Poptávám vybavení vodácké půjčovny
Poptávám vybavení vodácké půjčovny: 4ks plastové kánoe, 8ks pádlo, 8ks plovací vesta, 8ks helma a 1ks laminátová pramice a 1ks sada vysílačky na vodu i kolo
PÁKISTÁN; Džíny a kožené zboží
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli džín a koženého zboží.
BANGLADÉŠ; Oděvy
Jsme výrobce, vývozce a obchodník s oděvy z Bangladéše již 15 let. Obchodujeme s USA, Kanadou, Velkou Británii a evropskými zeměmi. Máme vlastní továrnu a sekci pro výrobu jednotlivých vzorků. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
BANGLADÉŠ; Pletené a tkané oděvy
Specializujeme se na výrobu a export nejkvalitnějšího oblečení ze všech druhů tkanin - pletených i tkaných, jako jsou trička, polokošile, džíny, kalhoty, šortky, košile, plavky, bundy, svetry, kalhoty na jógu, pyžama atd. Dámské, pánské a dětské oblečení za velmi nízkou cenu. Také vyrábíme a vyvážíme nejkvalitnější přehozy na postele všech ...
PÁKISTÁN; Sportovní oblečení
Jsme výrobci a vývozci sportovního zboží, sportovního oblečení, sportovních rukavic. Naše kvalita je velmi dobrá a ceny nízké. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Kožené bundy
Chtěli bychom navázat obchodní spolupráci s evropskými dovozci kožených módních bund, módních rukavic, motocyklových oděvů.
PÁKISTÁN; Kožené a cordurové oděvy
Hledáme dovozce kožených a cordurových oděvů do ČR.
PÁKISTÁN; Sportovní zboží
Jsme výrobce a vývozce z následujících položek: Sportovní zboží: fotbalové míče, tašky, hokejky, rakety, kožené zboží, cyklistické rukavice, pracovní rukavice, boxerské rukavice, chrániče holení. Oděvy: sportovní oblečení, mikiny s kapucí, mikiny, teplákové soupravy, šortky, polokošile, trička, oděvy pro děti, vojenské a armádní ...
BENIN; Velké množství triček
Poptáváme trička, koupíme velké množství, pokud bude dobrá kvalita. Prosíme o zaslání cenové nabídky.
PÁKISTÁN; Sportovní oblečení
Jsme výrobce sportovního oblečení jako jsou teplákové soupravy, MMA šortky (pro bojová umění), trička, boxerské šortky, mikiny s kapucí, polokošile, dresy atd. www.richwears.com Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Sportovní oblečení
Hledáme dovozce sportovního oblečení, fitness oblečení, pracovních oděvů, kožených oděvů a taktických vojenských produktů, kteří mohou od nás nakupovat.
PÁKISTÁN; Textílie
Přední pákistánský výrobce textilií hledá odběratele svých výrobků.
BANGLADÉŠ; Bytové textílie
Zabýváme se importem a exportem, agenturním, obchodním a výrobním podnikáním v Bangladéši. Máme zájem o navázání obchodní spolupráci s českými odběrateli oděvů, bytového textilu, zemědělských výrobků atd. Máme zájem o dovoz strojů a joint venture.
Poptáváme výrobce textilu
hledáme výrobce pro dámské bavlněné legíny velikosti od L až XXL
BANGLADÉŠ; Oděvy
Jsme SARTEX International, výrobce a dodavatel oblečení a nabízíme komplexní služby zahraničním odběratelům. Zajistíme nejlepší kvalitu, provedení a rychlost dodání. Specializujeme se na všechny druhy dámských, dětských a pánských módních oděvů, které zahrnují trička, polokošile, šortky, noční oblečení, spodní prádlo, halenky. V současné době ...
PÁKISTÁN; Oblečení na sport
Jsme výrobci textilií a sportovních oděvů. TUF PAK SPORTS nabízí oblečení na basketbal, fotbal, rugby, mikiny s kapucí, tepláky, polokošile, závodní obleky, thermoprádlo. Více na www.tufpak.com.pk Hledáme odběratele, importéry.
PÁKISTÁN; Soupravy pro bojová umění
Rajput Enterprises je výrobce a exportér souprav a příslušenství pro bojová umění. Zhotovujeme velmi kvalitní uniformy jak pro začátečníky, tak profesionály. Hledáme distributory, velkoobchodníky, obchodní zástupce pro naše velmi kvalitní zboží za přijatelné ceny.
PÁKISTÁN; Trička a jiné oděvy
Jsme výrobci všech typů triček a oděvů. Více na www.arymarts.com Hledáme odběratele.
PÁKISTÁN; Motorkářské obleky
Jsme výrobci a exportéři následujících výrobků: -všechny typy motocyklových kožených bund a motorkářských obleků -všechny typy rukavic (módních i motorkářských) -textilní výrobky (kordurové bundy a kalhoty) Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
BANGLADÉŠ; Oděvy
Hledáme odběratele oděvů - sukně, kalhoty, vesty, džíny, pyžama, šortky, bermudy, školní uniformy, všechny typy topů, ručníky, utěrky, trička, polokošile, sportovní oděvy, dětské oděvy, mikiny, svetry, kardigany, roláky.
PÁKISTÁN; Sportovní oblečení
Jsme výrobcem a dodavatelem sportovního oblečení v Sialkot v Pákistánu. Těšíme se dobré pověsti mezi známými odběrateli v USA i EU. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Fotbalové míče
Jsme přední výrobci a exportéři fotbalových míčů, fotbalových dresů, sportovních oděvů, žerzejových čapek, triček, polokošil, oděvů pro atletiku, punčochového zboží, volejbalových, basketbalových míčů, míčů na házenou, sportovních tašek, dámských tašek přes rameno a mnoho dalšího. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli, importéry, ...
PÁKISTÁN; Fotbalové rukavice
Naše firma vyrábí kvalitní fotbalové rukavice. Nabízíme konkurenceschopné ceny, velmi kvalitní výrobky a včasná dodání. Více na www.arw-ind.com Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli, importéry.
PÁKISTÁN; Sportovní oblečení
Hledáme dovozce sportovního oblečení a rukavic do ČR.
PÁKISTÁN; Různé druhy rukavic
Specializujeme se na výrobu různých druhů rukavic. Navštivte prosím naše webové stránky http://www.konceptassociates.com. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. Nabízíme nejlepší ceny a kvalitní výrobky. Naše dodací lhůty jsou velmi dobré.