výrobky: • zmrazené maso (hovězí / skopové / kuřecí) • zmrazené mořské plody • zeleninové / nezeleninové produkty připravené k smažení • mražené sladkosti (Haldiram / Chandu Halwai) • balené občerstvení (Namkeens) (Haldiram / Garden / Ruffle Lays / Mongini’s ) • čaj - CTC a ...