Multifunkční areál Zubří - vnitřní bazén pro školy a veřejnost s provozem wellness a provoz bufetu
Předmětem veřejné zakázky je novostavba „Multifunkčního areálu Zubří – vnitřní bazén pro školy a veřejnost s provozem wellness a provoz bufetu s dětským koutkem a kuželnou, venkovní nerezové bazény se zázemím“ v rozsahu dle dokumentace pro provedení stavby, která je přílohou č. 5 ZD. Zadavatel upozorňuje dodavatele na skutečnost, že provozní ...
Zajištění sportovních pomůcek do škol pro projekt hodina pohybu navíc II.
Zajištění dodávek a distribuce sportovních pomůcek pro tělesnou výchovu do cca 350 základních škol dle přiloženého seznamu, jež je součástí zadávací dokumentace.
Provozování areálu městského koupaliště Šternberk
Předmětem veřejné zakázky je provozování areálu koupaliště v majetku Města Šternberk, ul. Svatoplukova 15/2404.
16-217 Spací pytle, spací izolační podložky, lůžka skládací a jednorázové nádobí
Předmětem VZ je pořízení 800 ks nových spacích pytlů, 1500 ks nových spacích izolačních podložek, 200 ks nových skládacích lůžek a 22 500 ks nového jednorázového nádobí pro potřebu zadavatele.
Spádové detské ihrisko na Limbovej ulici v Trnave
Rozsah predmetu zmluvy je riešený v projektovej dokumentácii pre realizáciu stavby Spádové detské ihrisko na Limbovej ulici, spracovanou firmou Rudbeckia s.r.o., Svätoplukovo 449, Svätoplukovo, ktorá je identická s projektovou dokumentáciou predloženou k týmto súťažným podkladom. Predmet zmluvy zahŕňa nasledujúce stavebné objekty: -SO 01 ...
Poptávám kaprové pruty
Poptávám kaprové pruty na menší vodu, představa 300cm, dvoudíl a max 2.75lb. Preferoval bych kratší délku rukojeti. Děkuji.
Konzervační a čistící prostředky na zbraně AČR
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 5 povolených druhů prostředků určených pro zabezpečení konzervace a čištění zbraní AČR.
Úpolová zóna
Predmetom je obstaranie vybavenia športového centra vrátane IT technológií. Bližšia špecifikácia a rozsah predmetu zákazky je presne uvedená a definovaná v súťažných podkladoch.
Ubytovací materiál
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky stanů a klimatizací ke stanům pro dlouhodobé používání v extrémních klimatických podmínkách.
Zvýšenie konkurencieschopnosti spoločnosti Bíliková s.r.o.
Predmetom zákazky je technológia na Športovné, zábavné a rekreačné činnosti spoločnosti Bíliková s.r.o. v nasledovných logických celkov: Logický celok č. 1: Bazén, Logický celok č. 2: Bowling 2 dráhovy bezlankový automat, Logický celok č. 3: Prvky FITNESS. Podrobná technická špecifikácia je súčasťou súťažných podkladov a kúpnej zmluvy.
Rámcová dohoda na dodávky vest balistických ochranných těžkých
Jedná se o 300ks souprav vest balistických ochranných těžkých NIJ IIiA/IV
Sportovní vybavení pro ASC DUKLA a Vojenskou policii
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 4 ks běžeckých trenažérů, 2 ks cyklistických trenažérů, 3 ks kanoistických trenažérů a 3 ks profesionálních cyklistických trenažérů. Veřejná zakázka je rozdělena na 3 samostatné části.
Sportovní vybavení pro Hradní stráž
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 4 ks běžeckých trenažérů, 1 ks crossového trenažéru (orbitreku), 1 ks posilovacího stroje LEG PRESS (kotouče), 1 ks posilovacího stroje Overhead Press (tlak na ramena vsedě) a 1 ks posilovacího stroje Hacken dřep.
