Nákup pružných koľajových výmen NT1 a náhradné diely - jazyky pre rozchod 1 000 mm
Nákup pružných koľajových výmen NTI a náhradné diely - jazykov pre rozchod 1 000 mm Technická charakteristika : - vŕtané otvory O 25 mm na koncoch koľajníc pre použitie spojok; - výmeny zvárané; - jazyky vymeniteľné za prevádzky; - jazyky z navárateľného materiálu; - možnosť upevnenia na drevené, resp. betónové podvaly a na panely DZP; - dodávky ...
PÁKISTÁN; Ventily, zpětné klapky
Poptáváme šoupátkové ventily z lité oceli, průměr 300 mm, PN16 podle norem ANSI a zpětné klapky z lité oceli, průměr 300 mm PN16.
Poptáváme černý děrovaný plech
Poptávám černý děrovaný plech ,rozměr 2000 x 1000 x 1,5. Průměr otvorů 8 až 10 mm.
Poptávám HAKI lešení
Koupím Haki lešení celé kosky i díly.
Poptávám malé pružinky
Nabídněte tvarovou plochou pružinku do plastového knoflíku k hřídelce ovládače průměr 6mm. Nutně potřebujeme 1 000 kusů.
NĚMECKO; Profily ze skelného vlákna
Máme zájem o pravoúhlé profily ze skelného vlákna; délka 3,0m bis 6,0 m , ca. 300 – 400 m k dodání 50 x 50 x 4 oder 5 mm 30 x 30 x 4 oder 5 mm 20 x 40 x 4 oder 5 mm Ca. 80 x 80 x 5 mm Potřebujeme cenu včetně dopravy do Německa, Oranienburg u Berlína. Firma Spring Adlerweg 5 16515 Oranienburg
TURECKO; Mosazné plechy
Poptáváme mosazné plechy, velikost 120x240 cm, 3-5 mm tloušťka, 68-70 % měď, 32-30 % zinek.
PÁKISTÁN; Strojek na stužky, nůžky, jehly
Jsme výrobci malého ručního strojku QUILLING FRINGERS na výrobu ozdobných papírových pásků, stužek na květiny, dárky apod. Dále vyrábíme nástroje - nůžky, jehly, pinzety apod. Hledáme odběratele.
SRÍ LANKA; Řetězové pily
Máme zájem importovat řetězové pily.
Poptávám vysoušeče zdiva do sklepů
Poptávám vysoušeče do sklepů.
Poptávám kovový trakař
Sháním kovový trakař, k přepravě palivového dřeva a stavebního materiálu
SINGAPUR; Žárová trubka do boileru
Poptávám žárovou trubku do bojleru s normou DIN 17175, ze speciální oceli pro vysoké teploty a ohnivzdornou (teplota 750 C), značky Mannesman nebo Benteler. 1) rozměry trubky - průměr 76.1mm , tloušťka 3.6mm 2) rozměry trubky - průměr 50.8mm , tloušťka 3.2mm 3) rozměry trubky - průměr 70mm , tloušťka 3.2mm
VB; Vykružovací pily 500 a 1000Ks
Hledáme výrobce 500 a 1000 kusů vykružovacích pil.
PÁKISTÁN; Válcovaný drát
Poptáváme v ČR válcovaný drát 5,5 mm.
TOGO; Neprodané zásoby
Firma Ets Joycelyn Inc. registrovaná u Obchodní komory v Togo importuje neprodané zásoby.Hledáme obchodní spolupráci s dodavateli.
Poptávám měděné okapy vč. příslušenství
Sháním měděné okapy, svody a úžlabí. Jihočeský kraj.
Poptávám pokosovou pilu DeWALT
pososová pila de walt převody pastorek
Poptávám průvlakové kotvy
Poptávám průvlakové kotvy 16x140/90 100ks.
PÁKISTÁN; Zpětný ventil
Naléhavě poptáváme: zpětný ventil (pístový typ), příruba 3 1 / 2 ", délka 8 1 / 2 ", vzduch bez oleje, CDV 30, značka Mikuni. Podle přiloženého obrázku. Prosím nabídněte nejlepší cenu a co nejkratší dodací lhůtu.
Poptávám poklici k domácí vodárně
Poptávám náhradní díl pro domácí vodádrnu HWW 2800, teče poklice spodního tělesa, uzavírající otvor do prostoru pro vzdušný měch (membránu). Poklice je vysokou korozí perforovaná. Zašlete, laskavě, cenovou nabídku poklice a dodací lhůtu. Vaši nabídku očekávám co nejdříve. Odeslání mailem sdělte, laskavě, na uvedené mobil. číslo.
PÁKISTÁN; Strojní zařízení na výrobu nábytku
Máme zájem vyrábět dřevěný nábytek bytový, kancelářský, do obchodů pro místní trh i na export. Poptáváme strojní zařízení a technický servis, abychom mohli vyrábět nábytek nejvyšší kvality.
KEŇA ; Vrtné korunky a vrtné nářadí
Poptáváme české dodavatele vrtných korunek a vrtného nářadí.
MALI; Bezpečnostní visací zámky
Jsem nákupní manažer firmy SDR ELETRICALS, hledám dodavatele bezpečnostních visacích zámků, měli bychom zájem o nákup většího množství z České republiky.
BULHARSKO; Stavební ocel
Pracuji pro bulharského výrobce vysokozdižných vozíků a poptávám českého výrobce stavební oceli - ocelových plátů, kulatých tyčí za tepla válcovaných, bílý plech a jiné.
EGYPT; Svítidla a elektrotechnika
Jsme jednou z předních firem v oboru svítidel a elektrotechniky v Egyptě. Máme 2 továrny: 3-brothers na osvětlení a Sega.M na nízkonapěťové distribuční rozváděče, také pracujeme v licenci od GE "General Electric". Více informací o našich firmách a výrobcích najdete na www.3-brothers.com, www.sega-m.com. Máme širokou distribuční síť pokrývající ...