SAE; Listy pásové pily
Hledám výrobce nebo dodavatele 13mm listů pásové pily.
EGYPT; Trubky, příruby, ventily
Poptávám trubky, příruby, ventily.
INDIE; Frézovací hlava
Poptávám univerzální frézovací hlavu a nastavovací hlavu pro svůj starý soustruh JUARISTI HBM. Poptávám tyto položky od výrobců z EU.
Poptávám koupi haki lešení
Poptávám koupi haki lešení 20 i více kosté i samotné díly,cena dle dohody.Nabídnout může celá ČR.
ČÍNA; Nábytkové kování
Naše firma vyrábí nábytkové kování. Více na našich webových stránkách: http://www.sintai-china.com. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci.
UGANDA; Železářské zboží, elektronika
Importujeme různé komodity jako železářské zboží, nástroje, elektroniku, oděvy a mnoho dalšího. Hledáme dodavatele.
INDIE; Ruční vrtačky
Poptáváme ruční vrtačky s točivým momentem více než 200 Nm, s proměnnou rychlostí nebo 3-4 stupni otáček, rozmezí otáček 100 ~ 300 ot / min, požadován režim chodu vpřed a vzad. Potřebujeme je pro řezání vnitřních závitů M6 až M30 do oceli.
TOGO; Zemědělské nářadí, nábytek
Poptáváme zemědělské nářadí, nábytek apod. Jsme prodejci uvedených produktů, dodáváme značnému počtu zákazníků ve velkém, zabýváme se velkoobchodními dodávkami / distribucí těchto produktů a máme zde mnoho potenciálních zákazníků / kupců. Pošlete nám informace o cenách / balení uvedených produktů. www.markresources.maxtrader.eu
Poptávám nástroje na kovoobrábění
Soustružnické nože s tvrdokovem a nože Radeco. Dále výhrubníky, výstružníky, válcové a stopkové frézy, závitníky a závitová očka.
Poptáváme příslušenství k plotům
- sloupek Zn + poplast 48 x 2.200 - 32 ks - vzpěra Zn + poplast 42 x 2.200 - 10 ks - pletivo Zn + poplast 1.500/2,4 plus napínací dráty - 450 m - pletivo Zn + poplast 1.200(1.250)/2,4 plus napínací dráty - 200 m - vázací drát Zn + poplast - 50 m - ostnatý drát Zn - 200 m - PVC zatloukací příchytky - 250 ks - napínací strojek ...
Poptávám univerzální  unašeč na AKU vrtačku
Hledám prodejnu v Brně kde by měli Univerzální unašeč na aku vrtačku s upínáním na suchý zip,velikost 125 a 115mm,oba dva. Dále pak brusný kotouč(jemnost 800,1500,2500) všechny tři a leštící kotouč na aku vrtačku,obojí upínání na suchý zip.
VELKÁ BRITÁNIE; Otvírák na dopisy
Hledáme výrobce otvíráku na dopisy.
INDIE; Řezivo, plechové díly
Jsem výrobce a exportér plechových dílů stavebních materiálů, dílů lešení, řeziva (překližky). Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptávám hliníkový multifunkční žebřík
Poptávám multifunkční žebřík, hliníkový, trojdílný
Poptávám drobné kovové panty ke krabičkám
Poptáváme kovové pantíky ( mosaz, nerez ) pokud možno ozdobné na dřevěné krabičky, které se používají na úschovu součástí hudebních nástrojů - tzv.strojků - hoboj, fagot. Požadovaná velikost je 1 cm x 1,5 cm v rozevřeném stavu. Max však 1,5 x 2 cm. Součástí by měly být i vruty, nebo hřebíčky. Za Vaše nabídky předem děkujeme
Zvýšenie intenzity separovaného zberu komunálneho odpaduv obciach združenia EKOTORYSA
Nákup technologických zariadení a strojov pre potreby separovania zberu - zberné nádoby na separovaný zber, kompostéry na BRO pre RD, hákové kontajnery, vozidlo s hákovým nakladačom, zberové vozidlo s rotačným lisovaním, traktory, štiepkovače za traktor, čelný kolesový nakladač, prekopávač hroblí, štiepkovač s motorom, lis ...
Separovaný zber a Zberný dvor vyseparovaných odpadov pre Mesto Stropkov a 24 obcí
Predmetom zákazky je dodávka zberných nádob, kontajnerov a kompostérov vrátane montáže a dopravy pre projekt Separovaný zber a Zberný dvor vyseparovaných odpadov pre Mesto Stropkov a 24 obcí a to: 1. Pre oblasť bytových domov - kovová zábrana na vymedzenie stanovišťa separovaného zberu odpadov v priestore pred bytovkami (2x 44 stanovíšť), 2. Pre ...
ČÍNA; Brusiva
Naše továrna dodává řezací kolečka, brusné kotouče, listové kotouče atd., všechny druhy brusiv. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptávám popruhy pro stěhování
Stěhovací kurty (popruhy).
GHANA; Všeobecné zboží
Poptávám zboží a služby, které lze prodávat na ghanském trhu. Mám registrovanou firmu zabývající se exportem a importem všeobecného zboží, maloobchodem a velkoobchodem s farmaceutickým zbožím atd. Rádi bychom byli výhradním zástupcem nebo zástupcem pro jakoukoli společnost, která chce investovat v Ghaně.
UGANDA; Kuchyňské potřeby, železářské zboží, léčiva
Hledám firmy obchodující s kuchyňskými potřebami, léčivy, železářským zbožím.
Poptávám pozinkované pletivo
Dobrý den, mám zájem o zakoupení - pletivo pozink. čteverec výška 160-180cm 130 bm cena 25kč/1bm.
Poptávám průmyslové značení
Poptávám znakovou sadu: ZZB-Vario-SH4 9088 6 ks, žádám o nabídku děkuji Jan Mrázek Technický servis/ Údržba / Wartung
Poptávám hliníkové šablony
Poptávám hlinikové šablony (dah stříbrná)
KUWAIT; Karbid křemíku
Potáváme kostky na leštění mramoru / karbid křemíku černé c48 24p, velikost 2x2x6 cm.