IRSKO; Sportovní oblečení
Jsem vyšívací firma sídlící v Dublinu v Irsku. Hledám dodavatele sportovního oblečení, vyrobeného na zakázku, barevného atd. Mikiny s kapucí, polokošile, sportovní dresy, teplákové soupravy, bundy atd. Chci být schopen nabídnout klubům vybavení na zakázku všeobecně, výše uvedené zboží v jejich příslušných klubových barvách. Potřebuji oděvy ...
PÁKISTÁN; Kožené zboží
Jsme výrobce koženého zboží v Pákistánu a máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Kožené oděvy, míče
Jsme výrobce a vývozce módních kožených oděvů v libovolném designu (bunda, kalhoty, vesta, kabát, atd.), motocyklových kožených oděvů v libovolném designu (s nebo bez ochrany), cordurových oděvů v libovolném designu (bunda, kalhoty, vesta, kabát, atd.), sportovních míčů (fotbalové, plážové, volejbalové, ragbyové, minimíče, reklamní míče). Máme ...
Ponožky a návrh kodifikačných údajov podľa § 13 zákona č. 11/2004z.z.
Ponožky sa používajú k slávnostnej, služobnej a poľnej rovnošate. Ponožky športové sú určené pre športové účely. Ponožky letné 281 200 pár, Ponožky zimné 161 200 pár, Ponožky športové 20 000 pár, Ponožky k slávnostnej rovnošate 5 000 pár, Ponožky termo letné 40 000 pár, Ponožky termo zimné 40 000 pár. Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: ...
PÁKISTÁN; Oblečení, bytové textilie, látky
Nol Sports je výrobce a exportér pletených a tkaných oděvů pro muže, ženy a děti jako trička, polokošile, kojenecké a dětské oblečení, sukně, noční úbory, společenské oděvy. Rovněž obchodujeme s látkami jako popelín, plátno, ribstop, courdroy, denim atd. Obchodujeme také s bytovým textilem - přehozy přes postele, polštáře, záclony, kuchyňské ...
PÁKISTÁN; Kožené oděvy
Jsme výrobci a exportéři koženého oblečení jako módní bundy, závodní obleky, kalhoty, obleky do deště, rukavice. Nyní chceme představit 3D bundu, která je vhodná pro všechny příležitosti. Nabízíme různé odstíny. Můžeme zhotovit 3D efekt podle Vašeho přání jako vzorek. Hledáme odběratele.
PÁKISTÁN; Ochranné a sportovní oděvy
Naše firma Pro Pas International je výrobce ochranných oděvů a sportovního oblečení. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Kožené oděvy, rukavice, kabelky
Naše firma Pro Pas International je výrobce kožených rukavic, kožených oděvů a módních kabelek. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
USA; Střelné zbraně
Hledám v České republice výrobce střelných zbraní m6 scout. Dříve je vyráběla firma Springfield Armory Co. Každá informace by mi velmi pomohla.
PÁKISTÁN; Rukavice
Obchodujeme se všemi druhy rukavic - kožené, motorkářské, sportovní. Nabízíme nejlepší kvalitu za nejnižší ceny. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
Poptávám zboží pro maloobchod
Mám obchod(100 m/2) v menším městě (cca10000 obyv.) na JM a sháním dodavatele zboží nebo spolupracující obch.společnost, která by měla zájem dodávát zboží k prodeji.
NĚMECKO; Outdoorové zboží Pacsafe
Poptávám za výhodnou cenu outdoorové zboží značky Pacsafe.
NĚMECKO; Míče
Mám propagační agenturu a pracuji pro mnoho sportovních klubů. Naše zakázka zní, fotbalové míče v nulovém tarifu pro fotbalovou mládež. Oslovujeme cíleně kluby, společnosti a shromažďujeme mezi 50 až 200 fotbalovými míči za účelem darování. Potom jsou shromážděné míče předány dětem za účasti sponzorů. Touto cestou hledám výrobce míčů, který by se ...
PÁKISTÁN; Sportovní zboží
Jsme výrobci a vývozci sportovního zboží z Pákistánu. Jsme držiteli certifikátu ISO 9002. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s importéry z celé Evropy.
PÁKISTÁN; Stany, plachty
Jsme výrobci a vývozci všech typů stanů z celtoviny, plachet, čisticích mopů, povlečení, osušek, rýže a sportovního zboží z Pákistánu. Jsme držiteli certifikátu ISO 9002. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s importéry z celé Evropy.
PÁKISTÁN; Kožené doplňky, sportovní oděvy
Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli, importéry koženého zboží a kožených oděvů, kožených doplňků, sportovního zboží a sportovních oděvů, všech druhů rukavic, zboží ze syntetické kůže (batohy, kabelky, klíčenky, rukavice, reklamní předměty), dále vojenských a policejních doplňků uniforem - odznaky, nášivky apod.
PÁKISTÁN; Sportovní zboží
Jsme výrobci a exportéři sportovního zboží jako fotbalových, volejbalových, basketbalových míčů, boxovacích rukavic a jiného sportovního příslušenství. Hledáme odběratele.
PÁKISTÁN; Sportovní potřeby a oblečení
Jsme jedním z předních výrobců a vývozců fotbalových míčů, fotbalových dresů, fotbalového vybavení, sportovního oblečení, triček, polokošil, atletického oblečení, punčochového zboží, volejbalových, basketbalových míčů, míčů na házenou, sportovních tašek, dámských tašek přes rameno, sportovních potřeb atd. Sarico vyváží své výrobky do celé Evropy ...
Poptáváme dodavatele textilu
Poptávám chlapecké bundy uvnitř fleese a zateplené kalhoty i lyžařské vel. 80-140, dále župany do vel.140 plyšové. Nabídněte.Kontakt: blintex@seznam.cz
PÁKISTÁN; Oblečení pro box a bojová umění
Hledám obchodníky s oblečením pro box, bojová umění, fotbal.
BANGLADÉŠ; Konfekční oděvy
Jsme výrobci a exportéři pánských, dámských, dětských konfekčních oděvů. Průběžně exportujeme oděvní zboží do Finska, Švédska, Dánska, Německa, Itálie, USA již 18 let. Garantujeme konkurenceschopné ceny, vysokou kvalitu výrobků, včasná dodání. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
BANGLADÉŠ; Pletené oděvy
Jsme přední výrobci a exportéři pletených oděvů v Bangladéši. Exportujeme trička, polokošile, topy, šortky, mikiny, fleecové bundy, mikiny s kapucí pro muže, ženy, chlapce a dívky. Více na www.sfashionbd.com Vlastníme certifikát autorizace GSE. Hledáme importéry.
Poptávám pracovní obuv a zimní oděvy pro 40 osob
Dobrý den. Prosím Vás o cenovou nabídku na zimní oblečení pro 40 osob: obuv zinmí Farmařská hnědá kotníková bunda zinmí URBAN kalhoty zimní Děkuji Kostelňák
PÁKISTÁN; Kožené a cordurové oděvy
Jsme výrobci a exportéři všech druhů kožených a cordurových oděvů. Máme již 22 let výrobních zkušeností. Navštivte naše stránky www.lambtouchleather.com. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
TOGO; Oděvy
Jsme dovozce / distributor oděvů v Togu a hledáme dodavatele.