Poptáváme porcelán, sklo, bižuterii
Hledám dodavalele porcelánu, bižuterie a skla.
SRÍ LANKA; Drahokamy
Jsme přímým dodavatelem broušených a leštěných drahokamů různé velikosti, kalibrovaných drahých kamenů ze Srí Lanky. Drahé kameny: modrý, žlutý, růžový a hvězdicový safír, hvězdicové rubíny, kočičí oka, alexandrity, rubíny, Padparadscha safíry. Polodrahokamy: spinely, granáty, zirkony, měsíční kameny, turmalíny, chrysoberyly, ametysty, ...
Hledám dodavatele textilu pro MO
Dobrý den, hledám dodavatele oděvního, textilního zboží. Pánské /dámské kabelky, obuv, bižuterii, doplňky aj. módní zboží. Nevadí ani outletové, do komisního prodeje. Prodejna Brno
INDIE; Kopie prstenu Boba Marleyho
Zhotovujeme tento prsten s judským lvem ze stříbra a zlata 18k. Hledáme odběratele této originální kopie prstenu Boba Marleyho.
Poptávám zboží do nové MO prodejny
Otevírám prodejnu potřebuji veškeré zboží.
JAR; Oblečení, tašky, boty, šperky
Hledám tovární prodejny, od kterých mohu nakupovat např. značkové oblečení, tašky, boty a šperky apod., abych je mohl prodávat v Jižní Africe.
INDIE; Šperky
Jsme výrobci módních šperků za konkurenceschopné ceny. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
ČÍNA; Rukodělné výrobky z jantaru
Exportujeme rukodělné výrobky z jantaru a dárky. Jedná se o řetízky na klíče, náhrdelníky, náramky, těžítka na papír, prsteny, řetízky k mobilům, napodobeniny hmyzu, dekorace brouků, čtyřlístky pro štěstí, dárky, suvenýry atd. Více na www.bayead.com Hledáme obchodní spolupráci.
NEPÁL; Vlněné, pašmírové a stříbrné zboží
Jsme vývozci nepálských pašmínových šál, vlněného zboží a stříbrného zboží. Všechny tyto produkty jsou 100% ručně dělané vesnickými lidmi (velmi zručnými) v Nepálu. Hledáme odběratele, kteří jsou schopni nakupovat naše produkty a uvádět je na mezinárodní trh. Navštívte naše webové stránky www.knkexport.com
ČÍNA; Šperky
Jsme čínští výrobci šperků - prsteny, náušnice, řetízky, náramky apod. Hledáme dlohodobou obchodní spolupráci s odběrateli.
ČÍNA; Hodinky
Well Max Group Ltd je výrobcem hodinek již více než 10 let. Naše továrna se nachází v Shenzhen v Číně. Vyrábíme pouzdra hodinek a číselníky a montujeme hodinky sami. Abychom splnili požadavky zákazníků, vyrábíme z nerezové oceli, mosazi a slitin, jakož i stříbra. Účastníme se různých typů výstav, abychom znali moderní trendy. Máme zájem o navázání ...
HONG KONG; Bio tašky, šálky, klenoty
Hledáme obchodní firmu, obchodního zástupce, který by prodával výrobky naší firmy v evropských zemích. Jedná se o klenoty a biologicky odbouratelné plastové tašky, šálky.
KAMERUN; Drahé kameny, horniny
Rádi bychom dlouhodbě spolupracovali s potenciálními odběrateli našich produktů: kameny - hrubé safíry, topas dále křemičitan hlinitý, tantalit, muskovit, olivín, kasiterit.
KEŇA; České korálky
Poptávám originální české korálky. V Keni lidé nosí tyto korálky jako tradiční ozdoby.
Poptávám koupi hodinek Junkers
Měl bych vážný zájem o tyto hodinky: Junkers 6228-5 Tempelhof. Je to limitovaná edice 500 ks.
NIZOZEMÍ; Plastová a skleněná bižuterie
Hledám ceny levné plastové a skleněné bižuterie.
Hledáme odhadce z oboru numismatiky
Poptávám odhadce-znalce z oboru numismatiky na odhad bankovek
DÁNSKO; Plastové korálky
Poptávám kulaté plastové korálky v mnoha různých barvách.
PÁKISTÁN; Korálky
Poptáváme vzorky korálků, včetně udání ceny. Rádi bychom obdželi vzorek od každé barvy, zajímají nás obzvlášť skleněné korálky ve žluté a tmavě hnědé barvě.
Hledám dodavatele bižuterie, šperků
Poptáváme dodavatele stříbra, bižuterie a šperků z chirurgické oceli do nově otevřeného obchodu.
TOGO; Silniční stavební zařízení, hodinky
Hledáme dodavatele silničního stavebního zařízení a náramkových hodinek. Jsme ochotni a schopni je dovážet ve značném množství.
Poptávám přírodní černé perly
Sháním dodavatele přírodních černých perel (říčních). Mám zájem o samostatné půlvrtané perly a také o perly provrtané skrz a navlečené na šňůrce.
Hledáme dodavatele šperků
Hledám dodavatele zlatých a stříbrných šperků a hodinářského zboží pro dlouhodobou spolupráci.
Poptávám zboží pro e-shop
Poptávka po dodavateli zboží do eshopu (zlato stříbro šperky) Zřizujeme eshop zabývajícím se prodejem zlatých a stříbrných šperků včetně bižutérie a dalšího zboží. A touto cestou poptáváme potencionální dodavatele výše uvedeného zboží. - Další informace k poptávce: (množství, termín, orien. cena, atd.) Nabídky možné spolupráce či cenové ...
JAPONSKO; Skleněné korálky
Poptáváme skleněné korálky (jako italské) Murano, Foil a skleněné korálky banátského stylu pro výrobu bižuterie. Máme zájem o jakékoliv barvy a velikosti.