Dodávky tonerů, válců do tiskáren a kopírek 015-2016
Dodávky tonerů, válců do tiskáren a kopírek dle akutuálních potřeb zadavatele.
Výpočetní technika (II.) 019-2016
dodávky výpočetní techniky dle potřeb Zadavatele
Výpočetní technika (II.) 020-2016
dodávky výpočetní techniky dle potřeb Zadavatele
Výzva 181 - SDS Klatovy
Dodávka PC sestav, monitorů, klávesnic, myší a licencí operačního systému včetně dopravy na místo plnění, instalace, uvedení do provozu včetně případného zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Výzva 180 - VOŠ, OA, SZŠ a JŠ Klatovy
Dodávka PC sestav, monitorů, klávesnic, myší, černobílé laserové tiskárny a licencí operačního systému včetně dopravy na místo plnění, instalace, uvedení do provozu včetně případného zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Výpočetní technika (II.) 018-2016
dodávky výpočetní techniky dle potřeb Zadavatele
Výpočetní technika (II.) 016-2016
dodávky výpočetní techniky dle potřeb Zadavatele
Výpočetní technika (II.) 017-2016
dodávky výpočetní techniky dle potřeb Zadavatele
Výpočetní technika (II.) 015-2016
dodávky výpočetní techniky dle potřeb Zadavatele
Tiskárny, kopírky, multifunkce II. - 001-2016
Dodávka tiskáren, kopírek a multifunkcí dle aktuálních potřeb zadavatele.
Výzva 178 - CSS Domažlice
Dodávka stolních počítačů klasických a v provedení All-in-One, monitorů, myší, klávesnic, černobílých laserových multifunkčních tiskáren A4, paměťových modulů a licencí operačního systému včetně dopravy na místo plnění, instalace, uvedení do provozu včetně případného zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Výzva 179 - Obchodní akademie Plzeň
Dodávka PC sestav, monitorů, externích HDD, myší, klávesnic a licencí operačního systému včetně dopravy na místa plnění, instalace, uvedení do provozu a případné zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Výzva 176 - SPŠD Plzeň - příslušenství a komponenty
Dodávka hard disků do serverů a pc, multifunkčních tiskáren, jehličkové tiskárny, routeru, klávesnic, myší, USB a PCIe wi-fi karet, grafické karty, napájecích zdrojů pro PC, reproduktorů, externích USB disků včetně dopravy na místo plnění, instalace, uvedení do provozu včetně případného zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, ...
Výzva 174 - SPŠD Plzeň - PC, monitory a NTB
Dodávka počítačových sestav, monitorů, notebooků, ultrabooku, tabletů, klávesnic, myší a licencí operačního systému včetně dopravy na místo plnění, instalace, uvedení do provozu včetně případného zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Výzva 173 - Střední škola Horažďovice server
Dodávka serveru, poštovního serveru, zálohovacího systému NAS včetně disků, stojanového rozvaděče, zálohovacího zdroje UPS, virtualizačního software, zálohovacího a replikačního software, přístupových licencí a licencí operačního systému včetně dopravy na místo plnění, instalace, montáž, uvedení do provozu včetně případného zaškolení obsluhy, ...
Výpočetní technika (II.) 014-2016
dodávky výpočetní techniky dle potřeb zadavatele
Výzva 172 - DOZP Bystřice nad Úhlavou
Dodávka PC sestav bez monitoru, včetně myší a klávesnic a licencí operačního systému včetně dopravy na místo plnění, instalace, uvedení do provozu včetně případného zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Výzva 171 - Pedagogicko-psychologická poradna Plzeň PC
Dodávka PC sestav AiO včetně myší a klávesnic a licencí operačního systému včetně dopravy na místo plnění, instalace, uvedení do provozu včetně případného zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Výzva 170 - DSP Kralovice
Dodávka PC setu včetně monitoru, klávesnice a myši, notebooku a myši, multifunkční tiskárny A4 černobílé a licencí operačního systému včetně dopravy na místo plnění, instalace, uvedení do provozu, případného zaškolení obsluhy. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Výzva 167 - SÚS PK tisková zařízení
Dodávka černobílých multifunkčních tiskových zařízení A3 a A4 dle technických požadavků zadavatele a dále dílů s omezenou životností včetně tonerů na předpokládaný objem tisku. Dodané zboží požaduje zadavatel nové, nikoliv repasované.
Dodávky tonerů, válců do tiskáren a kopírek 011-2016
Dodávky tonerů, válců do tiskáren a kopírek dle aktuálních potřeb zadavatele.
Dodávky tonerů, válců do tiskáren a kopírek 010-2016
Dodávky tonerů, válců do tiskáren a kopírek dle aktuálních potřeb zadavale.
Dodávky tonerů, válců do tiskáren a kopírek 007-2016
Dodávky tonerů, válců do tiskáren a kopírek dle potřeb zadavatele
Dodávky tonerů, válců do tiskáren a kopírek 008-2016
Dodávky tonerů, válců do tiskáren a kopírek dle aktuálních potřeb zadavatele.
Dodávky tonerů, válců do tiskáren a kopírek 009-2016
Dodávky tonerů, válců do tiskáren a kopírek dle aktuálních potřeb zadavatele.