Zajištění služeb nakládání s odpady pro obec Měšice
Předmětem plnění jsou služby spočívající zejména ve sběru, svozu a odstraňování směsného komunálního odpadu.
Prevádzkovanie zberného dvora odpadov Gbely
Prevádzkovanie zberného dvora určeného na uloženie odpadu z domácností pre fyzické osoby v zmysle zákona č. 79/2015 Z.z. o odpadoch. Podrobné informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Vyhodnocení vlivů na udržitelný rozvoj území pro změnu ÚP SÚ hl. m. Prahy
Předmětem plnění veřejné zakázky je zpracování Vyhodnocení vlivů na udržitelný rozvoj území pro změnu Z 3754/00 územního plánu hl. m. Prahy zkráceným způsobem
Sanace neřízených skládek nebezpečných odpadů na významné lokalitě Řídká Blana
Předmětem veřejné zakázky je provedení sanace ekologické zátěže neřízených skládek dehtů a dalších odpadů, které ohrožují životní prostředí na významné lokalitě Řídká Blana. Skládky mají negativní vliv na životní prostředí přírodní rezervaci, Evropsky významnou lokalitu Řídká Blana, krajinný ráz lesa a ovlivňují povrchové a podzemní vody ...
Snížení energetické náročnosti pěti ZŠ v Přerově - fotovoltaika
Kompletní dodávka FV panelů, včetně konstrukce pro jejich umístění a všeho potřebného materiálu, výrobků, konstrukcí a zařízení nutných pro řádné dodání provozuschopné FVE, montáž konstrukcí, instalace FV panelů, napojení FV panelů na střídače a napojení na elektrickou síť v objektu zadavatele, oživení systému a jeho zkušební provoz.
Poskytování služeb v oblasti  systému nakládání s odpady v obci Háj ve Slezsku
Předmětem této veřejné zakázky je zajištění komplexních služeb v oblasti nakládání s odpady v obci Háj ve Slezsku. Veškeré činnosti při plnění předmětu této veřejné zakázky musí být zajišťovány v souladu s platnými právními předpisy, zejména se zákonem č. 541/2020 Sb., o odpadech a všemi prováděcími vyhláškami a dalšími obecně závaznými předpisy.
Převzetí, odvoz a odstranění zdravotnického odpadu z Fakultní nemocnice Plzeň pro období 2022 - 2025
Předmětem veřejné zakázky je převzetí, zajištění svozu a odstranění zdravotnických odpadů vznikajících při činnosti FN Plzeň po dobu 4 let (2022 - 2025) - převzetí, naložení, odvoz, zvážení a odstranění.
Provozování sběrného dvora hl. m. Prahy v ulici Voctářova na území městské části Praha 8
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytnutí služeb spočívajících v provozování zařízení ke sběru a výkupu odpadů - sběrného dvora na území Prahy, v ulici Voctářova, na části pozemku zadavatele parc. č. 767/249 a 767/250 v k.ú. Karlín. Zařízení musí být provozováno v souladu s platnými právními předpisy České republiky a obecně závaznými ...
Poptávám přistavení kontejneru
Poptávám přistavení kontejneru na železný šrot a jaká je cena za železo plus autobaterie a hliník. Děkuji
Nakladanie so zmesovým komunálnym odpadom v obci Oravská Lesná II
Predmetom zákazky je zber a uskladňovanie zmesového komunálneho odpadu z obce Oravská Lesná na certifikovanú skládku odpadov, a to na obdobie štyroch (4) rokov odo dňa účinnosti zmluvy o vývoze komunálneho odpadu. Bližšia špecifikácia je uvedená v Súťažných podkladoch v bode B.1 Opis predmetu zákazky.
Svoz a odstranění odpadu pro obec Libina
Předmětem veřejné zakázky je svoz a odstranění odpadu pro zadavatele.
Studie proveditelnosti Energetické využití důlních plynů - II
Předmětem plnění je zpracování Studie proveditelnosti "Energetické využití důlních plynů" v návaznosti na 4. akční plán vlády k Usnesení vlády č. 826/2015 pro snížení nákladů na eliminaci rizik z vlivů těžby, v tomto případě zejména výstupu metanu na povrch a současně pro možnost dalšího využití důlního plynu jako energetického potenciálu ...
