Hledáme dodavatele bižuterie, doplňků
Hledám výrobce a dodavatele bižuterie, módních doplňků, kabelek, textilních a bytových výtvarných doplňků.
NIGÉRIE; Diamanty
Hledáme firmy nebo jednotlivce, kteří mají zájem o nákup angolských diamantů, jen skutečné kupce. Máme jich velké množství. Nejdůležitější je, aby odběratel měl sílu zaplatit.
Poptávám dodavatele  dětského zboží
Poptáváme dodavatele bižuterie, obrazů, hraček a věcí pro maminky a děti do komise. Otevíráme kavárnu a dětskou hernou.
INDIE; Stříbrné šperky
Jsme korejský výrobce stříbrných šperků sídlící ve zvláštní ekonomické zóně v Jaipur v Indii. Vyrábíme velmi kvalitní stříbrné šperky zdobené skutečnými drahokamy za tovární ceny. Chtěli bychom navázat kontakty s prodejnami šperků, velkoobchodními distributory a většími firmami, které potřebují předat výrobu (OEM) svých vlastních návrhů. Můžeme ...
ČÍNA; Dárkové propagační výrobky
Jsme dodavatelé dárkových propagačních výrobků. Prodáváme pásky, psací potřeby, tašky, vlasové doplňky, šperky, hračky, přívěsky na klíče, držáky mobilů atd. Nyní je v Číně velmi populární osobní signalizátor. Máme zájem o spolupráci se všemi společnostmi, které obchodují s tímto zbožím.
Poptáváme časoměrné zařízení Mobatime
Dobrý den, prosím o nabídku na níže uvedené MOBATIME ETC 24 R Hlavní hodiny ks 1,00 MOBATIME GPS 4500 Přijímač signálu přesného času GPS ks 1,00 MOBATIME CSA24 Školní zvonek ks 12,00 MOBATIME DC.100.4.PG.N.N Digitální hodiny do tříd a kabinetů - 100mm číslice, pravá zelená ks 25,00 MOBATIME DK.50.4.G.N.N Digitální hodiny s kalendářem (do ...
Hledám dodavatele snubních prstenů
Sháním dodavatele snubních prstenů a oznámení
TAIWAN; Vltavíny - měsíční odběr
Potřebujeme nakupovat velké množství Vltavínů každý měsíc.
TAIWAN; Vltavíny
Hledáme dodavatele vltavínů.
INDIE; Šperky
Jsme výrobci a exportéři všech druhů módních šperků zhotovených z rohoviny, kostí, pryskyřice, dřeva, mosazi, mědi, stříbra a skleněných korálků. Hledáme odběratele z celého světa.
INDIE; Stříbrné šperky
Hledáme velkoobchodníky se stříbrnými šperky, dovozce do ČR.
INDIE;Perly,bižuterie,kovy
Jsme exportní a importní firma, obchodujeme s kovy, perlami, bižuterií. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
LESOTHO; Ulexit
Poptáváme ulexit 35% a 40%.
INDIE; Potraviny, oblečení, kosmetika
Hledáme odběratele následujících produktů z Indie: -potravinové výrobky: mražené maso (hovězí, skopové, kuřecí), mražené mořské plody, mražené sladkosti, balená lehká jídla, čaje, idická koření, Basmati rýže, normální rýže, luštěniny, cukr, odstředěné mléko v prášku, vejce apod. -oblečení: vlněné svetry a doplňky, kožené bundy, trička, džíny, ...
ČÍNA; Wolframové šperky
Jsme čínští výrobci wolframových šperků. Vyrábíme různé druhy - prsteny, náramky a přívěšky za konkurenceschopné ceny. Hledáme odběratele.
Sháníme parametry k podružným hodinám
Prosím o zaslání technických parametrů podružných hodin ML-podružné,oboustranné závěsné se dvěma hodinovýni strojky typ NU 90t/SYN (jedná se o jištění hodinových strojků). Hodiny jsou od roku 2001 na nádraží v Havlíčkově Brodě.
INDIE; Šperky a dárkové předměty
Jsme vývozce a dovozce šperků, řemeslných výrobků a dárkových předmětů. Působíme v této oblasti již 10 let. Máme zájem o spolupráci s vývozci tohoto zboží. Máme v Indii výstavní síň. Máme kanceláře také v Rumunsku. Chceme importovat zboží jak pro indický, tak pro rumunský trh.
Poptávám syntetický korund
Poptávám oxid hlinitý, syntetický korund.
INDIE; Šperky stříbrné, s drahokamy
Hledám importéry, velkoobchodníky, obchodní agenty stříbrných šperků, šperků s drahokamy.
PÁKISTÁN; Perly
Jsem výrobce džín a kožených oděvů z Pakistánu. Obchoduji s různým zbožím. Mám zájem otevřít svou firmu v ČR. Poptávám perly z ČR.
ČÍNA; Tibetské předměty
Jsme velkoobchod s tibetskými náramky, tibetskými náhrdelníky, tibetskými náušnicemi, ručně dělanými ozdobami z mincovního stříbra, amulety, tibetskými stříbrnými prsteny, prsteny z mincovního stříbra, prsteny, filigránskými amulety s drahokamy, medailony s drahokamy, tibetskými stříbrnými amulety, šperky -amulety, amulety z volských kostí, ...
PÁKISTÁN; Mastek jemný
Jsme těžební společnost z Afghanistánu, hlavní úřad máme v Pakistánu. Zabýváme se těžbou mastku, který je jedinečný svou jemností a kvalitou. Složení mastku: 95% Min SiO2. 61.87% MgO. 32.47% CaO . Below 1% železo Fe2O3. 0.03% aluminium Al2O3. 0.03% ztráta žíháním 4.41% rozměr 0-300mm Hledáme odběratele.
TAJWAN; Vltavín
Hledáme české dodavatele za účelem nabídky moldavitu (vltavínu).
ČÍNA; Hodinky
www.ITOKON.com nabízí světoznámé kopie hodinek jako Omega, Rolex, Rado, Breitling, Tissot, Titoni, Longines, Gucci, Bvlgari, Patek Philippe, Swiss IWC, Tudor, Cartier, A.Lange&Sohne, Tag, Oris atd. Všechny výrobky jsou kvalitní a za příznivé ceny. Hledáme obchodní spolupráci.
USA; Křišťál přírodní čistý
Poptáváme pravý přírodní čistý křišťál, bude prodáván v obchodních domech v Chicagu. Zašlete prosím ceny a možnosti dodávek ve velkém, podrobnosti o produktu, pokud možno vzorky našemu zástupci v Indii pro řemeslné zpracování.