Podpora rastu konkurencieschopnosti spoločnosti Olymp Pro Fitness s.r.o.
Predmetom zákazky je tento logický celok: Logický celok č. 1: Zariadenie do fitness centra - 1 kpl Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch v časti B.1 Opis predmetu zákazky.
Technológia bowlingových dráh a príslušenstvo
Predmetom zákazky je dodanie a inštalácia technológie 8 bowlingových dráh s príslušenstvom. Podrobne v súťažných podkladoch.
Telocvičňa pri ZŠ a MŠ
Predmetom zákazky je výstavba telocvične pri základnej a materskej škole. Objekt SO 01 je funkčne riešený ako prízemný objekt pre potreby výučby telesnej výchovy, sociálne priestory a technické priestory. Objekt SO 02 slúži ako krytý vstup (prechod) zo školy do telocvične. Jedná sa o stavebné práce prestrešenie, elektroinštalácia, bleskozvod, ...
Multifunkčné ihrisko ZŠ Ul. P. Dobšinského v Prievidzi
Predmetom zákazky je realizácia multifunkčného ihriska rozmerov 44 x 24 m v areáli základnej školy podľa projektovej dokumentácie vypracovanej spoločnosťou SPORT SERVICE, s.r.o. Diaková.
Termálne kúpalisko Nové Zámky - realizácia detských zábavných vodných atrakcií
Predmetom zákazky vybudovanie detských zábavných vodných atrakcií v Termálnom kúpalisku E. Tatárika Nové Zámky.
Paralyzéry a příslušenství
1. TASER X26P DEP, černý (2letá záruka) 25 ks 2. TASER X26P DEP, žlutý (2letá záruka) 5 ks 3. C - Ostrá standardní hlavice - 4,6 m 375 ks 4. Z - Ostrá standardní hlavice - 7,6 m 2200 ks 5. S - Simulační hlavice 6,5 m - Nevodivá 1000 ks 6. DPM – baterie pro X26 DEP 20 ks 7. XDPM – baterie pro X26 DEP - prodloužený úchop 80 ks 8. Baterie ...
Sportovní areál U Cementárny – II. etapa
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy o dílo na zhotovitele stavby Sportovní areál U Cementárny – II. etapa v rozsahu dle projektové dokumentace pro provedení stavby zpracované společností PPS Kania, s.r.o., , IČO 268 21 940, se sídlem Nivnická 665/10, 709 00 Ostrava, pod názvem Sportovní areál U Cementárny – II.etapa, zakázkové číslo ...
Telocvičňa Most pri Bratislave Modulový systém
Predmetom obstarávania sú stavebné práce súvisiace s výstavbou modulovej telocvične v zmysle projektovej dokumentácie vypracovanej Ing. Andrejom Marcíkom s názvom: Telocvičňa Most pri Bratislave Modulový systém. Jedná sa o výstavbu budovy modulových šatní a telocvične zo sendvičových panelov pri ZŠ v obci. Podrobná špecifikácia je uvedená v ...
Správa a údržba dětských hřišť, sportovišť a agility hřišť na území MČ Praha 10
Předmětem veřejné zakázky jsou služby spočívající v zajišťování činností spojených se správou 93 dětských hřišť, sportovišť a agility hřišť na území Městské části Prahy 10. Přehled dětských hřišť, sportovišť a agility hřišť je uveden v příloze č. 5 zadávací dokumentace. Prováděné činnosti jsou součástí pravidelné celoroční údržby, a to zejména ...
Poptávám lyžařské boty
Poptávám lyžařské dámské boty velikost 255.
Zajištění sportovních pomůcek do škol pro projekt Hodina pohybu navíc
Zajištění dodávek a distribuce sportovních pomůcek pro tělesnou výchovu do cca 350 základních škol.
Poptávám kapesní ohřívač rukou
Poptávám kapesní benzínový ohřívač rukou.