PÁKISTÁN; Sportovní oblečení
Jsme výrobci a vývozci teplákových souprav, fotbalových dresů, trenérských bund, tréninkových tílek, mikin s kapucí i bez kapuce, polokošil, triček, ragbyových košil a šortek, cyklistických košil a šortek, bund do deště, větrovek a sportovních kalhot. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptávám nepromokavou sportovní bundu
sportovní bunda nepromokavá
BANGLADÉŠ; Konfekční oděvy
Bangladéšská firma WINNER INTERNATIONAL je výrobce a exportér konfekčních oděvů. Dodáváme kvalitní oděvy mnoha mezinárodním odběratelům, importérům, obchodním řetězcům. Vyrábíme a exportujeme následující zboží: pletené zboží, denimové oděvy, tkané oděvy, svetry, pletené ošacení, sportovní oblečení pro muže, ženy, děti, batolata; dále noční úbory, ...
PÁKISTÁN; Šperky a kostýmy na břišní tance
Jsme vývozce a dodavatel ručně vyráběných stříbrných / z bílého kovu etnických starých domorodých cikánských šperků pro břišní tance. Také nabízíme kostýmy pro břišní tance. Navštivte prosím naše webové stránky: www.transpakexpo.com www.ec21.com/jiqbal72 Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Provozování automatické půjčovny kol
Předmětem veřejné zakázky je provozování veřejné automatické půjčovny kol na vymezeném prostoru města Tábor. S vybraným uchazečem bude uzavřena smlouva na dobu neurčitou.
PÁKISTÁN; Kožené výrobky
Firma HAJI MALIK MANZOOR SPORTS je předním výrobcem širokého sortimentu sportovních oděvů a kožených výrobků a doplňků jako rukavice, oděvy, sportovní míče, míče pro zápasy i trénink, fotbalové míče, hokejové vybavení, kriketové míče, basketbalové míče a veškeré příslušenství a fitness doplňky a sportovní bezpečnostní výrobky a oděvy, kožené a ...
PÁKISTÁN; Trička
Vyrábíme trička, polokošile, mikiny s kapucí i bez, golfová trička podle mezinárodních norem. Můžeme zhotovit jakýkoliv design na objednávku. Hledáme odběratele, importéry.
PÁKISTÁN; Oblečení na sport
"Aero Enterprises" je certifikovaný výrobce (ISO 9001-2000 ) sportovních rukavic, vycházkových rukavic, fitness oblečení, závodních kombinéz, triček, polokošil, sportovních čepic, sportovních tašek, plavek a sportovních dresů. Zboží je vysoké kvality, více na http://www.aeroents.com/tshirts.htm Hledáme odběratele, importéry, velkoobchodníky.
PÁKISTÁN; Boxerské ringy
Hledám výrobce boxerských ringů v ČR.
PÁKISTÁN; Rukavice
Vyrábíme a vyvážíme všechny druhy rukavic, tj. sportovní, boxerské, vzpěračské, letní, zimní, lyžařské a hlavně se specializujeme na všechny druhy pracovních rukavic. Máme certifikát ISO a schválení organizací "CBI-Holland". Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
BANGLADÉŠ; Značkové oděvy
Prodávám značkové oděvy, skladem, více na http://tower-trade.webs.com Hledám odběratele.
NĚMECKO; Sportovní a vycházkové oblečení
Poptávám výrobce sportovního a vycházkového oblečení.
NĚMECKO; Sportovní oděvy
Hledám výrobce sportovních oděvů a flexi čepic.
PÁKISTÁN; Kožené výrobky
Vyrábíme a vyvážíme kožené výrobky nejlepší kvality jako motocyklové kombinézy, rukavice, bundy, ochranné oblečení a vojenské příslušenství. Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
PÁKISTÁN; Závodní kombinézy
Jsme výrobci a exportéři triček, kalhot, závodních kombinéz. Hledáme spolupráci s odběrateli.
PÁKISTÁN; Kvalitní značková trička
Jsme výrobce pánských i dámských triček, triček s kapucí, džín. Jsme specialista na značkové výrobky z velmi kvalitních látek pro Evropu, USA a Kanadu. Můžeme vytvořit vaši vlastní značku. www.burhanitrade.net Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
BANGLADÉŠ; Jutové zboží
Rádi bychom exportovali různé položky jako oděvy, léčiva, jutové zboží. Hledáme kontaktní údaje importérů.
PÁKISTÁN; Sportovní zboží
Jsem vývozce sportovního zboží - míčů na fotbal, volejbal, házenou a všech ostatní typů míčů. Také vyvážím průmyslové bezpečnostní rukavice všech druhů, trička a teplákové soupravy. Hledám obchodní zástupce, distributory a dovozce. Mám také zájem o joint venture. Jsem malý vývozce.
BANGLADÉŠ; Bavlněná trička
Jsme akciová společnost registrovaná v Bangladéši, sídlící v přístavním městě Chittagong. Jsme schopni dodávat kvalitní, hladká, 100% bavlněná trička s jakýmkoliv výstřihem a polokošile za vaši cílovou cenu. V současné době pracujeme s britskými a brazilskými odběrateli. Rádi bychom navázali nové obchodní vztahy.
PÁKISTÁN; Bavlněné oblečení
Jsme vývozce 100% bavlněných triček pro děti, denimových kalhot a pánských košil. Vyvážíme oblečení do Evropy a kvalita našim zákazníkům vyhovuje. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s českými dovozci.
PÁKISTÁN; Fitness oblečení
Hledáme odběratele fitness oblečení a vzpěračských rukavic z ČR.
BANGLADÉŠ; Kvalitní oděvy
Jsme mezinárodní výrobce kvalitních oděvů se sídlem v Dhace v Bangladéši. Hledáme firmy, které by chtěly s námi spolupracovat. Pomůžeme vám obstarat oděvy správné kvality a levný materiál z Bangladéše, jako např. svetry, mikiny, pánské košile, dámské halenky, kalhoty, trička, polokošile, polar fleece bundy, bavlněná trička, polokošile, dámské ...
PÁKITÁN; Výrobky pro bojová umění
Climb Sports je světoznámý přední výrobce a exportér vybavení pro box a bojová umění. Více na www.climbsports.com.pk Zaručujeme dobrou kvalitu výrobků a konkurenceschopné ceny. Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
Poptávám půjčovnu turistických potřeb
Rád bych si zapůjčil 4 kusy Krosny / baťohy na záda.
PÁKISTÁN; Rukavice
Hledáme distributory rukavic všeho druhu, značkových nebo neznačkových, průmyslových, pracovních, módních, zvláště golfových rukavic.