Poptávám ND k vrtačce
Sháním vypínač do vrtačky MAKITA HP 1500 mod:35-90 6A-250V
Poptáváme stacionární stroj pro nýtování
Do výrobní firmy sháníme novou výrobní technologii - nýtování narážecími nýty. Zobrazení této nýtovací technologie je na přiloženém obrázku. Nýtovat se budou hliníkové plechy - AlMg3 stav H111 (EN-AW 5754) tlouštěk od 1,5 mm + 1,5 mm do 3 mm + 4 mm. Nýtovat by se mělo nýty průměr 5 mm délka 8 mm. Nýty na plastové pásce. Případné korekce ...
Poptávám haki lešení
Poptávám jakékoliv množství haki lešení.
Poptávám jednotlivé díly k haki lešení
Poptávám 30 kostek haki lešení i samotné díly (stojky, podélníky, příčníky, zábradlí). Nabízím za 1 kostku až 4000Kč. Nabídnout může celá ČR, na regionu a stavu lešení nezáleží.
ČÍNA; Ložiska
Naše firma se zaměřuje na výrobu a export všech druhů ložisek. Máme zájem o navázání dlouhodobých obchodních vztahů s importéry ložisek.
NIGÉRIE; Ocel
Jsme firma Soatec Engineering services Ltd v Lagosu v Nigérii. Hledáme dodavatele chrom-nikl-titanové oceli. Potřebujeme cenovou nabídku 4 stopy x 8 stop x 6 mm (8/10).
Poptávám gumový kotouč pro odstranění lepidel
Hledáme výrobce nebo dodavatele gumového koutouče(viz foto) k odstranění zbytků lepidla, samolepek..průměr=90mm, výška=15mm. Cenu uvádějte vč. adaptéru.
PÁKISTÁN; Brusné misky, kotouče
Jsme firma obchodující se stroji, nářadím, příslušenstvím a všeobecnými průmyslovými potřebami. Zastupujeme kvalitní výrobce a exportéry uvedených produktů známé nejlepší kvalitou / servisem. Poptáváme brusné misky, kotouče podle přílohy. Nabídněte laskavě co nejdříve nejlepší ceny.
Poptávám hliníkové schůdky
Poptávám hliníkové schůdky tzv.trojky.
PÁKISTÁN; Diamantové nástroje
Poptáváme diamantové nástroje “A” B,C,D & E pro čištění broušením, požadované množství 10,10,15,15,10. Pokud potřebujete výkres, na vyžádání poskytneme.
Poptávám olejový hořák do sušičky obilí
Poptávám olejový hořák do sušičky obilí, výkon 170 až 500 kW a ND - regulační ventil k hořáku VHT 15 -Juranovy závody Brno.
BANGLADÉŠ; Průmyslové zboží
Hledám v Evropě dodavatele průmyslového zboží.
INDIE; Strojírenské výrobky
Jsme výrobce následujících kategorií v Indii: - Výkovky: položky 0,500 kg až 50 kg zahrnující ozubená kola, předlohové hřídele, drážkové hřídele, Non převody, páky a táhla, polonápravy, talířová kola, pastorky, hvězdice, díly pro indické železnice atd. Kapacita více než 2000 MT měsíčně. Dodáváme upravené i neupravené komponenty. - Odlitky z ...
Poptávám větrací mřížku do stolové desky
Větrací mřížku do stolové desky 100x1000 mm, provedení hliník nebo nerez, otvory v mřžce hranaté. Děkuji.
Výroba EDN - Dálkově ovládané armatury
Předmětem zakázky je dodávka dálkově ovládaných armatur (regulační ventily, kulové kohouty, uzavírací klapky, trojcestné kulové kohouty, atd.), DN 25 až DN 150, PN 6 až PN 40, materiál uhlíkatá ocel, nerezová ocel, plast, nerezová ocel se silnostěnnou teflonovou výstelkou. Předmět zakázky je detailně specifikován v příloze č. 6 zadávací ...
KUVAJT; Dveřní kování
Hledáme dodavatele a výrobce dveřního kování.
VB; Nerezový kloub, pružinový kolík
Poptávám: 1. Nerezový demontovatelný univerzální kloub, průměr kloubu 1-1/4", celková délka 3-3/4". 2. Metrický 18-8 nerezový drážkovaný pružinový kolík průměru M6, délka 36 mm.
KATAR; El. spotřebiče, železářské a instalatérské zboží
Jsme velkoobchodní distributor a dodavatel elektrických spotřebičů, železářského zboží, instalatérských výrobků. Hledáme výrobce těchto produktů. www.agecorporation.net
INDIE; Pryžové díly, plastové ventily
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli soustružených dílů, odlitků, pryžových dílů a plastových kulových ventilů.
Výroba EDN - Ruční armatury
Předmětem zakázky je dodávka armatur (klapky, filtry, průhledítka, kulové kohouty, odvaděče kondenzátu, pojistné ventily, regulační ventily, zpětné ventily a klapky, průtržné membrány, atd.). Materiál nerezová ocel, nerezová ocel s výstelkou z chemicky odolného plastu, DN 15 až DN 250, PN 10 až PN 40.
Poptáváme novou výrobní technologii
Do výrobní firmy sháníme novou výrobní technologii - nýtování narážecími nýty. Obrázek této nýtovací technologie je na přiloženém obrázku. Nýtovat se budou hliníkové plechy - AlMg3 stav H111 (EN-AW 5754) tlouštěk od 1,5 mm + 1,5 mm do 3 mm + 4 mm. Nýtovat by se mělo nýty průměr 5 mm délka 8 mm. Nýty na plastové pásce. Případné korekce velikosti ...
Plošné spoje
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka Zařízení pro přípravu plošných spojů a Osazovacího pracoviště PCB.
Poptávám hrnec
Poptávám 50 litrový hrnec na zelí.
Plošné spoje
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka Zařízení pro přípravu plošných spojů a Osazovacího pracoviště PCB.
IRÁN; Nástroje na el. vedení
Hledáme evropské výrobce nástrojů pro práci na vedení pod napětím. Naše firma má několikaleté zkušenosti v distribuci projektů přenosu elektrické energie. Management má v úmyslu vytvořit tým pro práci na vedení pod napětím, nejdříve na jihu Íránu.