PÁKISTÁN; Oblečení, bižuterie, galanterie, keramika
Firma Gul International obchoduje s následujícím zbožím: -dámské módní kabelky do ruky i přes rameno - kožené, syntetické -trička (polokošile, kulatý výstřih) -rukodělné řemeslné výrobky (ze dřeva, kovu, mramoru) -umělá bižuterie (řetízky, naušnice, prsteny, náramky, řetízky na nohu) -dámské šátky, oděvy a módní doplňky -kožené opasky, ...
INDIE; Šperky
Potřebuji kontakty na nákupní skupiny osázených šperků, které zásobují nezávislé maloobchodníky a seznam všech maloobchodních řetězců se šperky.
INDONÉSIE; Stříbrné šperky
Jsme výrobci a exportéři stříbrných šperků a hledáme obchodní spolupráci s importéry na celém světě.
SLOVINSKO; Suvenýry, bižuterie
Jsem slovinský velkoobchodník s upomínkovými předměty, pryskyřičnými suvenýry a bižuterií. Mám zájem o navázání obchodní spolupráce.
ČÍNA; Hodiny, hodinky
Shenzhen Zhongshi je proslulý výrobce, vývozce a světový distributor hodinek a hodin sídlící ve městě Shenzhen v Číně. Zabýváme se vývojem, navrhováním, konfigurací a balením hodin a hodinek s plným pochopením potřeb klienta a požadavků trhu. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
BENIN; Ojeté vozy, pneumatiky, hodinky
Hledáme dodavatele následujícího zboží: ojeté vozy a pneumatiky, náramkové hodinky.
Poptávám výrobu digitálního časovače
Dobrý den, hledám někoho kdo by uměl vyrobit nebo dodat digitální časovač s odpočítáváním od 30s do 0s, žádné další funkce (jde o malý display, který by se nalepil na zdrcadlo, zmáčklo by se tlačítko a on by odpočítal 30s, že si máte po tu dobu např. čistit zuby). rozměry 9x4x0,5cm Požadovaný počet 2000-20000ks
Poptávám stojan na náušnice
Mám zájem o stojan na naušnice. Prosím o zaslání informací
MAURICIUS; Kosmetika, oděvy, hodinky
Firma Dulmartread Ltd. by ráda importovala a prodávala novou značku kosmetických výrobků, oděvů, obuvi, hodinek a doplňků. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s vhodnými dodavateli.
PÁKISTÁN; Drahokamy, polodrahokamy
Dodáváme barevné drahokamy neuhlazené a leštěné tvary, drahokamy a polodrahokamy - smaragd, rubín, akvamarín, olivín, topaz, krystal, perly. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
PÁKISTÁN; Broušené kameny
Vyvážíme surové broušené kameny (různé druhy turmalínu, zelený akvamarín, diamantové krystaly a rubíny). Hledáme odběratele. Máme obrázky, zašleme vám je.
Poptávám opravu hodinek
Dobrý den, potřebuji opravit hodinky Wenger. Nejdou stopky, Mám možnost využít opravnu v Praze nebo na Vysočině .-Jihlava, Havlíčkův Brod.
IZRAEL; Vlasové doplňky
Izraelská firma Naama Bridal Style vyrábí unikátní ručně dělané doplňky do vlasů. Všechny výrobky jsou vyrobeny z drahokamů celého světa - perel, skleněných korálků a Swarovského křišťálů. Naše webové stránky http://naama-bridalstyle.com/ Hledáme obchodní spolupráci s importéry, distributory.
Poptávám velkoobchod s budíky
Sháním velkoobchod budíků.
GHANA; Elektronika, oblečení, bižuterie
Chtěl bych navázat kontakty s obchodníky, kteří by chtěli, abych distribuoval a prodával jejich výrobky na tomto základě: dostanu zboží, prodám ho a zaplatím dodavateli. Elektronické výrobky, oblečení a bižuterie nebo jiné zajímavé produkty.
V. BRITÁNIE; Visací náušnice
Poptávám staré české visací naušnice z České republiky.
PÁKISTÁN; Barevné drahokamy
Dodáváme barevné drahokamy surové, řezané, leštěné. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
Poptávám opravu hodinek
Poptávám výměnu sklíčka a baterie u hodinek Festina Sport Kolekce Tour De France 2005 (typ-16177/2) - uvést prosím cenu.
Poptávám vánoční ozdoby do komise
Hl. firmu, která nabízí vánoční ozdoby, příp. jiné vánoční zboží do komisního prodeje. Prodej v centru Prahy. T: 723293002 nebo l.celik@seznam.cz
ČÍNA; Kalkulačky, krokoměry, hodiny
Tauye Electronic Co Ltd má deset let exportních zkušeností, dodává různé druhy kalkulaček, časovače, krokoměry, digitální hodiny, atd. Také dodáváme další propagační předměty koupené od jiných čínských závodů. Více informací najdete na našich webových stránkách, zadejte do Google “tauye electronic”. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
KAMERUN; Živá zvířata, zlato, zelenina
Dodávám živá zvířata, zlato a zeleninu. Hledám odběratele. Nabízím příznivé ceny.
ČÍNA; Šperky, bižuterie, doplňky
Jsme předním a renomovaným výrobcem bižuterie, módních šperků, módní bižuterie a korálkové bižuterie, stříbrných šperků a šperků s drahokamy jako náhrdelníky, náramky, manžetové knoflíčky, přívěsky, náušnice a mnoho dalšího. Máme docela bohaté zkušenosti na mezinárodním trhu, které nám umožňují porozumět potřebám a vkusu zákazníků. Rádi bychom ...
SRÍ LANKA; Stříbrné a jantarové šperky
Poptáváme stříbrné a jantarové šperky.
ETIOPIE; Drahokamy, polodrahokamy
Poptávám drahokamy a polodrahokamy.
BULHARSKO; Dárkové předměty
Hledám obchodní spolupráci s dodavateli nebo výrobci různých druhů dárkových předmětů ze skla, křišťálu, keramiky, dřeva a jiných materiálů, rovněž hodin a hodinek.