Potraviny pre STU
Predmetom zákazky je dodanie : čerstvých slepačích vajec, tvrdého syra, zemiakov, chladeného bravčového mäsa, chladených a mrazených kurčiat, chleba.
Sušené kozí mléko, Hongkong
Poptáváme sušené kozí mléko, plnotučné a odstředěné, balené v pytlích po 20 kg nebo 25 kg.
Mlieko, mliečne výrobky 2013
Predmetom zákazky je dodávka mlieka a mliečnych výrobkov pre potreby NÚTPCHaHCH Vyšné Hágy
Dodanie tovaru – rôzne potravinárske výrobky a sušené potraviny pre DD a DSS Zvolen, Záhonok
Predmetom zákazky je dodanie rôznych potravinárskych výrobkov a sušených potravín, vrátane dovozu a vyloženia predmetu zákazky. Dodanie tovaru sa uskutoční do 24 hod. odo dňa podania objednávky. Dodávateľ je pri dodávke tovaru zaviazaný dodržiavať hygienické zásady a predpisy na prepravu, skladovanie a manipuláciu s predmetom zákazky. Podrobná ...
Dodanie tovaru - mlieko, mliečne výrobky a margaríny pre DD a DSS Záhonok, Zvolen
Predmetom zákazky je dodanie tovaru mlieka, mliečnych výrobkov a margarínov, v kvalite podľa platných noriem, vrátane dovozu a vyloženia predmetu zákazky do skladu potravín. Dodanie tovaru sa uskutoční do 24 hod. odo dňa podania objednávky. Dodávateľ je pri dodávke tovaru povinný dodržiavať hygienické zásady a predpisy na prepravu, skladovanie a ...
Mlieko a mliečne výrobky
Dodávanie mlieka a mliečnych výrobkov na základe objednávok podľa potrieb oddelenia liečebnej výživy a stravovania KNsP. Súčasťou zákazky je doprava na miesto dodania a vyloženie tovaru do skladu. Tovar musí byť dodávaný v kvalite a akosti zodpovedajúcej platným právnym predpisom, hygienickým a veterinárnym normám.
Zemědělské a mléčné produkty, Togo
V současné době hledáme dodavatele rostlinných produktů jako rýže, kukuřice, mouka, mrkev, fazole a mléčných výrobků, které jsou nutně potřebné pro pomoc uprchlíkům. Potřebujeme nabídku ke zvážení.
Syry, mliečne výrobky, maslo, rastlinné tuky a oleje
Dodávka syrov, mliečnych výrobkov, masla, rastlinných tukov a olejov pre ÚVV a ÚVTOS Prešov
Mléčné výrobky, Pákistán
Jsme zprostředkovatelé pro import různých mléčných výrobků jako odtučněné sušené mléko, instantní sušené plnotučné mléko, sušená sladká a demineralizovaná syrovátka všechny potravinářské jakosti, baleno v 25 kg pytlích. Hledáme výrobce.
Mlieko a mliečne výrobky
Dodávka mlieka a mliečnych výrobkov podľa potreby verejného obstarávateľa vrátane súvisiacich služieb.
Potraviny pre školské jedálne v zriaďovateľskej pôsobnosti Mesta Komárno – mlieko a mliečne výrobky
Predmetom zákazky je nákup a dovoz mlieka a mliečnych výrobkov pre školské jedálne v zriaďovateľskej pôsobnosti Mesta Komárno v nasledovnej skladbe a predpokladanom množstve: mlieko-trvanlivé polotučné, obsah tuku 1,5%- 4808 L, jogurt ovocný - rôzne príchute, ovocná zložka 18% 1752kg, smotanový jogurt - biely, tuk najmenej 8%,sušina 22%-17kg, ...
Základné potraviny a suroviny
Dodávky základných potravín a surovín
Mlieko trvanlivé a mäkký tavený syr
Predmetom zákazky je dodávka mlieka trvanlivého a mäkkého taveného syra podľa B.1.1. Opis zákazky pre oddelenie liečebnej výživy a stravovania FNsP Žilina.
Mlieko a mliečne výrobky pre Borinka ZSS Nitra
Dodávka mlieka a mliečnych výrobkov do ZSS -skladu mlieka a mliečnyh výrobkov podľa požiadaviek obstarávateľa
Mrazená hydina, mrazená zelenina, oleje, mliečne výrobky, nápoje
Predmetom zákazky je dodávka tovarov - mrazená hydina, mrazená zelenina, oleje, mliečne výrobky, nápoje. Bližšia špecifikácia predmetu zákazky je súčasťou súťažných podkladov.
Výroba nových druhů sýrů s vysokodohřívanou sýřeninou - spolupracující subjekt
Předmětem zakázky je spolupráce na realizaci projektu: "Výroba nových druhů sýrů s vysokodohřívanou sýřeninou". Projekt je předkládán jako součást Žádosti o dotaci z PRV, v rámci Podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji nových produktů, postupů a technologií v potravinářství.
Dodávka mléčných výrobků
Předmětem zakázky je dodávka mléčných výrobků. Jedná se o zadání pro příspěvkovou orga-nizaci Ministerstva obrany o Ústřední vojenskou nemocnici – Vojenskou fakultní nemocnici Praha. Dodávky budou uskutečňovány na základě telefonických objednávek z jednotlivých kuchyní (ústavní a zaměstnanecká). Po ukončení výběrového řízení bude smlouva s vítězem ...
Dodávky polotučného mléka, másla, měkkých a tvrdých sýrů, ochucených a neochucených jogurtů, tvarohu
Zajištění dodávek polotučného mléka a mléčných výrobků ( másla, měkkých a tvrdých sýrů, ochucených a neochucených jogurtů, tvarohu a dalších mléčných výrobků) – přesná specifikace jednotlivých položek těchto výrobků je uvedena v příloze č. 3 zadávací dokumentace.
Dodávka potravin pro Sociální služby Chomutov
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka potravin pro Sociální služby Chomutov. Bližší informace jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Mléko a mléčné výrobky
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky mléka a mléčných výrobků v rozsahu dle potřeb zadavatele. Bližší specifikace vč. množství je uvedena v zadávací dokumentaci.
Dodávka mlieka a mliečnych výrobkov pre ŠJ pri MŠ a Sociálne zariadenie v Banskej Bystrici
Verejný obstarávateľ požaduje od uchádzača zabezpečiť pravidelné dodávky mlieka a mliečnych výrobkov na základe pravidelných objednávok podľa potreby prevádzok ŠJ pri MŠ a Sociálneho zariadenia - Mestské detské jasle. Súčasťou predmetu zmluvy sú súvisiace služby spojené s dopravou na určené miesta dodania a vyložením dodávaného tovaru do ...
Potraviny pre Vek nádeje  ZSS Nové Zámky
Dodávka potravín dennej potreby s naložením a vyložení do skladu potravín v ZSS 2 x týždenne
Sušené mléko, Bangladéš
Poptáváme sušené mléko odtučněné i plnotučné, pravidelně, naléhavě.
Poptáváme dodavatele polotučného mléka
Poptáváme mléko polotučné 1,5% 6x1 litr na paletách celkem 7200 litrů.