KEŇA; Drahokamy, polodrahokamy
Jsme vývozce surových drahokamů a polodrahokamů, hledáme odběratele.
TURECKO; Šperky
Jsme OPUS PEARL z Turecka - navrhujeme z perel a polodrahokamů. Používáme sladkovodní perly 6 mm až 10 mm třídy AAA. Používáme hlavně stříbrné a postříbřené komponenty. Koncovky jsou velmi kvalitní rhodiem pokovené magnetické spony. Komponenty s kameny jsou od firmy Swarovski. Všechny naše modely jsou jedinečné a nikdy neviděné. Kvůli duplikátům ...
MALAWI; Drahokamy
Hledáme odběratele drahokamů - achát, ametyst, turmalíny, krystalový rodolit z Malawi.
THAJSKO; Barevné kameny
Jsme thajský výrobce barevných kamenů z Thajska. Máme černé a červené safíry, rubíny, opály a mnoho dalších. Hledáme distributora.
ESTONSKO; Geody, drahokamy, polodrahokamy
V ČR existuje společnost, která dováží kameny (geody, drahokamy, přírodní polodrahokamy) z Jižní Ameriky, Afriky a Asie. Její webová stránka byla earthstones.eu, ale už ji nemohu najít. Hledám kontaktní informace na tuto společnost nebo na jiné společnosti s podobným sortimentem.
ČÍNA; Vánoční ozdoby, šály, rukavice, doplňky
Mám zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli vánočních ozdob, šál, klobouků a čepic, rukavic, ozdob do vlasů, náramků, náhrdelníků, náušnic atd.
Poptávám výkup diamantových šperků
Hledam firmu vykupující diamantové prsteny.
ČÍNA; Šperky
Jsme přední výrobci kostýmových šperků, módních šperků, korálkovitých šperků, stříbrných šperků a drahokamů - řetízky, náramky, manžetové knoflíčky, přívěsky, náušnice a mnoho dalších. Máme dostatek zkušeností s mezinárodním trhem. Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
ČÍNA; Šperky, módní a vlasové doplňky
Hledáme importéry šperků, módních doplňků, opasků, vlasových doplňků.
SRÍ LANKA; Drahokamy, šperky
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. Dodáváme drahokamy a šperky ze Srí Lanky.
INDIE; Stříbrní lvi židovských prstenů
Zhotovuji proslulé originální stříbrné lvy židovských prstenů, jaký nosil Bob Marley. Mám zájem o obchodní spolupráci.
Poptávám odhad ceny hodinek
Rád bych se zeptal na hodnotu kapesních hodinek značky pryngeps
SRÍ LANKA; Drahokamy, kartáče, rohože
Jsme výrobci drahokamů a polodrahokamů. Také vyrábíme produkty z kokosových vláken - kartáče, rohože. Hledáme odběratele.
INDIE; Šperky
Hledáme spolupráci s obchodními agenty, odběrateli stříbrných šperků a módních šperků
NAMIBIE, Drahokamy, suvenýry
Poptávám odběratele drahokamů, polodrahokamů, diamantů, řemeslného umění, suvenýrů, dárků, kamenů z České republiky.
GD, Šperky
Poptáváme importéry šperků.
INDIE; Šperky
Poptávám výrobce, exportéry, importéry šperků.
Poptávám příslušenství k bižuterii
Poptávám voskované bavlněné šňůry, Ag šlupny, řetízky snake Ag, adjust, šatonové rondelky, postříbřené koncovky, obruče kovové Seja, afroháčky Ag, puzety Ag, kartičky na bižuterii s eurozávěsem, stojany na naušnice.
VELKÁ BRITÁNIE, Skleněné korálky
Poptávám korálky "crow beads" 9mm z českého skla.
NEPÁL; Oděvy, tibetské rukodělné výrobky, koberce
Obchodujeme s následujícím zbožím: trička, oděvy, papírenské zboží, dřevěné rukodělné výrobky, šátky, šály, tibetské rukodělné výrobky, hliněné výrobky, stuhy a síťované tkaniny, nepálské koberce, starožitnosti, tibetské starodávné i nové dekorační předměty. Dále stříbrné šperky, předměty budhistického a hinduistického umění, jutové výrobky, ...
PÁKISTÁN; Polodrahokamy
Obchoduji s polodrahokamy (Lapis lazuli) a mám zájem o obchodní spolupráci s českými odběrateli.
VIETNAM; Zlaté a stříbrné šperky
Vietnamská firma SAIGON JEWELRY HOLDING COMPANY SJC vyrábí zlaté a stříbrné šperky. Firma zaměstnává 1500 lidí, strojní zařízení má z USA, Itálie a Německa, distribuční síť: 6 dceřinných společností, 15 joint venture, 2 oblastní větve, 3 továrny, obrat v roce 2008 2,5 bilionu USD, výrobní kapacita: 15000 ks šperků měsíčně. SJC je výhradním ...
TANZÁNIE; Drahé kameny
Hledáme kupce pro surové diamanty a drahé kameny jako jsou tanzanit, akvamarín, rubín, ametyst atd. Naším zdrojem je Tanzanie a jiné africké země. Bude-li si potenciální kupec přát, můžeme přicestovat s těmito drahými kameny do příslušné evropské země.
THAJSKO; Šperky
Mám zájem o ochodní spolupráci s odběrateli zlatých a stříbrných šperků, kvalitních a velmi precizních. Mám továrnu v Bangkoku blízko letiště, uvítám jakékoliv nové zakázky.
TOGO; Hodinky, oblečení, kosmetika
Mám zájem nakoupit pánské, dámské náramkové hodinky, pánské frakové košile a kalhoty, dámské módní šaty a prádlo, trička, kosmetiku atd. Prosíme o navázání spojení s výrobci a exportéry jmenovaných výrobků, s tím, že nás budou přímo kontaktovat za účelem obchodní transakce.