PÁKISTÁN; Textilní zboží
Jsem obchodní zástupce pro vývoz textilního zboží - šaty, trička, kalhoty, dětské oblečení. Hledám obchodní spolupráci s odběrateli.
PÁKISTÁN; Oděvy na bojová umění
Hledáme obchodní spolupráci s importéry oděvů na bojová umění jako judo, karate apod.
PÁKISTÁN; Rukavice
Jsme certifikovaní výrobci a exportéři všech druhů rukavic - sportovních, boxovacích, vzpěračských, letních, zimních, lyžařských, ohnivzdorných apod. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s importéry, velkoobchodníky.
BANGLADÉŠ; Oděvy
9Star Apparels Industries Ltd. nabízí oděvy za nízkou cenu, výborné kvality. Firma hledá importéry.
EGYPT; Textilní výrobky
Hledáme evropské dovozce našich textilních výrobků. Nabídneme nejlepší kvalitu a ceny.
PÁKISTÁN; Sportovní zboží
Jsme výrobci a vývozci sportovního zboží. Hledáme obchodní zástupce, distributory a velkoobchodníky. Zájemcům nabízíme všechny druhy fotbalových triček a tepláků.
TOGO; Trička, polokošile
Pro Hospodářské společenství západoafrických států (ECOWAS) poptáváme trička / polokošile.
PÁKISTÁN; Sportovní oblečení
Jsme výrobce a vývozce sportovního oblečení. Teplákové soupravy, oděvy na ven, trička, polokošile, kalhoty, cargo kalhoty a šortky, bermudy, plavky a plážové oblečení, tréninkové a běžecké oblečení, fotbalové vybavení, fotbalové dresy, lyžařské kombinézy, pláštěnky, pracovní oblečení, bundy, atd. Máme zájem o navázání obchodní ...
PÁKISTÁN; Ochranné oděvy a rukavice
Specializujeme se výrobu ochranných oděvů, vyrábíme pracovní rukavice - vlepované pryžované manžety, kanvasové manžety, bavlněné žerzejové rukavice, denimové rukavice, svářečské rukavice, bundy, svářečské zástěry, rukávy, kombinézy, řidičské rukavice, rukavice pro mechaniky, lyžařské rukavice, rukavice a antivibračním gelem, ohnivzdorné rukavice a ...
GHANA; Trička a polokošile
Jsme obchodní zástupci výrobních firem, velkoobchodníci, importéři. Poptáváme trička, polokošile apod.
NĚMECKO; Výroba sportovního oblečení
Máme v úmyslu založit firmu se sportovním oblečením. Tudíž můj dotaz: existují v Česku firmy, které zhotovují výhodně soupravy na tréninky, trikoty, bundy atd.?
Poptávám značkové a sportovní oděvy pro prodejnu
Sháním značkové oblečení a jakékoliv sportovní vybavení, pro internetový obchod a kamenný obchod.
PÁKISTÁN; Kožené rukavice
Jsme dodavatelem kožených rukavic. Hledáme obchodníky s pracovními rukavicemi, montážními rukavicemi, zimními rukavicemi.
PÁKISTÁN; Sportovní oblečení
CTR INDUSTRY je výrobcem a vývozcem sportovních oděvů, veškerých klubových stejnokrojů, fotbalových dresů, teplákových souprav, polokošil, rukavic pro bojová umění, kožených a sportovních a dalších značkových výrobků již více než 10 let. Splňujeme mezinárodní normy. Rádi bychom rozšířili trh a našli distributory, velkoobchodníky, zástupce, ...
PÁKISTÁN; Konfekční oděvy
Vyvážíme z Pákistánu konfekční oděvy jako jsou kalhoty, džíny, trička, polokošile, mikiny s kapucí. Jsme schopni vyrábět podle vzorů zákazníka, protože máme vlastní kompletní jednotku. Hledáme odběratele.
GHANA; Módní oděvy
Naše firma dováží módní oděvy a hledá českého dodavatele ke společnému podnikání.
BANGLADÉŠ; Oděvy
Jsme výrobci oděvů - trička, polokošile, topy, kalhoty, šortky, mikiny, bundy. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
PÁKISTÁN; Outdoorové oděvy
ZAAM TEXTILES hledá obchodní spolupráci s odběrateli, importéry outdoorových oděvů jako trička, sukně, kalhoty, spodní prádlo, pletené oděvy bez i s límcem, topy na rugby, polokošile, teplákové soupravy, golfová trička, čepice, fleecové mikiny se zipem i bez, loga i výšivka na oděvech dle zákazníkova přání, uniformy, oděvy na volný čas, fleecové ...
TOGO; Trička
Hledáme výrobce a exportéry triček.
BANGLADÉŠ; Oděvy
ARS Fashions exportuje oděvy z Bangladéše - trička, polokošile, mikiny, trika na golf, bundy, teplákové soupravy, kalhoty, legíny, bermudy, módní šaty, dětské oblečení, sportovní oděvy, pracovní oděvy. Firma hledá odběratele.
Poptávám kvalitní oblečení pro komisní prodej
Poptávám značkové (kvalitní) oblečení (pánské i dámské) do komisního prodeje pro mou prodejnu.
BANGLADÉŠ; Konfekční oděvy
Firma AFCO ABEDIN GARMENTS LTD. je výrobcem konfekčních oděvů zaměřeným na export od roku 1996. Vyvážíme v průběhu celého roku do Severní Ameriky a Evropy. Jsme známi kvalitními oděvy a doržováním závazků. Hledáme dovozce oděvů a také místní obchodní zástupce.
PÁKISTÁN; Kožené oděvy
Jsme výrobce a vývozce kožených oděvů. Náš sortiment zahrnuje oděvy módní, motocyklové, zimní bundy, motocyklové závodnické kombinézy, rukavice všech druhů jako módní, motocyklové, zimní, pro mechaniky, jezdecké atd. Vyrábíme také na zakázku závodnické kombinézy v celku i dvoudílné (bunda a kalhoty). www.meadjohnson.com.pk Máme zájem o navázání ...
TOGO; Oděvy a látky
Řídící orgán hospodářského společenství západoafrických států, ECOWAS, zve renomované zahraniční společnosti, aby předložily své nabídky oděvů a látek.
PÁKISTÁN; Míče, dresy a rukavice
Jsme výrobce a vývozce všech druhů sportovních oděvů a rukavic nejvyšší kvality. 1. dresy pro americký fotbal 2. dresy pro fotbal, basketbal, lední hokej 3. míče všech druhů pro fotbal a americký fotbal 4. sportovní rukavice všech druhů Na vyžádání zašleme vzorky a ceny. Hledáme spolehlivé odběratele.