TOGO; Dětská výživa
Hledáme výrobce dětské výživy, mléka pro děti.
Poptávám italský sýr
Italský sýr vakuovaný-porce Parmazán a Grana Padano cca 150-300g, piniové oříšky na výrobu bazalkového pesta.
BENIN; Nápoje
Poptáváme obchodní spolupráci s výrobci, exportéry vín, džusů, energetických nápojů, piva, sušenek, mléčných výrobků, tomatové pasty, čajů, alkoholu, dalších potravin, olejů, masa, koření, dále pesticidů, insekticidů, parfémů, maziv atd.
TOGO; Potravinářské výrobky
Poptáváme seriozní dodavatele, výrobce potravinářských výrobků, sladkostí, mléčných produktů, konzervovaných ryb, rajčat v plechovkách, minerálních vod a energetických nápojů. Nakupujeme ve velkém množství.
ČÍNA; Potravinářské firmy
Firma Su Po Trading Co, Ltd je obchodní společnost sídlící v Číně. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s českými potravinářskými firmami.
BENIN; Nápoje
Mogamet Investment Facilitor(Sarl).Ltd je přední obchodní firma, která poptává ve velkém nápoje, vína, minerální vody, mléko v prášku, trička, léčiva.
Vývoj nového plátkového taveného sýra obohaceného vlákninou a zavedení technologie pro jeho výrobu
Vyhledávání odborného partnera pro realizaci projektu "Vývoj nového plátkového taveného sýra obohaceného vlákninou a zavedení technologie pro jeho výrobu"; Předmětem zakázky je spolupráce s odborným subjektem na vývoji nového výrobku - taveného plátkového sýra obohaceného vlákninou včetně finální úpravy
Dodávka tovaru pre školské jedálne pri materských školách v meste Košice
v zmysle zákona č. 245/2008 § 140 - Školská jedáleň sa zriaďuje na prípravu, výdaj, konzumáciu jedál a nápojov pre stravníkov v čase ich pobytu v škole alebo školskom zariadení. Predmetom uvedenej verejnej súťaže je dodávka olejov a ostatných potravín pre školské jedálne pri materských škôlkach. Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: ...
Dodávka tovaru pre školské jedálne pri materských školách v meste Košice
v zmysle zákona č. 245/2008 § 140 - Školská jedáleň sa zriaďuje na prípravu, výdaj, konzumáciu jedál a nápojov pre stravníkov v čase ich pobytu v škole alebo školskom zariadení. Predmetom uvedenej verejnej súťaže je dodávka mlieka, mliečnych výrobkov, vajec,syrov, masla pre školské jedálne pri materských škôlkach. Predpokladaná hodnota zákazky ...
EGYPT; Farmaceutický průmysl
Egyptská firma E & M PHARMA TRADE má zájem stát se obchodní zastupující firmou pro výrobce farmaceutického a potravinářského průmyslu. Hledáme firmy, které chtějí vstoupit na egyptský trh a představit tak své výrobky prostřednictvím našeho obchodního zastoupení.
BANGLADÉŠ; Plnotučné práškové mléko
Máme zájem o obchodní spolupráci s výrobcem a exportérem plnotučného práškového mléka, v pytli po 25 kg a odstředěného práškového mléka, rovněž 25 kg.
TOGO; Potraviny
AG TRADING LTD. poptává cukr, rýži, všechny druhy jedlého oleje, konzerovaná rajčata, majonézu, makarony, sušenky. Prosíme o zaslání ceníku, produktového katalogu, způsobu balení.
Mlieko a mliečne výrobky
Dodávka mlieka a mliečnych výrobkov pre potreby oddelenia liečebnej výživy a stravovania NsP Pov.Bystrica vrátane súvisiacic služieb t.j. dodávka a dovoz do miesta plnenia. Predpokladané množstvo na 1 rok: mlieko polutučné UHT - 45 000 litrov, acidofilné mlieko - 8000 ks, smotana sladká 10% - 200 litrov, jogurt biely 145g - 8000 ks, jogurt ...
BENIN; Mléčné výrobky
Jsme importéři a distributoři mléčných výrobků jako mléko v prášku, kondenzované mléko, zahuštěné mléko, máslo, sýry. Hledáme exportéry, dodavatele pro dlouhodobou spolupráci. Prosíme o produktový katalog, ceník a dodací podmínky.
EGYPT; Sušené mléko
Poptávám sušené mléko (plnotučné) pro dovoz do Egypta.
Potraviny
Predmetom dodávky je dodávka potravín časti 1-10: časť 1 - Ovocie a zelenina časť 2 - Zemiaky časť 3 - Mlieko a mliečne výrobky časť 4 - Sterilizované ovocie a zelenina časť 5 - Mrazená hydina a ryby časť 6 - Mäso a mäsové výrobky časť 7 - Ostatné potravinárske výrobky časť 8 - Pekárenský tovar, čerstvé pečivo časť 9 - Mrazené výrobky časť 10 - ...
Odborný spolupracující subjekt
Vyhledání odborného partnera pro spolupráci na realizaci projektu: "Výzkum, vývoj a výroba nového typu tvarohu se zdravotním benefitem a s prodlouženou trvanlivostí". Projekt je předkládán v rámci Podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji nových produktů, postupů a technologií (resp. inovací) v potravinářství, PRV.
LIBYE; Potraviny, čisticí prostředky
Poptáváme obchodní spolupráci s výrobci, exportéry, distributory potravin a čisticích prostředků.
NIGÉRIE; Potraviny, nápoje, vybavení domácnosti
Máme zájem o nákup potravin a nápojů, vybavení do domácností.
Hledám dodavatele lahůdek
Potřebuji dodavatele lahůdek (aspik.misky,pař.salát,zavináče apod.),dále mléčné výrobky,mouky,těstoviny,koření,konzervy,paštiky,cukrovinky (čokolády,oplatky,bonbony) atd. Jana Piálková
Hledáme dodavatele nápojů a cukrovinek
Potřebuji dovozce cukrovinek, alko i nealko nápojů a mléčnývh výrobků. Mackovice, okr.Znojmo.
GHANA; Zemědělské produkty
Jsme mezinárodní obchodní organizace, importní a exportní zástupci, zástupci výrobců, vládní dodavatelé, dodavatelé smíšeného zboží a průmyslového zboží. Jsme dovozci rýže, cukru, pekařské mouky, potravinářského oleje, sušeného mléka. Hledáme firmy, které chtějí využít této příležitosti k rozšíření svého vývozního programu a služeb na trhy ...
PÁKISTÁN; Práškové mléko, smetana
Máme zájem o pravidelný dovoz práškové smetany, práškového instantního plnotučného mléka, syrovátky v prášku apod., baleno v 25 kg papírových pytlích. Poptáváme výrobce.
PÁKISTÁN; Mléko v prášku
Hledáme obchodní spolupráci s českými firmami, které exportují mléko v prášku. Rovněž hledáme firmy, které by měly zájem importovat koženou obuv z Pákistánu.
GHANA; Potraviny a nápoje
Universal Market Investment Ltd. je firma zabývající se exportem a importem. Poptáváme potraviny a nápoje.