Zajištění provozu vybraných energetických zařízení určených k výrobě a rozvodu tepla
Předmětem veřejné zakázky je poskytnutí komplexní služby při zabezpečení provozu vybraných tepelných zařízení v rozsahu provádění obsluhy, údržby a nezbytných provozních činností u jednotlivých technologických souborů.
Generální oprava kogenerační jednotky DEUTZ TBG 620 V 08
Servisní prohlídka (generální oprava) kogenerační jednotky DEUTZ TBG 620 V 08 v rozsahu E7 předepsaném výrobcem pro spalovací motor a výměna ložisek generátoru, čerpadel chladícího okruhu.
Poptáváme firmy pro montáže solárních systémů
Popis poptávky: Hledáme spolehlivé společnosti pro instalaci a uvedení do provozu naše solární systémy. Nejlepe flexibilní společnost, která by montovala po celé České republice. Jedná s o základní montáž solárních systémů, včetně připojení solárního zásobníku - voda přívod-odvod TUV. V první řadě se jedná o tyto solární systémy , které Vám ...
Zateplení univerzity Dubečská
Předmětem plnění veřejné zakázky je oprava školy skládající se ze 4 pavilonů. V rámci prací budou provedeny opravy otopného systému, bude zateplen obvodový a střešní plášť budovy a vyměněny okna a dveře.
Dokončení regenerace ZŠ Mikulova H+I
Předmětem plnění veřejné zakázky je dokončení rekonstrukce objektu ZŠ Mikulova. Rekonstrukce spočívá v dokončení zlepšení požadovaných standardů tepelně technických parametrů obálky budovy (dokončení provedení rekonstrukce obvodového pláště budovy H, provedení rekonstrukce a zateplenístřešního pláště pavilonu H a G), dále v provedení vnitřních ...
Zajištění oprav a údržby logického celku kotelna a odsíření v elektrárně Tušimice
Hlavním předmětem veřejné zakázky jsou opravy a údržba zařízení logického celku kotelna a odsíření v Elektráně Tušimice (dále jen ETU). Zkrácená technická specifikace je uvedena v příloze Kvalifikační dokumentace.
Poptáváme  rekonstrukci RD
Poptávám firmu, specializovanou na práce elektro, topení, zdravotechniku a plyn. Jedná se o kompletní rekonstrukci RD v Praze 10-Strašnicích. Dokumentaci vč.výkazu výměr zašlu na požádání. Termín podávání nabídek - do 20.2.2012. Předpoklad zahájení 03/2012.
VFN Praha 2 - provozování tepelných zařízení VFN, jejich rekonstrukce a modernizace metodou EPC
Veřejná zakázka se týká tepelného hospodářství (TH) v 16 lokalitách VFN na území hl. m. Prahy a zahrnuje jak realizaci hmotných investic do energeticky úsporných opatření objektech VFN a TH, které budou splaceny z dosažených úspor, tak náklady na komplexní provozování TH po dobu trvání smluvního vztahu.
Instalace solárních soustav na objektech sociální péče a jídelny ZŠ pro MČ Praha 10
Předmětem plnění této veřejné zakázky je montáž a dodávka fototermické technologie pro přípravu teplé vody, která bude instalována na objektech sociální péče – LDN Vršovice, jídelna ZŠ U Roháčových Kasáren, DPS Sámova a DPS Zvonková – MČ Praha 10. Konkrétně se jedná o dodávku fototermických speciálních vakuových trubicových kolektorů, které budou ...
DPS Roháčova 24,26 - regenerace a opravy rozvodů TZB, spol. prostor a vnitrobloku
Dodatečné práce, jejichž potřeba vznikla až po zahájení prací: úprava vzduchotechniky, nárůst elektroinstalačních a instalatérských prací.
Rekonstrukce rozvodů v objektu A areálu Cukrovarnická
rekonstrukce rozvodů ÚT, elektroinstalace, části vodovodního řadu, stavebních prací a slaboproudu v objektu A
Dodatečné stavební práce – Rekonstrukce vytápění polikliniky Mazurská, Praha 8
Jedná se o dodatečné stavební práce, které nebyly obsaženy v původní zakázce, především navýšení počtu vytápěných místností, pořízení termostaických hlavic s antivandalskou úpravou, doplnění požárních ucpávek a stavební přípomoce.
Odstranění havarijního stavu zdrojů vytápění pro elektrokotelnu
Předmětem veřejné zakázky je výměna elektrokotlů, traf a části MaR.
Francouzská 11/852 – ZTI, plyn, výměna rozvodů ÚT a Salmovská 16/2003 – oprava fasády a repase oken
Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení výměny vnitřních rozvodů vody, kanalizace, plynu a vytápění v bytovém domě Francouzská 11/852, Praha 2 a opravy fasády a repase oken v bytovém domě Salmovská 16/2003.
