Poptávám klenuté dno
Klenuté dno průměr 900 mm síla mat: 1,5 mm , nerez
RAKOUSKO; Šrouby, pojistné kroužky
Prosíme o nezávaznou nabídku na: -rozpěrné pojistné kroužky SW 12, fosfátované množství 100 000 kusů -šrouby se zápustnou hlavou DIN 965A s H-KS, M5X70 s plným závitem s hrotem podle DIN 78 soustružené, pozinkováno modře, tolerance závitu 6 malé G podle pozinkování, v kartonech, baleno max. po 25 kg, popsáno a uvedeno množství množství ...
INDIE; CNC vrtačky
Poptáváme technickou spolupráci pro výrobu na CNC vrtačkách.
INDIE; Úchyty kolejnic
Poptávám v Evropě pružné úchyty kolejnic pro jakýkoliv design. Pružné úchyty kolejnic jsou komponenty kolejové dráhy, které zajišťují uchycení a pružnost železniční trati.
BANGLADÉŠ; Ventily
Poptáváme parní ventil se spodním těsněním, pojistný ventil, redukční ventil, odlučovač páry, kotoučový zpětný ventil, škrticí ventil, pneumatický řídicí ventil.
SRBSKO; Pozinkovaný řetěz
Poptáváme řetěz 6x18,5 pozinkovaný třídy 3.
INDIE; Pružiny
Jsme výrobci pružin vinutých za tepla z Indie. Jsme schopni zhotovit pružiny od 0,5 do 4 palců. Hledáme zákazníky v Evropě.
Poptávám trapézové šrouby a matice
Dobrý den, mám zájem o nabídku: 1)trapézový šroub TR 50x8, délka 400 mm 2) matice válcová s přírubou 3) pouzdro válcové pro ukončení šroubu (tažný i tlačný kjionec- pohyb desky lisu) Potřeboval bych 2 ks, provedení ocel. Zajímá mě cena a dodací lhůty.
OMÁN; Elektrické nářadí
V současné době pracuji v Ománu s místním zástupcem / distributorem elektrického nářadí známých značek. Mám 14 let zkušeností v zemích Perského zálivu a nyní bych chtěl pracovat přímo s výrobci z EU jako manažer rozvoje podnikání / marketingu pro trh zemí Perského zálivu.
POLSKO; Ozubená, kuželová, šneková kola
www.bef-mont.pl Zaměřujeme se na: frézování a dlátování ozubení v ozubených kolech; kola s vnitřními rovnými zuby; kola s vnějšími zuby rovnými i šikmými; soustružení a frézování šneků a šnekových kol do převodů; opravy převodů – včetně planetových zhotovením ozubených kol, šneků a šnekových kol; ozubená a šneková kola zhotovujeme v rozsahu ...
Obstaranie oborového pletiva
Predmetom zákazky je dodanie oborového pletiva pozinkovaného, ostnatého drôtu pozinkovaného a železných klincov. 1/ Oborové pletivo pozinkované - priemer drôtu 5 mm, veľkosť oka 150x150 mm, výška 2 m - dĺžka 10 000 m, balenie 4 m 2/ Ostnatý drôt pozinkovaný - priemer 1,80/2,00 mm, dĺžka 20 000 m, balenie 50 m 3/ Klince U38x3,80 mm Fe - 150 ...
Poptáváme rekonstrukci regulátorů pro měniče ohřevu
Poptáváme rekonstrukci regulátorů pro středofrekvenční měniče ohřevu materiálu. Jde o starší typy ISOK, IMES, ITO. Původní byly ze ZEZ Praha pod označením SMK - UB o výkonech 100 - 400 kVA. Požadujeme, aby část silová nemusela být měněna. Jde celkem o 4 měniče (150 kW, 250kW, 350kW, 400kW)
PÁKISTÁN; Brusné, řezné kotouče
Poptáváme brusné a řezné kotouče evropského původu od spolehlivých výrobců a dodavatelů v Evropě.
Poptáváme sadu stavebního lešení
Poptávám sadu stavebního lešení (cca100m2)
Poptáváme diamantový papír
Dobrý den, poptávám u Vás diamantový papír Scotch 650 na ruční leštění čepů. Nejlépe pás šíře do 100mm a délky 500 - 1000mm. Děkuji za odpověď. Petr Holý
Poptávám ND pro opravu zážehového motoru
hledám dodavatele ventilů a sedel pro opravu litinové hlavy zážehového motoru s rozvodem OHV . Nejlépe vyhledávání dle rozměrů, nikoliv dle typu vozidla, není však podmínkou.
ČÍNA; Dveřní, okenní kování, technické sklo
Hlavní činností firmy Foshan Nanhai Creative Glass & Metal Ltd. je zpracování skla a hliníku v rozsahu od architektonických po dekorativní výrobky, jako jsou dveře a okna, okenní sítě, závěsové stěny, sprchové zástěny, tvrzené sklo, vrstvené sklo, izolační sklo, sklo s nízkou emisivitou a kování. Většina výrobků se vyváží. Jste vítáni na našich ...
INDIE; Spojovací prvky
Jsme indičtí výrobci šroubů. Poptáváme obchodníky a distributory spojovacích prvků v Evropě.
INDIE; Vysokotlaké armatury
Jsme přední výrobce a exportér kovaných vysokotlakých armatur a přírub 1000, 2000, 3000, 6000 liber, zhotovených z nízkouhlíkové oceli. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce se zákazníky v EU.
Poptávám protipožární ocelovou zárubeň
Protipožární zárubeň ocelová EW30DP3; 900/1970; pravá; materiál zdiva tvárnice Hebel tl. 100. 1ks.
INDIE; Plechové komponenty
Vyrábíme plechové lisované komponenty pro automobilový, elektrotechnický a textilní průmysl. Hledáme dobré odběratele v Evropě.
KATAR; Řezačky, kartáče na rez
Hledáme dodavatele následujících produktů: - kruhové řezačky - kartáče na odstraňování rzi a otřepů.
Poptávám hřeběny pro sběr borůvek
Hřebeny na sběr borůvek. Prefetuji přímo výrobce, ale rád kouknu i na ostatní nabídky. Rozhoduje cena. Jedná se o větší odběry. Nabídky na mail. Spěchá
JORDÁNSKO; Trubky, příruby, ventily
Poptáváme bezešvé trubky, příruby, šoupátkové ventily. Nabídněte prosím nejlepší ceny FOB, dodací lhůtu (krátká dodací lhůta je velmi důležitá), platební podmínky, datový list a katalogy, původ.
Poptávám drátěný čisticí kotouč na brusku
Poptávám drátěný ( čistící ) kotouč rozměry : průměr hřídele( otvor k nasazení ) 31-32 x vnější průměr kotouče 250 až 300, šířka kotouče 40 až 50 mm. K nasazení na stolní brusku.