UGANDA; Čaj, káva, potraviny, kovy
Firma Baususu International Limited byla založena v roce 1987, sídlí v Ugandě a je vývozcem černého čaje, kávy, cínu, tantalu, zeleniny a mražených ryb (nilský okoun a tilapie). Máme zájem o navázání obchodní spolupráce se seriózními a profesionálními dovozci.
VIETNAM; Pangasius
Jsme Mekong Group Co, Ltd, specializujeme se na zpracování a export mraženého Pangasia. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
NIGÉRIE; Nápoje, ryby
Nakupujeme nápoje jako mléko v prášku, kávu, čaj, konzerované ryby atd. Hledáme dodavatele.
GHANA; Mražené ryby a kuřata
Hledám výrobce nebo přímé dodavatele mražených ryb a kuřat. Mám zájem o dlouhodobou spolupráci s partnery, kteří by dodávali ve velkém množství mražené ryby a kuřata do Ghany.
BENIN; Potraviny a nápoje
Importujeme a distribuujeme potraviny a značkové nápoje. Hledáme obchodní spolupráci s výrobci a dodavateli.
VIETNAM; Spolupráce - reality, zemědělství
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce v oblastech: realitní investování a obchodování, projektové poradenství a projektování, vývoz zemědělských produktů (maniok, pepř, káva, kukuřice, rýže, ryby, mořský písek ....), distribuce hnojiv a chemických produktů, kosmetiky, dovoz všech druhů strojů a zařízení.
MAĎARSKO; Holubi
Jsme firma Company Gyulai-Farm z Maďarska. Máme holubí farmu. Týdně máme asi 600ks hluboce zmrazených holubů. Hmotnost holuba je mezi 500 a 700 gramy. Cena je 10 Euro v Maďarsku. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
BENIN; Potraviny a nápoje
Prodáváme a distribuujeme potraviny a nápoje v Beninu. Hledáme dodavatele, chtěli bychom být distributorem.
THAJSKO; Kuřec výrobky, ovoce, zelenina
Golden Line Business je přední thajskou společností vyvážející zmrazené čerstvé kuřecí a vařené kuřecí výrobky. Zveme Vás k návštěvě www.sahafarms.com. Nyní expandujeme novou produktovou řadou, abychom zahrnuli čerstvou zeleninu a ovoce. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
TOGO; Potraviny
Jsme dovozci a prodejci všeobecných potravin, konzervovaných potravin, sušeného mléka a dalšího souvisejícíhio zboží v Lome v Togu. Hledáme dodavatele.
RUMUNSKO; Potraviny, ovoce, zelenina
Vivere Domino je nová společnost na rumunském trhu s potravinami. Přestože jsme nováčci na trhu, máme solidní marketingové a manažerské znalosti a zázemí. V současné době se specializujeme na dovoz a distribuci (na národní úrovni - pro Rumunsko) potravin, s důrazem na ovoce, zeleninu a maso (čerstvé i mražené). Rádi bychom navázali pevné vazby ...
VIETNAM; Mražené ryby
Naše firma SAI GON MEKONG FISHERY CO.LTD dodádvá nejlepší mražené ryby dovozcům, maloobchodníkům z celého světa. Naše produkty: zmrazený Pangasius hypophthalmus, chobotnice, krevety, škeble, tuňák a řada dalších. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
SAE; Masné produkty
Jsme masná firma. Poptáváme ceny následujících masných produktů: -mražené čertsvé kozí maso -mražená kýta/plec skopoveného masa -ovčí tuk -čerstvá buvolí kýta - vykostěné maso, balené 20 kg na karton -mražená telecí kýta
Poptávám mražené mleté maso
mražená mletá svíčková na tatarák
KEŇA; Živé ryby
Jsme registrovaná společnost v Keni a vyvážíme živé mořské ryby. Dodáváme všechny druhy živých mořských ryb do všech koutů světa. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
VIETNAM; Pangasius
Naše firma HUNGCA je největším a nejzkušenějším chovatelem Pangasia v deltě Mekongu. Denně dodáváme120-150Mt Pangasia. Během let jsme získali vynikající pověst díky velmi kvalitním produktům, konkurenčním cenám a obětavým službám, které poskytujeme zákazníkům po celém světě. Podle principu "Kvalita z přírody" naše výrobky vždy splňují mezinárodní ...
KYPR; Šneci
Chystám se otevřít šnečí farmu na Kypru a hledám odběratele šneků.
Poptávám dodavatele langošů
hledám dodavatele předsmažených langošů do malého stánku s občerstvením v Břeclavi
ČÍNA; Mražené potraviny, ingredience
Jsme zkušený dodavatel všech druhů potravin, mražených potravin a potrvinářských ingeriencí. Hledáme dovozce v ČR pro naše produkty jako je zmrazené ovoce, mražená zelenina. Také pro naše výrobky ovocné kostky, srolované cukrovovaječné kornouty pro výrobu zmrzliny.
BENIN; Potraviny a nápoje
Máme zájem o nákup následujících produktů: instantní káva, víno, ovocné džusy, instantní polévky, mražená kuřata, minerální vody, sušenky, ostatní potraviny a nápoje. Hledáme výrobce a exportéry.
VIETNAM; Pangasius, mořské plody
Hoan Chau Corp. je jedním z předních profesionálních zpracovatelů a vývozců zmrazeného Pangasia a dalších mořských živočichů z Vietnamu. Naše společnost má uzavřené zpracování od chovu k přímému vývozu. Našimi hlavními produkty jsou filety z Pangasia, porce, steaky nebo H.G.T., olihně, krevety "Black Tiger", sépie, chobotnice atd. Vždy poskytujeme ...
TURECKO; Mražené pekařské výrobky
Turecká firma Ongan vyrábí a exportuje široký sortiment mražených pekařských výrobků jako sýrové koláče, vdolečky, cookies, ovocné koláče, croissants, bagel (druh židovského pečiva), zákusky, listkové pečivo, briošky a další. Dodáváme do světoznámých obchodních řetězců. Více na ...
VIETNAM; Pangasius
Naše firma AFASCO se specializuje na výrobu filetů z Pangasia, hlavními produkty jsou čerstvé ryby, celé ryby, filety, filetové řezy, kusy, proužky, porce, špízy apod. Bílé maso, světle růžové maso, světle žluté maso. Bez kůže, bez kostí, v různých úpravách. Máme zájem o navázání dlouhodobého obchodního vztahu.
THAJSKO; Kuřecí nohy
Poptáváme zmrazené zpracované / nezpracované kuřecí nohy / pařáty pro přepravu do přístavu Haiphong, Vietnam.
MAROKO; Ryby, mražené krevety
Jsme marocká firma zabývající se zpracováním a distribucí všech druhů ryb. Poptáváme dodavatele mražených krevet.