Dittrichova 9/337 – ZTI, plyn  a Dittrichova 22/1943 – výměna oken a fasády
Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení výměny vnitřních rozvodů vody, kanalizace a plynu v bytovém domě Dittrichova 9/337, Praha 2 (výměna oken a oprava fasády není předmětem plnění této veřejné zakázky) a výměny uličních oken a opravy uliční fasády v bytovém domě Dittrichova 22/1943, Praha 2.
Oprava interiéru byt. domů, modernizace vytápění byt. jednotek Rooseveltova 614/36,618/26, Praha 6
Zděné podklep.pětipodlaž.budovy z roku 1926. V domě č.p.614 je 22b.j. v č.p.618 je 14b.j. a 3 n.p. SKLEPNÍ PROSTORY(vyklizení,oprava:omítek,podlahy,stropu,výměna:dveří,šachtov.poklopů,komínových dvířek,sklepních kójí,sanace obvodového zdiva).Obnova společ.prostor obj.,opravy přízemních bytů,ZTI případ.vým.,plynoinstal.,elektroinstal.(silno a ...
Oprava interiéru byt. domů, modernizace vytápění byt. jednotek Rooseveltova 615/32,615/34, Praha 6
Zděné podklep.pětipodlaž.budovy z roku 1926. V domě č.o. 32 je 22b.j. v č.o. 34 je 14b.j. a 3 n.p. SKLEPNÍ PROSTORY(vyklizení,oprava:omítek,podlahy,stropu,výměna:dveří,šachtov.poklopů,komínových dvířek,sklepních kójí,sanace obvodového zdiva).Obnova společ.prostor obj.,opravy přízemních bytů,ZTI případ.vým.,plynoinstal.,elektroinstal.(silno a ...
Poptávám výměnu radiátorů
Poptávám výměnu dvou radiátorů (60x180, 90x60, 10 m trubek), připopjení k funkčnímu etážovému topení (plynový kotel). Praha 2, Dittrichova ulice, spěchá.
Dostavba a rekonstrukce SRC VZ Bedřichov
Jedná se o dostavbu vstupního objektu a rekonstrukci stávajícího objektu sportovně relaxačního centra spočívají především ve změně vnitřní dispozice stávající stavby s podstatnými zásahy do nosných konstrukcí. V rámci rekonstrukce dojde k obměně a doplnění současného zařízení wellness, k provedení nových instalací ZTI, ÚT, silnoproudu, ...
Oprava interiéru byt. domů, modernizace vytápění byt. jednotek Rooseveltova 614/36,618/26, Praha 6
Zděné podklep.pětipodlaž.budovy z roku 1926. V domě č.p.614 je 22b.j. v č.p.618 je 14b.j. a 3 n.p. SKLEPNÍ PROSTORY(vyklizení,oprava:omítek,podlahy,stropu,výměna:dveří,šachtov.poklopů,komínových dvířek,sklepních kójí,sanace obvodového zdiva).Obnova společ.prostor obj.,opravy přízemních bytů,ZTI případ.vým.,plynoinstal.,elektroinstal.(silno a ...
Oprava ZTI a výměna oken
Koněvova 192 - oprava ZTI. Písecká 20 - výměna oken.
Rekonstrukce bytového domu včetně zbudování plynové kotelny
Sudoměřská 52 - zateplení fasády, výměna okenních a dveřních výplní vč. meziokenních vložek, vybourání obvodového pláště 8. NP a vybudování zděného pláště, výměna střešních prvků, realizace nového hromosvodu, zbudování plynové kotelny a výměna ležatých rozvodů ústředního vytápění.
Ječná 4/506 – ZTI, plyn a Na Zderaze 14/260 – ZTI, plyn, okna a oprava fasády
Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení výměny vnitřních rozvodů vody, kanalizace a plynu v bytovém domě Ječná 4/506, Praha 2 a výměny vnitřních rozvodů vody, kanalizace a plynu v bytovém domě a výměny oken a opravy fasády v bytovém domě Na Zderaze 14/260, Praha 2.
Oprava střechy, balkónů a ZTI
Vinohradská 114 - oprava balkónů, říms a ZTI. Vinohradská 116 - oprava střechy, ZTI a výměna technologie plynové kotelny a trubních rozvodů otopné souostavy včetně otopných těles.
Mateřská škola Nebušice, etapa 0002 - rekonstrukce
Jedná se o rekonstrukci panelové budovy mateřské školy, ve které proběhne výměna podlahové krytiny, vybudování nových rozvodů vody, ústředního topení, rozvodů elektro, sociálního zařízení, výměny kotlů a zateplení obvodového pláště budovy.