ITÁLIE; Mléko v prášku
Poptáváme české výrobce mléka v prášku pro kojence i dospělé. Máme zájem odebrat velké množství.
EGYPT; Potravinové produkty
Swan Exports je marketingová firma, která prodává potravinové produkty africkým zemím. Nyní má zájem navázat obchodní spolupráci s evropskými dodavateli následujících produktů: sladkosti, ovocné džusy v různých baleních, různé druhy sýrů, pekařské produkty, tomatová pasta, konzervované potraviny, mražené ovoce a zelenina, džemy různých příchutí a ...
GHANA; Bambucké máslo a kešu ořechy
Hledám obchodní spolupráci s odběrateli bambuckého másla a kešu ořechů.
GHANA, Kakaový prášek a máslo
Jsme vývozci originálního přírodního kakaového prášku a kakaového másla vyrobených v Ghaně. Hledáme dovozce v Evropě, kteří by od nás nakupovali na základě smlouvy minimálně 12 měsíců. Rovněž můžeme dodávat cukr ICUMSA 45 (z Brazílie).
GHANA; Potravinářské produkty
Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s firmami, které používají produkty jako arašídový olej, máslo, mouku a mléko jako suroviny nebo kteří s nimi obchodují.
KAMERUN; Nápoje
Naše firma Mogamet Investment Facilitor je přední obchodní společností. Poptáváme nápoje, vína, minerální vody, sušené mléko ve velkém množství.
TOGO; Potraviny
Poptáváme potraviny.
KAMERUN; Potravinové produkty
Firma Ham Imports Company Ltd je předním importérem potravinových produktů v Africe. Máme zájem o potraviny všeho druhu.
Mliečne výrobky
Dodávanie trvanlivého polotučného mlieka a ďalších mliečnych výrobkov uvedených v súťažných podkladoch pre potreby oddelenia liečebnej výživy a stravovania Fakultnej nemocnice Trenčín. Jednotlivé druhy mliečnych výrobkov a ich množstvo na obdobie jednoho roka je uvedené v súťažných podkladoch. Tovar bude dodávaný priebežne na základe objednávok ...
Poptávám výrobky studené kuchyně pro bistro
Mám zájem o odběr výrobků studené kuchyně (bagety, saláty, palačinky apod.) do bistra o kapacitě 30 míst k sezení.
ETIOPIE; Výroba potravin
Hledáme výrobce potravin v ČR.
Rámcová smlouva - dodávka mléčných výrobků pro ÚVN Praha
Průběžné dodávky mléka a mléčných výrobků v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace včetně množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Potraviny
Potraviny Celkové množstvá su uvedené v SP Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 115165,5100 EUR
Vývoj nového plátkového taveného sýra obohaceného vlákninou a zavedení technologie pro jeho výrobu
Vyhledávání dodavatele technologie k projektu "Vývoj nového plátkového taveného sýra obohaceného vlákninou a zavedení technologie pro jeho výrobu.Předmětem zakázky je investice do technologie zpracování - melanžér (zařízení, montáž potrubí a zařízení, plošiny k zařízení)
TOGO; Potraviny
Poptáváme rýži, minerální vody, kukuřičnou mouku, energetické nápoje, sušené ryby, slunečnicový olej, pšeničnou mouku, sóju, vanilku, tapiokový škrob, těstoviny, sardinky, fazole, sušené mléko.
Potraviny
Múka, krupica, cukor, soľ, strúhanka, ryža, cestoviny, čaj, oplátky, sušienky, čokolády, čokoládové tyčinky, piškóty, detská výživa, puding, med, kakao, koreniny, sterilizovaná zelenina, strukoviny, kompóty, džemy, paštéty, olej, droždie, tatárska omáčka, mlieko sušené, sójové kocky, ryžová kaša pre batoľatá, krupicová kaša pre batoľatá, mak a ...
TOGO; Potraviny
Řídící orgán hospodářského společenství západoafrických států, ECOWAS, zve renomované zahraniční společnosti, aby předložily své nabídky různých potravin.
Mléko a mléčné výrobky
Průběžné dodávky mléka a mléčných výrobků v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
BENIN; Potraviny, nápoje a spotřební zboží
Jsme dovozci a distributoři vín, potravin, nápojů, spotřebního zboží a všeobecného zboží v Cotonou v Beninu. Hledáme dodavatele ve velkém množství k pokrytí požadavků našich koncových zákazníků. Pošlete nám laskavě ceny a specifikace.
AFRICA; Hardware a software pro firmy
Poptáváme dodavatele následujcích produktů: -potraviny -oděvy a látky -stavební materiály -lékařské vybavení -vzdělávací materiály -hardware und software pro firmy
INDIE; Organické potraviny
Poptáváme zeleninové a nezeleninové organické potraviny, organickou kosmetiku, organická vína, organickou vodu, organické mléko a mléčné produkty, organické čerstvé ovoce a zeleninu.
BANGLADÉŠ; Odstředěné sušené mléko
Hledáme obchodní spolupráci s exportéry, dodavateli odstředěného sušeného mléka.
NĚMECKO; Mléčné produkty
Hledám partnera ze zemí EU, který exportuje H-mléčné produkty do zahraniční mimo země EU. Jedná se o dodávky mléčných produktů, nudlových výrobků a šťáv na mauretánský trh.
BENIN; Potravinářské výrobky
Poptáváme potraviny, nápoje, víno, konzervované maso, mražená kuřata a krůty, mléčné výrobky, energetické nápoje, cereální výrobky, tabákové výrobky, čaj a kávu, rýži, cukr, zdravotní výrobky atd. Pošlete nám laskavě cenovou nabídku. Rádi bychom navázali dlouhodobou spolupráci.
LIBYE; Potraviny
Hledám české firmy, které obchodují s potravinami.