Poptáváme distribuci šperků
20071127011; Řecký výrobce velmi kvalitních zlatých a stříbrných šperků unikátního a speciálního designu zvláště inspirovaného řeckou mytologií a starověkou řeckou kulturou hledá obchodní zprostředkovatele (distributory, obchodní zástupce) pro zahájení exportu. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze vyžádat písemně v ...
Poptáváme dodavatele zboží pro e-shop
Poptávám dodavatele pro nově vznikající e-shop (internetový obchod), elektronika, hodinky (pouze netradiční), parfémy, nože, hračky, sportovní výživa, sportovní oblečení a potřeby, dvd filmy a hry, netradiční dárky... Nabídněte i jiné produkty netradiční produkty .Termín: spěchá, nabídka platí max.1/2roku. Možné je "zprostředkování zboží" spojené ...
Poptáváme dodávky zboží pro e-shop
Poptáváme dodávky zboží pro e-shop ( nábytek, kovářské výrobky, dřevěné výrobky, vybavení kuchyní, hodinky, parfémy, potravinové doplňky, šperky) v desítkách kusů ročně. Požadujeme možnost stáhnout zboží prostřednictvím XML.
Hledáme distributory šperků
20071105001; Izraelská firma, specializovaná na navrhování a výrobu unikátních ručně dělaných stříbrných šperků, se zlatem, polodrahokamy a perlami, hledá distributory. Také má zájem o spolupráci s výrobcem, který tvoří komponenty technologií jemného lití nebo lisovadel nebo pájením nebo laserovým řezáním atd. Můžeme vytvářet šperky založené na ...
Poptáváme distribuci stříbrných šperků
20071102003; Bulharská firma, specializovaná na výrobu a obchod s unikátními stříbrnými šperky a suvenýry, hledá obchodní zprostředkovatele (obchodní zástupce, distributory). Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze vyžádat písemně v EDB Brno - vanda.koristkova@edb.cz . Nezapomeňte prosím uvést číslo inzerátu.
Poptáváme dodávky hodinek pro e-shop
Pro specializovaný elektronický obchod hledám dodavatele speciálních náramkových hodinek. Nehledám klasické hodinky, ale něčím unikatní modely, například s LED zobrazováním, netradičním designem, bínární hodinky, retro styl apod. Se spoluprácí bych rád začal během jednoho měsíce. Hledám spíše dlouhodobější spolupráci, pokud ovšem nabízíte ...
Poptáváme dodávky šperků pro e-shop
Hledám pro svůj e-shop dodavetele šperků: zlatých, stříbrných, s drahokamy a minerálů. Bižuterie možná. Dále módních doplňků: dámských kabelek, peněženek, opasků a další kožené galanterie. Zájem pouze o zboží, které se na českém interneu nevyskytuje nebo sporadicky. Přijímám nabídky velkoobchodů a dovozců ze zahraničí.
Poptáváme dodávky zahraničního textilu
Poptávám dodávky zahraničního textilu do butiku v Luhačovicích, jedná se o mladou módu tzn. trička, jeansy, svetry, mikiny, bundy, spodní prádlo, bižuterie, kabelky, opasky. Vše za přijatelné ceny. Týdenní odběr do dvou obchodů.
Hledáme distributory šperků
20071003003; Litevská firma, specializovaná na výrobu a zpracování jantaru, napodobeniny jantaru a šperků, poptává služby obchodního zprostředkování. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze vyžádat písemně v EDB Brno - vanda.koristkova@edb.cz . Nezapomeňte prosím uvést číslo inzerátu.
Hledáme distributory šperků
20070928001; Litevský výrobce hlavních drahých a neželezných kovů a konstrukčních kovových produktů, šperků a souvisejícího zboží hledá distributory a nabízí subdodávky. ALPERA vyrábí nejvyšší ocenění - čestné medaile, řády, sportovní medaile, insignie hodností, odznaky atd. Také vyrábí pamětní medaile s logem pro firmy a pro osoby k zazanamenání ...
Poptávám importéry drahokamů
Chtěl bych telefon, mail, webové stránky a adresu importérů drahokamů do České republiky.
Fa. nabízí servis všech druhů hodin
20070815003; Německá firma nabízí své služby v oboru opravárenství všech mechanických hodin, od náramkových hodinek po hodiny na kostelní věže. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze vyžádat písemně v EDB Brno - vanda.koristkova@edb.cz . Nezapomeňte prosím uvést číslo inzerátu.
Poptávám distribuci ručně dělaných šperků
20070729001; Izraelský výrobce proslulých a unikátních ručně dělaných šperků by rád navázal dlouhodobé obchodní vztahy s distributory velkých množství ručně dělaných šperků špičkové kvality. Firma rovněž hledá reciproční výrobu. Hledá k nákupu ručně vyráběné šperky od evropských protějšků, kteří budou současně nakupovat její výrobky. Zadavatel ...
Poptáváme hodinové strojky
Hledáme spolehlivého dodavatele levných hodinových strojků.
Poptáváme distributory hodinek
Poptáváme distributory různých druhů hodinek. Naše stránky www.haer.com.cn
Poptáváme obchodníky se zlatem a auty
Hledám obchodníky se zlatem a obchodníky s auty.
Poptávám distribuci hodinek a módních doplňků
Jsem dodavatel hodinek Rolex, Omega, bot značek Nike, Gucci, kabelek LV chanel, triček, slunečních brýlí atd. Hledám odběratele těchto výrobků, nabízím nejlepší kvalitu za příznivou cenu.
Výrobce šperků hledá distributory
20070521618; Italský výrobce ručně dělaných zlatých výrobků (zvláštní hodinky s drahými kameny) hledá obchodní zástupce a distributory, firmy se zájmem o sloučení/ výměnu podílů a prodej/ získání části firmy. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Výrobce šperků hledá odběratele
Čínský výrobce šperků hledá odběratele. Kontaktní údaje: website:www.xce925.com. phone:+86-20-34734689 Mobile:013809205793 Mail: office:fz@xce925.com personal:zbb3579541@hotmail.com
Výrobce šperků hledá obchodníky
20070529752; Řecká firma, pracující v oboru výroby a obchodu imitací šperků, hledá obchodní zprostředkovatele k propagaci svých výrobků. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Výrobce šperku hledá odběratele
Jsme předním čínským výrobcem módních šperků, máme široký sortiment výrobků, jako jsou náhrdelníky, náramky, náušnice, prsteny, brože atd. Exportujeme velké množství výrobků do Evropy a Severní Ameriky, ve vysoké kvalitě a za rozumnou cenu. Komunikace v angličtině.
Poptáváme VO se šperky
Hledám velkoobchodníky nebo importéry šperků. Komunikace v angličtině.
Výrobce jantarových šperků hl. distributory
20070416012; Litevský výrobce šperků z přírodního baltského jantaru hledá obchodní zprostředkovatele, obchodní zástupce, distributory, velkoobchodníky. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptávám pro svatební salon bižuterii
Hledám výrobce nebo dodavatele svatební bižuterie pro nově otevřený svatební salon v Opavě.
Poptávám spolupráci se zlatnictvím
Poptávám zlatnictví, které by mělo zájem se mnou spolupracovat. Otevírám v Opavě nový svatební salon a potřebuji nějaké vzorky pro zákaznice a následnou spolupráci.