Potraviny, nealko nápoje, sušené mléko, Togo
Poptáváme rýži, minerální vodu, energetické nápoje, konzervované sardinky, kuchyňský olej, špagety, sušené mléko od seriózního dodavatele nebo exportéra.
Dodávka potravín
Predmetom obstarávania je zabezpečenie pravidelných dodávok základných potravín na prípravu výživy pre pacientov a zamestnancov NsP Považská Bystrica.
Potraviny, maso, zemědělské produkty, hnojiva, Togo
Poptáváme potraviny, zemědělské produkty, kokosové výrobky, produkty z mléka a smetany, zeleninu, instantní polévky, nápoje, instantní nudle, rýži, vína, rajčata, sušený kokosový prášek, těstoviny, cukrovinky, olej, cukr, olivový olej, drůbež, ryby, sušené a zmrazené ryby, maso, mořské plody, konzervované potraviny, močovinu, hnojiva atd. Jsme ...
Minerální vody, džusy, jogurt, zmrzlina, Nigérie
Hledáme výrobní firmu, která chce vstoupit na nigerijský trh. Chtěli bychom provádět marketing a distribuci jejích výrobků na velkém nigerijském trhu. Také hledáme spolupráci na výrobě minerálních vod, ovocných džusů, jogurtů, zmrzlin pro nigerijský trh. Jsme rovněž schopni doávat za dobré ceny produkty z afrického trhu a surovou ropu Bonny ...
Potraviny, nápoje, léčiva, Francie
Poptáváme výrobky zdravotní péče, všechny druhy potravin a nápojů.
Přírodní léčiva, potraviny, zemědělské produkty, Togo
Poptáváme výrobky pro zdravotní péči, ájurvédská léčiva, potraviny, zemědělské produkty, kokosové výrobky, produkty z mléka a smetany, zeleninu, instantní polévky, nápoje, kosmetické přípravky, stroje na výrobu léků, potravinářské stroje, instantní nudle, rýži, vína, rajčata, sušený kokosový prášek, těstoviny, cukrovinky, produkty péče o zdraví, ...
Mlieko a mliečne výrobky pre ZSS Borinka Nitra
Bryndza 100 kg, bryndzová nátierka 100g-340ks, jogurt biely nízkotučný3 000ks, jogurt biely smotanový 2 000 ks , jogurt ovo nízkotučný6 000 ks, jogurt ovo smotanový 6 000 ks , maslo 2 000 kg, maslo nátierkové 200g-200 ks,Veto 400g 250 ks ,Perla 500g 100 ks, mlieko polotučné 12 000l, mlieko trvanlivé 12000l , mlieko acidofilné 250ml 600 ks,puding ...
Dodávka mlieka a mliečnych výrobkov
Pravidelné zabezpečenie dodávok mlieka a mliečnych výrobkov do 23 zariadení školského stravovania pri materských školách v priemere pre 2 000 stravníkov. Ďalšie podrobnosti sú uvedené v súťažných podkladoch.
Poptávám malovýrobce farmářských krajových specialit
Poptávám výrobce - farmáře krajových specialit - mléčné výrobky, masné výrobky, nápoje (alko. i nealko. + vína, šťávy, mošty atd.), lahůdkářské krajové speciality speciality, ovoce, zelenina, med, medovina, cukrářské výrobky ..... Zkrátka malovýrobce originálních potravinářských výrobků, kteří se hodlají uplatnit a prodávat na trhu po celé ČR.
Potraviny, kosmetika, léčiva, Togo
Poptáváme ájurvédská léčiva, potraviny, zemědělské produkty, kokosové výrobky, produkty z mléka a smetany, zeleninu, instantní polévky, nápoje, kosmetické přípravky, stroje na výrobu léků, potravinářské stroje, instantní nudle, rýži, vína, rajčata, sušený kokosový prášek, těstoviny, cukrovinky, produkty péče o zdraví, léky, olej, cukr, olivový ...
