Potraviny
Potraviny Celkové množstvá su uvedené v SP Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 115165,5100 EUR
TANZÁNIE; Uzené sardinky
Zpracováváme uzené sardinky z oblasti Viktoriina jezera v Mwanza. Hledáme odběratele.
KAMERUN; Zemědělské výrobky, potraviny
Naše firma Cynabo Cameroon Ltd. je obchodníkem a působí jako dodavatel veřejným, vládním a spolehlivým firmám. Hledáme dodavatele nebo výrobce zemědělských produktů jako jsou masné výrobky, potravinářské výrobky, rybí produkty.
VIETNAM; Potraviny, zemědělské produkty
Jsme dodavatelem potravinářských a zemědělských produktů ve Vietnamu. Naše výrobky: mražené a sušené mořské plody, kokosové výrobky, fazole, konzervované ovoce, sušené ovoce, tapioka, ... Hledáme odběratele.
TOGO; Potraviny
Řídící orgán hospodářského společenství západoafrických států, ECOWAS, zve renomované zahraniční společnosti, aby předložily své nabídky různých potravin.
BENIN; Potraviny, nápoje a spotřební zboží
Jsme dovozci a distributoři vín, potravin, nápojů, spotřebního zboží a všeobecného zboží v Cotonou v Beninu. Hledáme dodavatele ve velkém množství k pokrytí požadavků našich koncových zákazníků. Pošlete nám laskavě ceny a specifikace.
AFRICA; Hardware a software pro firmy
Poptáváme dodavatele následujcích produktů: -potraviny -oděvy a látky -stavební materiály -lékařské vybavení -vzdělávací materiály -hardware und software pro firmy
PÁKISTÁN; Drůbeží produkty
Poptávám drůbeží produkty k dovozu do Pákistánu.
INDIE; Smíšené zboží
Jsme výrobci, exportéři/importéři rozmanitých produktů, oděvů - džíny, trička, dámské šaty, kožené bundy, obuv, opasky, mražené maso, mražená kuřata, mořské plody, rafinovaná jodizovaná sůl, basmati rýže, střívka na uzeniny, cement, chemikálie a mnoho jiných produktů. Poptáváme odběratele našich výrobků.
INDIE; Organické potraviny
Poptáváme zeleninové a nezeleninové organické potraviny, organickou kosmetiku, organická vína, organickou vodu, organické mléko a mléčné produkty, organické čerstvé ovoce a zeleninu.
Nákup hovädzieho a bravčového mäsa a mäsových výrobkov
Predmetom zákazky je nákup 21 400 kg hovädzieho a bravčového mäsa a mäsových výrobkov. Celkové množstvo je kalkulované na obdobie 12 mesiacov podľa spotreby v roku 2009 a nie je pre verejného obstarávateľa záväzné. Dodávky sa budú špecifikovať čo do množstva a druhu tovaru záväznými objednávkami, najneskôr 24 hodín pred termínom dodávky. Verejný ...
Poptávám mražené polotovary
Poptávám zamražený smažený vepřový řízek.
BENIN; Potravinářské výrobky
Poptáváme potraviny, nápoje, víno, konzervované maso, mražená kuřata a krůty, mléčné výrobky, energetické nápoje, cereální výrobky, tabákové výrobky, čaj a kávu, rýži, cukr, zdravotní výrobky atd. Pošlete nám laskavě cenovou nabídku. Rádi bychom navázali dlouhodobou spolupráci.
Poptávám mraženou drůbež
Poptávám mražená kuřata, kuřecí prsa, stehna. 1-5 tun týdně.
VIETNAM; Filety Pangasia
Můžeme dodávat pravidelně z Vietnamu filety Pangasia - všechny velikosti - bílé maso, dobře upravené. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
VIETNAM; Mražený pangasius
Jsme zpracovatel a vývozce zmrazeného pangasia ve Vietnamu. Máme uzavřený proces chovu a zpracování pangasia. Máme 2 závody na zpracování, můžeme dodávat asi 40-45 kontejnerů měsíčně. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
BENIN; Nápoje
Poptáváme obchodní spolupráci s výrobci, exportéry vín, džusů, energetických nápojů, piva, sušenek, mléčných výrobků, tomatové pasty, čajů, alkoholu, dalších potravin, olejů, masa, koření, dále pesticidů, insekticidů, parfémů, maziv atd.
ČÍNA; Potravinářské firmy
Firma Su Po Trading Co, Ltd je obchodní společnost sídlící v Číně. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s českými potravinářskými firmami.
Dodávka tovaru pre školské jedálne pri materských školách v meste Košice
v zmysle zákona č. 245/2008 § 140 - Školská jedáleň sa zriaďuje na prípravu, výdaj, konzumáciu jedál a nápojov pre stravníkov v čase ich pobytu v škole alebo školskom zariadení. Predmetom uvedenej verejnej súťaže je dodávka olejov a ostatných potravín pre školské jedálne pri materských škôlkach. Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: ...
Poptáváme dodavatele mraženého kuřecího masa
Poptáváme mražené kuřecí prsní řízky, velkoobchodní odběr.
VIETNAM; Balený mražený Pangasius
Specializujeme se na zpracování a vývoz mraženého Pangasia (celý, filety, porce, steaky) s balením, designem štítku, glazováním a přepravou podle požadavků zákazníků. Dodáváme zákazníkům dobré a bezpečné výrobky. Národní normy jako ISO 9001:2000, HACCP, HALAL jsou přísně sledovány. Navštivte prosím naše webové stránky: http://giahangmg.com. ...
EGYPT; Farmaceutický průmysl
Egyptská firma E & M PHARMA TRADE má zájem stát se obchodní zastupující firmou pro výrobce farmaceutického a potravinářského průmyslu. Hledáme firmy, které chtějí vstoupit na egyptský trh a představit tak své výrobky prostřednictvím našeho obchodního zastoupení.
TOGO; Potraviny
Hledáme dodavatele rýže, kukuřice, sušených ryb, slunečnicového oleje, pšeničné mouky, sojových bobů, vanilky, manihotového škrobu, těstovin, sardinek, fazolí, sušeného mléka.
VIETNAM; Produkty z pangasia
Naše firma se specializuje na chov, výrobu a vývoz produktů z ryby Pangasius hypophthalmus. Kromě hlavního produktu se také zabýváme krevetami (Black Tiger, Vannamei), chobotnicemi, sépiemi ... Hledáme dovozce produktů z Pangasia nebo mořských plodů. Web: www.bilofish.vn
GHANA; Export ryb a masa
Hledáme partnery pro export ryb a masa.