Výkup znehodnocených tabulek registračních značek
Předmětem této veřejné zakázky je svoz, výkup a ekologická likvidace kovového odpadu, konkrétně použitých a znehodnocených hliníkových tabulek registračních značek vozidel, dle zákona č. 185/2001 Sb., zákon o odpadech a o změně některých dalších zákonů, v platném znění, a to včetně přistavení a zapůjčení kontejneru s jeho odvozem.
Svoz a nakládání s odpadem města Mimoň
Předmětem plnění veřejné zakázky je komplexní zajištění služeb pro město Mimoň při svozu a nakládání s SKO, separovaným odpadem (papír, plasty a sklo) sbíraným nádobovým systémem ze sběrných míst; svoz odpadů z odpadkových košů, převzetí odpadů ze sběrného dvora a převzetí odpadů vyprodukovaných ve městě Mimoň v rozsahu Projektu, který je uveden v ...
Sběr, svoz a využití, popř. zneškodnění komunálních odpadů v obci Loučovice
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou služby související se svozem a likvidací separovaného odpadu (papír, plast), směsného komunálního odpadu, a to z obce Loučovice.
Nakladanie s odpadom v meste Trenčianske Teplice
Predmetom zákazky je poskytovanie služieb spojených so zberom, prepravou a nakladaním so zmesovým komunálnym odpadom a drobným stavebným odpadom v zmysle zákona č.79/2015 Z. z. o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zmien a doplnkov, t. j. zber, preprava a zhodnotenie alebo zneškodnenie zmesového komunálneho odpadu katalógové ...
Vyhodnocení vlivů na udržitelný rozvoj území pro změnu P hl. m. Prahy Z 3125/00
Předmětem veřejné zakázky je zpracování vyhodnocení vlivů na udržitelný rozvoj území pro změnu P hl. m. Prahy Z 3125/00 (vymezení severovýchodní části Městského okruhu) ve standardním režimu.
Vyhodnocení vlivů na udržitelný rozvoj území pro soubor změn ÚP hl. m. Prahy vlny 28 zkráceně
Předmětem veřejné zakázky je zpracování vyhodnocení vlivů na udržitelný rozvoj území pro soubor změn ÚP hl. m. Prahy vlny 28 ve zkráceném režimu. Konkrétně předmět veřejné zakázky zahrnuje následujících 5 změn Územního plánu sídelního útvaru hl. m. Prahy č.: Z 3251/28, Z 3522/28, Z 3525/28, Z 3531/28 a Z 3535/28.
Zajištění svozu odpadu v Němčicích nad Hanou
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění služeb spočívajících ve svozu odpadů. Předmět plnění veřejné zakázky je blíže specifikován v obchodních a platebních podmínkách (Příloha č. 3 dokumentace zadávacího řízení) a ve specifikaci předmětu plnění (Příloha č. 5 dokumentace zadávacího řízení).
Odpady ZZS ÚK
Předmětem plnění zakázky je zajištění odvozu odpadu z jednotlivých výjezdových základen Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje, p.o. a zajištění dalších služeb v oblasti nakládání s odpadem dle této zadávací dokumentace a jejích příloh.
Poptávám vývoz jímky
Poptávám vývoz jímky. Akutně potřebujeme vyvézt a vyčistit jimku již nám neodtíká záchod. Asi 3 kubíky v Morkovicich u Kroměříže. Děkuji Doleželová
Spálení radioaktivního odpadu z JE Dukovany a JE Temelín
Předmětem veřejné zakázky je spálení maximálně 200 tun radioaktivního odpadu pocházejícího z JE Dukovany a JE Temelín v průběhu čtyř kalendářních let.
Poptávám kamerový průzkum odpadu
Poptávám kamerový průzkum odpadu ve stoupačce,děkuji.
Předání směsného komunálního odpadu k využití, energetickému využití nebo odstranění
Převzetí směsného komunálního odpadu katalogové číslo 20 03 01 od zadavatele k využití odpadu nebo energetickému využití odpadu nebo odstranění odpadu v letech 2022 až 2024.