VIETNAM; Mořské plody
Hledám partnery, kteří chtějí nakupovat vietnamské zmrazené mořské plody jako mražené krevety, ryby.
Mäso a mäsové výrobky
Dodávka mäsa a mäsových výrobkov pre potreby oddelenia liečebnej výživy a stravovania NsP Pov.Bystrica vrátane súvisiacich služieb t.j. dodávka a dovoz do miesta plnenia.Bližšia špecifikácia je uvedená v súťažných podkladoch. 36 600 kg mäsa a mäsových výrobkov.Celkové množstvo je kalkulované na obdobie 24 mesiacov podľa spotreby v roku 2009 a nie ...
VIETNAM; Pangasius
Jsme vietnamští exportéři mořských plodů. Naším hlavním vývozním artiklem je mražená ryba Pangasius. Jsme držiteli certifikátu kvality. Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
VIETNAM; Plody moře, ovoce, zelenina
Vietnamská firma Hainan International Ltd. se specializuje na export potravin jako mražené mořské plody, čerstvá zelenina a ovoce. Více na www.hainanltd.com Zaručujeme nejlepší kvalitu, konkurenceschopné ceny. Hledáme obchodní spolupráci s importéry, velkoobchodníky.
GHANA; Plody moře, kávová zrna
Zpracováváme a vyvážíme mražené mořské produkty jako oktopus, sépie, krevety, raky. Rovněž dodáváme zpracovaná kávová zrna. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli našich produktů.
Potraviny
Predmetom dodávky je dodávka potravín časti 1-10: časť 1 - Ovocie a zelenina časť 2 - Zemiaky časť 3 - Mlieko a mliečne výrobky časť 4 - Sterilizované ovocie a zelenina časť 5 - Mrazená hydina a ryby časť 6 - Mäso a mäsové výrobky časť 7 - Ostatné potravinárske výrobky časť 8 - Pekárenský tovar, čerstvé pečivo časť 9 - Mrazené výrobky časť 10 - ...
EGYPT; Mražená kuřata
Hledáme obchodní spolupráci s exportéry, dodavateli mražených kuřat, celých i porcovaných.
ČÍNA; Plody moře
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s prodejci mražených mořských plodů.
LIBYE; Potraviny, čisticí prostředky
Poptáváme obchodní spolupráci s výrobci, exportéry, distributory potravin a čisticích prostředků.
PÁKISTÁN; Potraviny
Jsme pákistánští exportéři následujících produktů: rýže, kamenná sůl, sušené datle, mražené mořské plody. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli, velkoobchodníky.
DÁNSKO; Krůtí maso
CMN Group z Dánska může dodávat prsa krůt zabitých způsobem Halal, o váze 800 - 1300 g a také stehna o váze 400 - 500 g. Máme certifikát Halal od německých jatek. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
LIBÉRIE; Plody moře
Hledám obchodní spolupráci s odběrateli, importéry, velkoobchodníky čerstvých mražených mořských plodů z Costa Rica za konkurenceschopné ceny.
BANGLADÉŠ; Mražené potraviny
Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli, importéry mražených potravin.
UGANDA; Potraviny
Jsme vývozci zmrazených jezerních ryb, sezamu, černého čaje, arabské gumy, kávy, zeleniny, mahagonového dřeva a hledáme obchodní spolupráci.
VIETNAM; Pangasius
Hledám odběratele pro filety, závitky, steaky z pangasia, celého pangasia. Jsme předním vývozcem pangasia z Vietnamu. www.idiseafood.com / www.idifish.com
ESTONSKO; Ryby, krevety
Estonská firma Saare Fishexport je jedním z největších estonských zpracovatelů a exportérů ryb a krevet. Více informací najdete na www.saarefishexport.ee Hledáme obchodní spolupráci se zpracovateli ryb, maloobchodníky, velkoobchodníky, distributory našich produktů. Mezi hlavní naše produkty patří: solený baltský šprot, marinované sledě, sledě ...
EGYPT; Plody moře
Jsme obchodníci a můžeme nabídnout indické mořské plody. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. Napište, co potřebujete a svoji představu ceny.
VIETNAM; Pangasius
Hledám odběratele, importéry rybích filetů Pangasia.
EGYPT; Sůl, ovoce, zelenina
Poptávám importéry soli, čerstvé i mražené zeleniny, čerstvého i mraženého ovoce.
Poptáváme zmrzlinové výrobky pro MO
Dobrý den, máme zájem o dodávky zmrzlinových výrobků.
INDIE; Ovoce, zelenina, textil
Hledám odběratele čerstvého a zmrazeného ovoce a zeleniny. Také bych chtěl dovážet textil do ČR.
BANGLADÉŠ; Krevety
Jsme solidní dodavatel pro stálé dodávky uměle chovaných zmrazených čerstvých krevet (Macrobrachium Rossenbergii) a černých tygřích krevet (Penaeus Monodon) pocházejících z jihovýchodní Asie - z Bangladéše. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. www.oceanmagixseafood.com
EGYPT; Dobytek, ovce, maso
Máme zájem importovat dobytek, ovce, rovněž mražené vykostěné hovězí maso a mražené jehněčí.
V. BRITÁNIE; Maso, šunka, sýry
Hledáme evropské odběratele hovězího, jehněčího, vepřového, drůbežího masa, šunky. Rovněž máme přes 200 druhů různých sýrů. V případě zájmu nás kontaktujte.
GHANA; Potraviny a nápoje
Universal Market Investment Ltd. je firma zabývající se exportem a importem. Poptáváme potraviny a nápoje.