Poptávám opravu televizní antény
Poptávám opravu TV antény, zesilovače, nebo rozbočovače signálu. Jedná se o RD v obci Velké Karlovice. TV signál je slabý, někdy vypadne úplně. V některých případech je v pořádku. Děkuji za nabídku opravy a přibližnou cenovou nabídku.
Poptávám opravu digitálního fotoaparátu
Poptávám opravu digitálního fotoaparátu CANON POWER SHOT S2IS. Nezasunuje se mi zpět objektiv. Problém se neodstranil ani po pokynech v uživatelské příručce.
MoVI-FAI - dodávka audiovizuální techniky pro FAI UTB ve Zlíně
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka audiovizuální techniky pro Fakultu aplikované informatiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, pořizovaná pro potřeby součástí Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, realizována v rámci OP VVV, Modernizace výukové infrastruktury FAI (MoVI-FAI) reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/16_016/0002325, v rozsahu a v souladu se ...
UTB - Dynamický nákupní systém na audiovizuální techniku II
Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných v DNS bude dodávka audiovizuální techniky pro Univerzitu Tomáše Bati ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami a jednotlivými výzvami k podání nabídek v DNS podle § 141 zákona.
UTB – Rozšíření serverové infrastruktury 2018
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks rackového diskového pole SAN iSCS, předmět plnění je konkrétně vymezen technickou specifikací a vzorem Smlouvy (přílohy zadávací dokumentace).
Dodávka diskových polí a koncových zařízení pro Evidenční systém sbírkových předmětů Zlínského kraje
Veřejná zakázka je ve smyslu § 35 zákona rozdělena na části. Části veřejné zakázky Zadavatel rozdělil veřejnou zakázku na 2 části. Části veřejné zakázky tvoří: Část A - Dodávka diskových polí Část B – Dodávka čteček čárových kódů a koncových mobilních zařízení (tabletů) Každý dodavatel může podat nabídku na libovolnou jednu či obě dvě ...
Kancelářský software
Zadavatel požaduje dodání 70 ks licencí kancelářského software (dále jen „kancelářský SW“), který musí být: 1. úplně kompatibilní s „Microsoft Office Standard 2016“ (Zadavatel umožňuje nabídnout rovnocenné řešení.); 2. úplně kompatibilní s MS Word, MS Excel, MS PowerPoint, MS OneNote, MS Outlook a MS Publisher. (Zadavatel umožňuje nabídnout ...
UTB – Servery
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka serverů pořizovaných pro univerzitně spravovaný LMS systém s dopadem pro studenty Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, realizována v rámci OP VVV, reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/17_044/0008536, Rozvoj studijního prostředí na UTB ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – Audiovizuální technika 4K
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka audiovizuální techniky pro potřeby Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, realizovaná v rámci OP VVV, reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/17_044/0008536, Rozvoj studijního prostředí na UTB ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – Tiskárna pro grafický design
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka tiskárny pro grafický design pořizované pro potřeby Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, realizována v rámci OP VVV, reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/17_044/0008536, Rozvoj studijního prostředí na UTB ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – Zobrazovací technika
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka projektorů, vizualizérů a dataprojektorů pro potřeby součástí Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, realizovaná v rámci OP VVV, reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/17_044/0008536, Rozvoj studijního prostředí na UTB ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Předmět plnění veřejné zakázky je dále ...
UTB – Projekční plátna a tabule
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka projekčních pláten a tabulí pro potřeby součástí Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, realizovaná v rámci OP VVV, reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/17_044/0008536, Rozvoj studijního prostředí na UTB ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Předmět plnění veřejné zakázky je dále vymezen vzorem ...
UTB - Pulty přednášejícího
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka pultů přednášejícího pořizovaná pro potřeby součástí Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, realizována v rámci OP VVV, reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/17_044/0008536, Rozvoj studijního prostředí na UTB ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Předmět plnění veřejné zakázky je dále vymezen vzorem ...
Poptávám baterie do elektrické tříkolky
Poptávám baterie do elektrické tříkolky, AMG 12V 100Ah nebo HAZE 12V 100Ah.
Modernizace učeben klíčových kompetencí základních škol města Uherské Hradiště - vybavení učeben
Předmětem veřejné zakázky je realizace (dodávka) vybavení učeben klíčových kompetencí základních škol města Uherské Hradiště. Veřejná zakázka je v souladu s § 101 ZZVZ rozdělena na 6 níže uvedených dílčích částí. Dodavatelé jsou oprávnění podat nabídku na jednu nebo více částí veřejné zakázky. Dílčí část č. 1: ZŠ a MŠ Jarošov Dílčí část č. 2: ZŠ ...
UTB - Dynamický nákupní systém na audiovizuální techniku
Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných v DNS bude dodávka audiovizuální techniky pro Univerzitu Tomáše Bati ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami a jednotlivými výzvami k podání nabídek v DNS podle § 141 zákona.
Rozšíření komunikační infrastruktury - pasivní síť MAN MMZ
Předmětem veřejné zakázky je rozšíření komunikační infrastruktury (pasivní části metropolitní sítě MAN) odkupem optických vláken. Předmět veřejné zakázky bude plněn na základě uzavřené Kupní smlouvy (na odkup optických vláken) a Servisní smlouvy (na servisní podporu a provoz optických vláken).
Rekonstrukce AV technologie Slováckého divadla
Předmětem zakázky je rekonstrukce AV technologie pro Slovácké divadlo. Podrobné požadavky zadavatele na dodávku a další podmínky jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
UTB – Dodávka tenkých klientů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka tenkých klientů spolufinancovaného z prostředků OP VVV pro potřeby Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Předmět plnění veřejné zakázky je dále vymezen vzorem Smlouvy, který tvoří přílohu zadávací dokumentace.
Obnova veřejného osvětlení – výměna svítidel
Předmětem veřejné zakázky je výměna části svítidel veřejného osvětlení, instalace napěťových regulátorů veřejného osvětlení, zrušení části odběrných míst a úprava stávajících rozvaděčů veřejného osvětlení v lokalitě Havřice, Újezdec, Vlčnovská v Uherském Brodě a Těšově v Uherském Brodě.
Zvýšení kapacity a kvality vzdělávacích aktivit SŠ Kostka, Dodávka výukových pomůcek SŠ Kostka
Předmětem veřejné zakázky je dodávka výukových pomůcek pro odborné učebny umístěné v nově budovaném školském objektu v rámci projektu „Zvýšení kapacity a kvality vzdělávacích aktivit SŠ Kostka“.
MoVI FAI – Matematický software 2
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení matematického softwaru pro Fakultu aplikované informatiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Požadovaný software je vymezen v technické specifikaci, jež tvoří přílohu k zadávací dokumentaci.
Zateplení Kasko - FORMY a výměna stávajících zářivek v lisovnách
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ JE ROZDĚLENO NA 2 SAMOSTATNÉ ČÁSTI: ČÁST 1. Zateplení provozní a sociální budovy KASKOFORMY ČÁST 2. Energetická optimalizace systému osvětlení firmy KASKO spol. s r.o. Nabídku je možné podávat na část č. 1, na část č. 2. nebo na obě části.
Poptávám náhradní díl ke stroji
Poptávám náhradní díl ke stroji, vyhazovač formy 7g6 na pr. 12 délka 59,5 2 ks.
Dodávka a montáž 1 ks zařízení pro centrální filtraci a chlazení brusného oleje
Jedná se o dodávku zcela nového zařízení dle parametrů uvedených v zadávací dokumentaci. Plnění je součástí projektu Inovace v PILANA Karbid.