Poptáváme dodávky šperků pro e-shop
Hledám dodavatele chirurgické oceli, stříbrných, zlatých šperků a jiného drobného dárkového zboží. Zatím jen pro internetový prodej.
Hledáme distributory šperků
20080710020 Italská firma specializovaná na výrobu klenotů a příbuzných předmětů hledá obchodní spolupráci. Společnost se specializuje na tvorbu a produkci hodinkových náramků, spon a módních šperků a hledá zprostředkovatele, obchodního zástupce, distributora. Firma má vlastní výrobu a vyvíjí exkluzivně výrobky pro několik obchodních značek pro ...
Poptáváme venkovní analogové hodiny
Poptávám dodání kulatých venkovních analogových hodin průměr 80 až 100 cm, osvětlené, řízené radiem. Spěchá.
Poptávám roztahováky a plugy
Poptáváme výrobce / dodavatele roztahováků a plugů.
Poptávám bižuterii z korálků
Poptávám bižuterii z korálků.
Poptáváme distribuci šperků
20081048 Španělská firma zaměřená na výrobu šperků hledá distributory. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze vyžádat písemně v EDB Brno - vanda.koristkova@edb.cz . Nezapomeňte prosím uvést číslo inzerátu, které je na začátku textu.
Sháníme dodavatele stříbrných šperků
Sháním dodavatele stříbrných šperků do nově otevřeného obchodu.
Poptávám opravu dámských hodinek
Poptávám opravu dámský hodinek zn. Frederique Constant Geneve. Potřebuji vyměnit sklíčko, bydlím v Praze a hledám v Praze servis.
Výrobce hodinek a pouzder hledá distributory
2008531 Francouzská společnost, specializovaná na výrobu hodinkových pouzder, pouzder na přívěsky, kapesních hodinek, vše 100% vlastní výroba s využitím nejmodernějšího zařízení, 60 let zkušeností v galvanizování drahých kovů, nabízí převod know - how a technologie, hledá vzájemnou spolupráci v distribuci, poptává a nabízí subdodavatelské ...
Poptávám hodinky s očky
Poptávám hodinky s očky - hodinková pouzdra z obyčejného pokovu .Hledám stálého dodavatele .Pro kompletaci přívěšků na klíče s hodinkami.Obrázek pošlu. Předem děkuji za nabídky.
Poptávám servis hodinek zn. Swiss Military
Hledám hodináře na opravu hodinek Swiss Military.
Poptáváme korálky
Poptáváme korálky.
Poptávám seřízení hodinek Certina DS
Poptávám opravu - seřízení, vyčištění, výměnu těsnění u hodinek Certina DS.
Poptávám opravu hodinek Festina
Poptávám výměnu sklíčka a baterie u hodinek Festina chronograf FS01 - uvést prosím cenu.
Poptáváme skleněnou bižuterii
Chceme nakoupit skleněné korálky a náhrdelníky.
Poptáváme opravu věžních hodin kostela
Hledám opraváře věžních (kostelových) hodin, případně někoho, kdo se orientuje v nabídce nových hodinových (věžních) strojů, i třeba na elektrický pohon. Jedná se konkrétně o hodiny věže evangelického kostela v Novém Městě pod Smrkem, ul. Blahoslavova 325
Poptáváme křištálkové kamínky na textil
Poptáváme kamínky (křišťálky) pro vyražení loga do textilu. Celá ČR. Obrázek loga zašleme na vyžádání.
Poptávám opravu hodinek zn. Timex
Hledám opravnu náramkových hodinek Timex. Nejlépe kraj OL,ZL.
Hledáme odběratele drahokamů
Jeden z našich zákazníků má velký zdroj diamantů (s certifikátem), ryzí zlato a tansanitové kameny a chtěl by je prodat. Můžete nám zprostředkovat kontakty na odběratele drahokamů?
Hledám distributory oděvů a bižuterie
Hledám distributory oděvů a bižuterie.
Poptávám distribuci šperků
20071220021; Italská firma, specializovaná na tvorbu a výrobu hodinkových náramků, přezek a módních šperků, poptává obchodní zprostředkování. Firma má vlastní výrobu a exkluzivně vyvíjí výrobky pro několik obchodních značek pro trh hodinek a šperků. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze vyžádat písemně v EDB Brno - ...
Poptáváme distribuci šperků
20071212010; Řecká firma navrhuje a vyrábí moderní šperky. Má zájem rozšířit svůj podíl na trhu prostřednictvím kvalifikovaných obchodních zástupců. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze vyžádat písemně v EDB Brno - vanda.koristkova@edb.cz . Nezapomeňte prosím uvést číslo inzerátu.
Poptáváme distribuci šperků
20071214032; Italský výrobce originálních šperků hledá obchodní zprostředkovatele. Firma je schopna se přizpůsobit zákaznickým trendům a zálibám. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze vyžádat písemně v EDB Brno - vanda.koristkova@edb.cz . Nezapomeňte prosím uvést číslo inzerátu.
Poptáváme hodinové strojky
Poptávám dodavatele hodinových strojků včetně ručiček . Strojek musí mít očko pro zavěšení. Pravidelný odběr
Poptáváme dodavatele bižuterie a stříbra
Hledám dodavatele stříbra a bižuterie do nově otevřeného obchodu.