Poptáváme dodávku zámečnických výrobků
Poptáváme cenovu nabídku - na dodávku + montáž zámečnických výrobků na akci Vojenská nemocnice Olomouc. Jedná se o cenu pro realizaci této stavby v termínu provedení říjen 2007. Region firem - celá morava
Poptávám výrobu křídlových vrat
Vážení, poptáváme u Vás níže uvedená vrata 2 křídlová vrata: Velikost každého křídla bude: šíře 3 m, výška max. 1,8 m, tj. Velikost vstupní brány 6x1,8 m Křídla se budou otevírat dovnitř i ven cca o 135 st. Vrata budou vyrobena na standardní provedení zámku, aby bylo možno použít standardní bezpečnostní zámek a cca uprostřed aby držel ...
Poptáváme výrobu ocelových ramen
Poptávám výrobu svařovaných ocelových ramen. Počet kusů: 5000 ks. Poptávka je v hodnotě: 240000 kč Region: Hodonín
Popáváme demontáž kovových konstrukcí
Hledáme pracovníky na rozebírání kovových konstrukcí v profesi: 6 paličů s platným svářecím průkazem. Úkolová mzda. Provádění zakázky se nachází v jižních Čechách u vodní nádrže Lipno. Ubytování zdarma, nástup ihned. 739930558
Poptáváme opravu fasády a zábradlí
Poptávám výměnu zábradlí v deseti patrovém domě v počtu 140 ks současně požadujeme opravu a nátěr fasády
Poptáváme svářečské práce
Poptáváme svářečské firmy. Praha
Poptáváme stavebně zámečnické práce
Společnost zabývající se realizací staveb průmyslových objektů hledá dodavatele stavebně zámečnických prací . Zejména montáž ocelových konstrukcí, klempířské práce, svářečské práce, dodávky stavebně zámečnických a klempířských prvků.
Stavební firma hledá spolupráci
20070516569; Polská firma, specializovaná na bezpečnostní služby, výstavbu budov, renovaci budov, zámečnické práce, výrobu PVC a kovových dveří a oken, nabízí výrobu, subdodavatelské a distribuční služby a hledá partnery pro joint venture, dále partnery připravené ke sdílení jejich znalostí ve výzkumu a technologickém vývoji. Firma je také ...
Poptávám rozmontování haly K18
Poptávám rozmontování haly K18 (kovová konstrukce a plachta), rozměry 18 x 20 m. Zlínský kraj.
Poptávám výrobu kovových altánů
Poptávám zámečnické práce, jedná se o výrobu kovových altánků pro zahraničního klienta. Zakázka je na výrobu 50 - 60 ks týdně. Možnost platby předem.
Poptávám zámečníky na stažení krovů
Poptáváme zámečníky na stažení krovu a dalších stavebních konstrukcí. Místo Kulířov. Kontakt pouze telefonicky.
Poptáváme realizaci stavebních prací
Pro stavební práce na stavbách v okolí Brandýsu nad Labem hledáme firmy s tímto zaměřením: - zemní práce - stavební práce HSV - sádrokartony - živičné kritiny - kanalizace, plynovod, vodovod - ústřední vytápění - konstrukce klempířské, zámečnické, tesařské - krytiny tvrdé - malby, nátěry -elektro - vzduchotechnika SPĚCHÁ!
Poptáváme demontáž 36 ks vrat
Poptáváme zámečníky na demontáž starých vrat (36 ks), s úpravami pro montáž nových vrat. Ostrava a okolí.
Poptávám realizaci oplocení
Poptáváme stavební firmu, která nám zbourá starý dřevěný plot a natáhne nový pletivový, délka asi 100 m.
Poptáváme montážní firmy
Naše firma B&M Bau GmbH ze Steinfurtu byla pověřena stavebním záměrem v Česku - Kryštofovy Hamry. Za účelem realizace montážních prací hledáme místní firmy, které by mohly jako subdodavatel provést práce s železnými pletenci. Mohli byste nám jmenovat pár firem z tohoto okolí, těšíme se na odpověď.
Poptáváme stavební řemeslníky
Pro dlouhodobou spolupráci v Brně a v Praze okolí hledáme tyto profese: 1. Betonář; 2. Instalatér; 3. Izolatér; 4. Klempíř; 5. Malíř a natěrač; 6. Montážník; 7. Podlahář; 8. Pokrývač; 9. Sádrokartonář; 10. Štukatér; 11. Tesař; 12. Topenář; 13. Zámeč; 14. Zedník; 15. Železář.
Poptávám zhotovení oplocení objektu
Hledám firmu na zhotovení oplocení objektu.
Poptávám dřevěný obklad schodiště v RD
Poptávám dřevěný obklad schodiště + zábradlí v novostavbě RD v Mírové pod Kozákovem (cca 2 km od Turnova) - termín: cca 07-08/2007 (projektovou dokumentaci pošlu na vyžádání e-mailem).
Poptáváme montáž plotu a zábradlí
Poptáváme zámečnické firmy na montáž 400 bm plotu. (Vaření sloupků, rozpěr, natahování pletiva, napínacího drátu, místo Praha Karlín) Poptáváme zámečnocké firmy na dodávku a montáž zábradlí v celkové délce 400 bm. (Montáž zábradlí je nutná na místě)
Poptáváme použitou ocelovou halu
Poptávám bazary a prodejce použitých stavebních ocelových konstrukcí-ocelových hal. Celá ČR. Rozměr cca 10 x 30 m. Kontakt pouze telefonicky.
Poptávám dodávku a montáž garážových vrat
Sháním garážová vrata na rodinný dům, sekční nebo výklopová s elektrickým pohonem, v barvě bílé nebo hnědé. Rozměr 240cm x 200 cm. Okres Olomouc.
Sháním přepravní stojan na tabulové sklo
Sháním výrobu nebo dodávku přepravních stojanů na skleněné tabule, rozměr do 2,5 m výše a 2 m šíře. Královéhradecký kraj, Pardubický, případně Středočeský.
Poptáváme zateplení domu a zasklení lodžií
Naše SVJ uvažuje o možnostech modernizace a zateplení panelového bytového domu včetně zasklení všech dvanácti lodžií. Rádi bychom získali informaci o vhodném způsobu zasklení lodžií a přijatelných cenových podmínkách. Jaroslav Hlaváček, předseda Společenství pro dům čp.2435,Dělnická ul.,Karviná 6 - Nové Město
Poptávám interiérové zábradlí ke schodišti
Poptávám interiérové schodišťové zábradlí - galvanic. pozinkovaná ocel pro interiéry. Kombinované s dřevěnými madly z materiálu buk. Praha a okolí
Poptáváme výrobu a montáž vchodových dveří
Poptávám výrobu a montáž 2 kovových vchodových dveří se schránkami pro dům U Střelnice 20, Opava. Nabídka bude zahrnuta do probíhajícícho výběrového řízení. Rozměry a specifikaci je možno zjistit na místě.