Výzva 169 - Muzeum Českého lesa Tachov
Dodávka PC stanice včetně monitoru, klávesnice a myši a licence operačního systému včetně dopravy na místo plnění, instalace, uvedení do provozu, případného zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Výpočetní technika (II.) 013-2016
dodávky výpočetní techniky dle potřeb Zadavatele
Výpočetní technika II 012-2016
dodávky VT pro dle potřeb ZČU
Dodávka komponentů a periferií PC pro FN Plzeň
Předmětem zakázky je dodávka různých typů komponentů a periferií PC (bližší specifikace bude uvedena ve výzvě k podání nabídek)
Výzva 166 - Západočeské muzeum
Dodávka stolních počítačů, monitoru, myší, klávesnic, barevných multifunkčních tiskových zařízení A4 a licencí operačního systému včetně dopravy na místo plnění, instalace, uvedení do provozu a případného zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
AV technika II 002-2016
dodávka AV techniky dle potřeb Zadavatele
Výpočetní technika II 011-2016
dodávka VT techniky dle potřeb ZČU
Výpočetní technika II 009-2016
Dodávky VT techniky dle potřeb Zadavatele
Výpočetní technika II 010-2016
dodávky VT techniky dle potřeb Zadavatele
AV technika II 001-2016
dodávky AV techniky dle potřeb Zadavatele.
Výzva 164 - Pedagogicko-psychologická poradna Plzeň
Dodávka notebooků a multifunkčních laserových tiskáren A4 černobílých a licencí operačního systému včetně dopravy na místo plnění, instalace, uvedení do provozu včetně případného zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Dynamický nákupní systém na dodávky tonerů, válců do tiskáren a kopírek
Nákup a dodávka částí a příslušenství fotokopírovacích strojů, zásobníků tonerů a tonerů pro tiskárny, fotokopírovací stroje a střediska zpracování dat v nepravidelných intervalech a odlišných objemech po celou dobu trvání DNS.
Dynamický nákupní systém na audiovizuální techniku (II.)
nákup AV techniky dle aktuálních potřeb zadavatele přes DNS
Dynamický nákupní systém na výpočetní techniku (II.)
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou za Zadavatelem specifikovaných obchodních podmínek dodávky výpočetní techniky.
Dynamický nákupní systém na tiskárny, kopírky, multifunkce (II.)
Nákup a dodávka standardního kancelářského ICT vybavení (tiskárny, skenery, kopírky, multifunkce) v nepravidelných intervalech a odlišných objemech po celou dobu trvání DNS formou jednotlivě vyhlašovaných veřejných zakázek.
Klatovská nemocnice, a.s. – vytvoření centrálního datového úložiště
Předmětem veřejné zakázky je dodávka centrálního datového úložiště s vysokou dostupností (redundantní) tvořeného dvěma diskovými poli, blade serveru, páskové knihovny, DataProtectoru, firewallu, licencí operačního systému, včetně dopravy na místo plnění. Součástí předmětu veřejné zakázky je také instalace, implementace a napojení všech dodávaných ...
Zajištění servisních služeb kopírek zn. Ricoh, Gestetner a Xerox
Předmětem plnění je poskytování servisních služeb na kopírovacích zařízeních, které zadavatel užívá, tzn. zajištění jejich dobrého technického stavu a provozuschopnosti, provádění pozáručních oprav a dodávání spotřebního materiálu po dobu plnění této zakázky.
Výzva 156 - Integrovaná střední škola živnostenská Plzeň
Dodávka PC sestav, klávesnic, myší, switche, tabletu, serveru a potřebných sw licencí, zálohového zdroje k serveru a licencí operačního systému včetně dopravy na místo plnění, instalace, uvedení do provozu včetně případného zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Zajištění servisních služeb kopírek zn. Ricoh, Gestetner a Xerox
Předmětem plnění je poskytování servisních služeb na kopírovacích zařízeních, které zadavatel užívá, tzn. zajištění jejich dobrého technického stavu a provozuschopnosti, provádění pozáručních oprav a dodávání spotřebního materiálu po dobu plnění této zakázky.
Výzva 162 - SZŠ a VOŠZ Plzeň
Dodávka počítačů, notebooku, monitorů, barevné multifunkční laserové tiskárny a licencí operačního systému včetně dopravy na místo plnění, instalace, uvedení do provozu, případného zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Výzva 160 - SVK Plzeň
Dodávka PC sestav, monitorů, notebooků, klávesnic, myší, pevných disků, flash disků, skenerů, grafických tabletů, dokovacích stanic, RAM pamětí, příslušenství počítačů a licencí operačního systému včetně dopravy na místo plnění, instalace, uvedení do provozu včetně případného zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv ...
Výzva 161 - ZŠ Heyrovského Plzeň
Dodávka stolních počítačů, monitorů, klávesnic, myší, síťového úložiště NAS a licencí operačního systému včetně dopravy na místo plnění, instalace, uvedení do provozu a případného zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Výzva 157 - Střední škola a Základní škola Oselce
Dodávka PC sestav, monitorů, klávesnic, myší, laserové barevné multifunkční tiskárny a licencí operačního systému včetně dopravy na místo plnění, instalace, uvedení do provozu včetně případného zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Výzva 159 - Střední škola Horažďovice
Dodávka PC sestav, monitorů, klávesnic, myší a licencí operačního systému včetně dopravy na místo plnění, instalace, uvedení do provozu včetně případného zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.