Mlieko a mliečne výrobky
Mlieko a mliečne výrobky pre pacientov a zamestnancov nemocnice.
Mlieko a mliečne výrobky pre oddelenie stravovacích služieb NOÚ
Predmetom zákazky je mlieko a mliečne výrobky pre oddelenie stravovacích služieb NOÚ
Dodanie potravín pre zdravotnícke zariadenie v Piešťanoch
Dodanie potravín (mäso a mäsové výrobky, mliečne výrobky, vajcia, pekárenské výrobky, mrazené potraviny,zelenina, ovocie, základné potraviny) pre zdravotnícke zariadenie verejného obstarávateľa v Piešťanoch.
Dodanie potravín pre zdravotnícke zariadenia vo Vysokých Tatrách
Dodanie potravín (mäso a mäsové výrobky, mliečne výrobky, vajcia, pekárenské výrobky, mrazené potraviny,zelenina, ovocie, základné potraviny) pre zdravotnícke zariadenia verejného obstarávateľa vo VysokýchTatrách.
Sušené mléko, Nigérie
Hledáme výrobce sušeného mléka.
Potraviny, léčiva, hnojiva, Togo
Poptáváme ájurvédská léčiva, potraviny, zemědělské produkty, kokosové výrobky, produkty z mléka a smetany, zeleninu, instantní polévky, nápoje, kosmetické přípravky, instantní nudle, rýži, vína, rajčata, sušený kokosový prášek, těstoviny, nápoje, cukrovinky, olej, cukr, drůbež, ryby, sušené a zmrazené ryby, maso, mořské plody, konzervované ...
Mléčné výrobky, Korejská republika
HANWHA korporace z Jižní Koreje hledá spolehlivé dodavatele mléčných výrobků. Zvláště hledáme výrobce zpracovaných máslových výrobků.
Poptáváme dodavatele mléka
Poptávám mléko v litrovém balení. Paletové odběry.
Prášková smetana, káva, kakao, Jordánsko
Jsme jordánská firma, máme továrnu na 3v1, kapučíno a horkou čokoládu. Poptáváme materiál: práškovou smetanu do kávy, instantní kávu, kakao / čokoládu.
Sušené mléko, Německo
Máme zájem exportovat sušené mléko do Číny, protože tam již máme zákaznickou základnu. Takže hledáme vhodného výrobce v ČR. Máme zájem o dva druhy sušeného mléka: 1) pro děti do jednoho roku 2) pro děti do tří let. Chtěli bychom tuto obchodní činnost provádět jako privátní označování. Máme proto tři otázky: 1) Máte pro nás ceník ? 2) Jaká ...
Základné potraviny pre jedálne pri materských školách a detských jasliach
Predmetom zákazky je denné dodávanie (v pracovných dňoch) objednaných druhov potravín pre jedálne pri materských školách a detských jasliach v meste Košice. Jedná sa o mäso, zeleninové výrobky, olej, mliečne výrobky, mlynské a škrobové výrobky, rôzne potravinárske výrobky a vajcia.
Mléčné produkty, Indie
Naše firma SUNRISE ENTERPRISES z New Delhi v Indii dříve prodávala mléčné výrobky indického původu, které je nyní zakázáno exportovat z Indie vzhledem k nedostatku mléka, je těžké zvýšit domácí spotřebu. Nyní hledáme v ČR výrobce mléčných produktů.
Ghee máslo, Kuvajt
Poptáváme čisté ghee (pročištěné přepuštěné máslo).
Sýr akawi, Kuvajt
Poptáváme sýr akawi v 17 kg plechovce.
Sušené mléko, Nigérie
Naše společnost OBACO AGRO-ALIED SERVICES se zabývá poskytováním služeb a obchodním spojením mezi našimi klienty v Nigérii a vnějším světem zemědělských produktů. V současné době máme klienty, kteří mají zájem o nákup sušeného odstředěného mléka v pytlích z evropských zemí. Chceme být výhradním zástupcem dodavatele v Nigérii.