GABON; Potraviny, domácí spotřebiče, použité zboží
Jsme jedním z předních importérů použitého zboží, potravin, zeleniny, ovoce, domácích spotřebičů a dalšího zboží, o které je zájem na trhu. Máme již dodavatele z řady zemí, ale rádi bychom rozšířili své obchodní vztahy s dalšími zeměmi. Hledáme výrobce a exportéry uvedených výrobků a rovněž firmy, které by chtěly mít zástupce v Gabonu.
BANGLADÉŠ; Sušené mléko
Hledám českého výrobce sušeného odstředěného mléka, sušené syrovátky a sušeného plnotučného mléka.
BENIN; Potraviny, nápoje
Hledáme výrobce potravin a nápojů. Máme zájem nakupovat ve velkém množství, bude-li cena odpovídat kvalitě. Proto žádáme o zaslání cenové nabídky.
BENIN; Mléčné produkty
Hledáme výrobce mléčných produktů. Máme zájem nakupovat ve velkém množství, bude-li cena odpovídat kvalitě. Proto žádáme o zaslání cenové nabídky.
JIŽNÍ AFRIKA; Mléko, vody, olej
Jsme dobře zavedená firma v Jižní Africe, exportujeme sušené mléko, minerální vody a stolní / slunečnicový olej. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
TOGO; Potraviny, kosmetika
Poptáváme potraviny, instantní nudle, kostky ovoce, odstředěné mléko, zeleninu, konzervované ryby, vína, teplé nápoje, nápoje, kosmetické přípravky, tabák, potravinářské přísady, pekárenské produkty, rýžové výrobky, mořské plody, potravinářské stroje, rajčata, sušený kokos, těstoviny, cukrovinky, cukr, olej, olivový olej, drůbež, ryby, sušené a ...
BENIN; Potraviny, zemědělské produkty
Poptáváme potraviny a zemědělské produkty ve velkém množství.
TOGO; Potraviny, nápoje
E.U.BROTHERS COMPANY má pobočky v 5 západoafrických zemích a zabývá se obchodováním všeobecně, ale hlavně s potravinami a nápoji. Hledáme dodavatele.
MONGOLSKO; Zboží pro supermarket
Naše firma plánuje otevření nového supermarketu o rozloze 440 m2 v hlavním městě Mongolska, Ulánbátaru. Hledáme dodavatele (exportéry). Rádi bychom dostali katalog a ceník zboží pro supermarket a další informace.
BANGLADÉŠ; Mléko
Poptáváme mléko pro děti, sušené mléko.
BANGLADÉŠ; Syrovátka v prášku
Poptáváme sladkou syrovátku v prášku.
TOGO; Potraviny, potravin. přísady
Poptáváme potraviny, instantní nudle, kostky ovoce, odstředěné mléko, zeleninu, konzervované ryby, vína, teplé nápoje, nápoje, tabák, potravinářské přísady, pekárenské produkty, rýžové výrobky, mořské plody, rajčata, sušený kokos, těstoviny, cukrovinky, cukr, olej, olivový olej, drůbež, ryby, sušené a zmrazené ryby, maso. Jsme obchodníci s ...
LIBYE; Potraviny
Jsme libyjská společnost dovážející všechny druhy potravin, zvláště mléko s dlouhou trvanlivostí, sýry, kukuřičný olej, cukr a mandle. Máme zájem o navázání dlouhodobé spolupráce s obchodníky na trhu EU.
ALŽÍRSKO; Sušené mléko
Hledáme české výrobce a vývozce sušeného mléka.
Dodávka potravín na UKF v Nitre
Dodávka potravín vrátane dopravy a vyloženia na miesta dodania na základe potrieb, požiadaviek a finančných možností UKF v Nitre, v členení na časti: časť č. 1: Mlieko a mliečne výrobky, časť č. 2: Hrubý tovar 191 749,00 EUR bez DPH Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 191 749,0000 EUR
TOGO; Potraviny, nápoje
Jsme přední importéři potravin, nápojů a všeobecného zboží. V současné době hledáme spolehlivé dodavatele.
Potraviny pre oddelenie liečebnej výživy a stravovania
Potraviny pre oddelenie liečebnej výživy a stravovania: suché potraviny, cestoviny, mlieko a mliečne výrobky, mrazená hydina, mrazené ryby, mrazená zeleniny, chlieb, pečivo Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 141 260,0000 EUR
TOGO; Potraviny, nápoje
Poptáváme potraviny a nápoje. Naše podnikání zahrnuje marketing a propagaci výrobků, představujeme zahraniční firmy / investory na trzích západní Afriky.
MALAJSIE; Potraviny
Jsme zavedená malajská obchodní společnost. Obchodujeme s potravinami, rychle se kazícím zbožím. Také působíme jako nákupčí pro mezinárodní firmy, které kupují malajské produkty. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
BANGLADÉŠ; Mléko v prášku
Poptávám odstředěné mléko v prášku.
PÁKISTÁN; Mléčné výrobky
Máme zájem importovat z České republiky mléčné výrobky jako: odstředěné mléko v prášku, instantní plnotučné mléko, instantní smetana v prášku, syrovátka v prášku. Prosíme o seznam českých výrobců, kteří by exportovali svoje produkty.
BENIN; Potraviny
Aken Wishes Group hledá vhodné výrobce a exportéry následujících produktů: pečivo a sušenky, ovocné džusy, mléčné výrobky, čerstvé ovoce, konzervované potraviny, vína, alkohol, energetické nápoje, nealkoholikcé nápoje, kari v prášku, mléko v prášku, med, minerální vody, multivitamínové tablety a kapsle s minerály, výživné potraviny a doplňky, ...
EGYPT; Potraviny a krmiva
Egyptská firma E & M PHARMA TRADE hledá obchodní spolupráci s výrobci v oblasti krmivářského a potravinářského průmyslu, kteří mají zájem vstoupit na egyptský trh a nabízí těmto firmám obchodní zastoupení v Egyptě.
ALBÁNIE; Rychloobrátkové spotřební zboží
Mám zájem nakupovat rychloobrátkové spotřební zboží a distribuovat v Albánii.
Poptávám sušenou smetanu
Dobrý den, v jakém maloobchodě v Praze je možné koupit sušenou smetenu do kávy Completa balení ve skle po 250 a 500g. Děkuji.