NĚMECKO; Kameny strasové
Poptávám štrasové kameny v různých barvách a formách k dalšímu prodeji přes internet.
PÁKISTÁN; Korálky, šatony
Hledám výrobce polotovarů pro bižuterní a textilní průmysl jako MC šatony, MC korálky, MC čtverečky, extra šatonové růže a MC šatonové růže plochý hřbet nebo hot fix, lisované kabašony, řetězy z bezbarvých napodobených drahokamů, TTC kameny, brilianty.
USA; Napodobeniny drahokamů
Máme zájem importovat české bezbarvé napodobené drahokamy vysoké kvality.
PÁKISTÁN; Šperky
Poptávám prstýnky - přívěsky - náramky a náhrdelníky.
Sháním řemínek ke značkovým hodinkám
Sháním náhradní keramický řemínek k hodinkám Junghans Mega Solar tmavé provedení šířky 2 cm. Za jakou cenu a v jakém termínu?
INDIE; Jutové tašky a bižuterie
Jako výrobce, exportér, dodavatel z Indie hledám odběratele různých jutových tašek, plátěných tašek, módní jutové bižuterie, dobytčích rohů.
Poptáváme díly k výrobě bižuterie
Hledám dodavatele kvalitních postříbřených dílů (zápony, náušnice) pro ruční výrobu bižuterie.
INDIE; Potraviny, kosmetika, textil
Hledáme odběratele následujících výrobků z Indie: Potravinářské výrobky: • zmrazené maso (hovězí / skopové / kuřecí) • zmrazené mořské plody • zeleninové / nezeleninové produkty připravené k smažení • mražené sladkosti (Haldiram / Chandu Halwai) • balené občerstvení (Namkeens) (Haldiram / Garden / Ruffle Lays / Mongini’s ) • čaj - CTC a ...
NIZOZEMSKÉ ANTILY; Sklad hodinek a tašek
Hledám velkoobchodní sklad hodinek a tašek/ kabel.
INDIE; Naušnice a náhrdelníky
Jsme výrobce a vývozce náhrdelníků, náušnic, náhrdelníkových souprav. Hledáme odběratele. Naše společnost Indojems vyrábí široký sortiment kvalitní bižuterie. Uvedli jsme na trh různé ručně vyrobené ozdoby.
PÁKISTÁN; Rukodělné výrobky
Jsme jedním z výrobců a vývozců široké škály rukodělných výrobků z onyxu a mramoru, váz, lahví, figurek zvířat, sklenic na víno, stolních desek se stoličkami, mís, dále mosazných předmětů, povlaků na polštáře, prostěradel, ručníků, všechny velikosti. Hledáme obchodní partnery k prodeji našich produktů prostřednictvím smluv nebo prostřednictvím ...
Poptávám výrobky pro e-shop
Rád bych založil vlastní e-shop a nabízel na něm nějaké kvalitní výrobky či služby. Může mi nějaká firma nabídnout takovou spolupráci?
Poptáváme nevyužité zásoby spotřeb. zboží
Poptáváme (vykoupíme) nadnormativní a nepotřebné zásoby spotřebního zboží.
Poptáváme výrobky vhodné jaké příbaly
Poptáváme jakékoliv výrobky vhodné jako příbaly k časopisům. Malé rozměry, několik desítek tisíc ks, velmi nízká cena.
Poptávám opravu značkových hodinek
Mám značkové hodinky Timex dámské a Moeris pánské.V klasickém hodinářství nejsou schopni je opravit,jsou mimo záruční dobu.Potřebuji kontakt na firmu,která poskytuje značkový pozáruční servis těchto hodinek.Může být z celé ČR.
INDIE; Bižuterie
Hledáme dovozce imitací / bižuterie/ ručně dělaných šperků.
INDIE; Šály z kašmíru, koberce, šperky, šafrán
Hledáme odběratele pro naše proslulé kašmírové výrobky, jako jsou vyšívané šály z kašmírové vlny, pašmínové šály, hedvábné koberce, stříbrné šperky, papírovou hmotu a šafrán.
Poptáváme komponenty k výrobě bižuterie
Hledám dodavatele komponentů pro výrobu bižuterie.
Sháním šperky a kosmetiku pro e-shop
Hledám dodavatele - velkoobchod kosmetiky a šperků pro e-shop.
Hledáme obchodníky s drahokamy a šperky
Jsme stavební a obchodní skupina firem působících v oblasti občanských stavebních prací, obchodování s kovy a drahokamy a šperky. Rádi bychom představili své výrobky na evropských trzích. Také hledáme obchodní partnery ve stavebnictví a těžbě kovů a drahokamů v severních částech Pákistánu a Kašmíru.
Poptávám výrobce stříbrné řetězoviny
Poptáváme výrobce stříbrné řetězoviny,metráže 925/1000
Hledáme distributory šperků
Jsme nadnárodní společnost, která zřídila v Indii výrobní jednotku vyrábějící stříbrné šperky vysoké úrovně, které jsou posázeny pravými drahými kameny, jak drahokamy, tak polodrahokamy. Hledáme velké distributory a velkoobchodníky. Rovněž převezmeme OEM práci.
Hledáme dodavatele skleněných korálků
Poptáváme dodavatele skleněných korálků a importéry jednorázových plastových příborů.
Hledáme distributory šperků
Indická klenotnická firma Saatviki Sharma vyrábí všechny druhy stříbrných a zlatých šperků. Firma chce exportovat své výrobky, hledá obchodní partnery.
Sháním budhistický růženec
Sháním buddhistický růženec ze 108 korálků, někdy i s dvěmi malými počítadly