VIETNAM; Mražené ryby, plody moře
Hledám importéry nebo distributory mražených ryb a mražených plodů moře.
THAJSKO; Sépie, ryby Tilapie
Hledám odběratele sépií a ryb Tilapií.
VIETNAM; Potraviny, koření, ryby
vietnamska firma,ktera se zabyva exportem nabizi nekolil druhu ryze,mrazene a sladkovodni ryby,koreni,chili omacky,a dalsi asijske potraviny za nejnissi ceny.
VIETNAM; Pangasius a jiné ryby a mořské plody
Zpracováváme a exportujeme mražené ryby Pangasius hypophthalmus, chobotnice, krevety, sépie, nahobřichy, sardinky atd. Máme zájem o navázání spolupráce s odběrateli. www.hoanchau.com
POLSKO; Chipsy, krekry, lupínky
Naše firma vyrábí chipsy, krekry, chipsy se slaninou, bramborové hranolky a lupínky v různých tvarech. Více informací na www.pol-foods.com Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli, distributory, velkoobchodníky.
VIETNAM; Mražené ryby
Chtěl bych exportovat z Vietnamu mražené ryby ve velkém množství. Hledáme obchodní spolupráci.
TOGO; Oděvy, potraviny, stavební materiál
Hledáme obchodní spolupráci s exportéry, výrobci následujících výrobků: použité oděvy a obuv, sladkosti a potraviny, počítačové paměti a stavební materiály, oděvy a textilní zboží. Poptáváme firmu z České republiky, která by obchodovala se Západní Afrikou, nejvíce s Republikou Togo a Ghanou.
Poptávám sádlo
Poptávám dodavatele V. sádla Plstní sádlo chlazené i mražené 2500kg týden Škvařené sádlo 2000kg týden Prosím nevolejte!! Pouze posílejte cenové nabídky s kontaktním číslem, ozvu se Vám. Děkuji.
BENIN; Potraviny, oblečení, elektronika
Poptáváme: Potraviny: čerstvá zelenina a ovoce, mořské plody, konzervované potraviny, mražená kuřata, mražená zelenina a ovoce, konzervovaný tuňák, sardinky a makrely, luštěniny, rýže, sušené byliny a koření, arašídy, marmeláda, sýr, fazolové výrobky, hovězí maso, olej, olivový olej, brambůrky, vína, přírodní med, melasa, čisté ghee, mléčné ...
GHANA; Mražená drůbež, mléko, konzervy
Jsme dovozní, vývozní a velkoobchodní firma z Ghany. Hledáme dodavatele potravinářských výrobků, které chceme prodávat na místním trhu. V podstatě máme zájem o mražené drůbeží výrobky, mléko a konzervovaná rajčata.
VIETNAM; Sladké brambory, ibišek, kukuřice
Hledáme importéry v EU, kteří by nakupovali mražené sladké brambory, ibišek jedlý, kukuřici pro děti, lotosový kořen, jádra kokosových ořechů...
MALEDIVY; Tuňák
Poptávám odběratele tuňáka.
NIGÉRIE; Auta, traktory, oděvy, obuv, potraviny
Naše firma MEDROX ATLANTIC RESOURCES LTD je jedním z největších dovozců a vývozců nákladních a osobních aut, dodávek, trakktorů, oděvů, použitého oblečení a obuvi, ocelových dveří, potravin, textilií všeho druhu v Africe. Hledáme výrobce uvedeného zboží. www.medroxatlanticresources.com
BENIN; Potraviny, nápoje, elektronika
Obchodujeme se všeobecným zbožím, jako jsou potraviny, nápoje, elektronika. Máme zájem o navázání dlouhodobých obchodních vztahů. Pošlete nám prosím ceník.
VIETNAM; Pangasius
Vietnamská firma An Phu Seafood Corporation (ASEAFOOD) je jedna z největších moderních továren na zpracování ryby Pangasius. Zpracováváme a exportujeme všechny druhy Pangasia. Dbáme na kvalitu zpracování - HACCP, ISO 22000, BRC, IFS. Hledáme obchodní spolupráci s importéry, velkoobchodníky.
IZRAEL; Zmražený česnek, bylinky
Jsme producenti čerstvého zmrazeného česneku a bylin, máme zájem o navázání dlouhodobé obchodní spolupráce. Naše společnost je držitelem certifikátu ISO 9001:2008, také postupuje k HACCP.
MALAJSIE; Krevety
Jsme exportéři všech druhů krevet. Hledáme importéry.
TOGO; Oděvy, obuv, látky, hygienické potřeby
Chceme nakupovat následující výrobky: trička, polokošile, pánská trička, dámské šaty, džínové kalhoty, výrobky péče o zdraví, potraviny a zemědělské produkty, dětské zboží, použité oděvy a obuv, textilní látky, zboží osobní hygieny, výrobky do domácnosti apod.
NIGÉRIE; Notebooky, potraviny
Naše firma FIVE STAR BUSINESS CONSULT LTD. je dovozcem a obchodním zástupcem na provizi nejspolehlivějších dovozců všech druhů potravinářských výrobků v Nigérii. Hledáme výrobce / dodavatele notebooků a potravinářských výrobků.
TOGO; Potravinové výrobky
Poptáváme firmy exportující potravinové výrobky.
ČÍNA; Mražené potraviny, kornouty na zmrzlinu
Jsme zkušený dodavatel všech druhů potravin, mražených jídel a potravinářských ingrediencí .... Hledáme v ČR dovozce pro své produkty jako mražené ovoce, mražená zelenina, také ovocné kostky, kornoutky na zmrzlinu.
INDIE; Mražené mořské plody
Jsme zpracovatelé mražených mořských plodů v Indii. Hledáme importéry v Evropě.
VIETNAM; Pangasius, surimi
Vietnamská firma QMC (Quang Minh Seafood Co., Ltd.) exportuje ryby Pangasius a rybí produkty surimi. Více na www.quangminhseafood.com.vn a www.pangasius.com.vn Hledá obchodní spolupráci s odběrateli.
KAMERUN; Trička, lepidla, barvy, potraviny
Hledáme dodavatele triček, lepidel, cementu, barev, kondomů, přikrývek, ručníků, peněženek, minerálních vod, potravin a nápojů jako džusy, konzervované potraviny, mražené potraviny, těstovniny, rýže, rostlinné oleje, olivový, slunečnicový, rybí olej.
GAMBIE; Potraviny
Jsme importéři a distributoři potravinových produktů a jiného smíšeného zboží. Hledáme dodavatele potravin jako rýže, zelenina, cukrovinky, koření, mléčné výrobky atd.