UTB – Pronájem multifunkčních zařízení 2020
Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem multifunkčních zařízení, vč. servisních služeb na dobu trvání 60 měsíců pro potřeby Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Stavební úpravy a dodávka vzduchotechniky pro čisté prostory laboratoří 5M s.r.o
Stavební úpravy a dodávka vzduchotechniky pro čisté prostory laboratoří 5M s.r.o viz specifikace v Zadávací dokumentaci
Dodávka HW a SW včetně instalace v rámci dotačního programu ICT a sdílené služby
Dodávka HW a SW včetně instalace v rámci dotačního programu ICT a sdílené služby - budování a modernizace datových center, výzva IV., projekt Datové centrum ve firmě KOMA MODULAR. Přesný popis předmětu plnění je uveden v příloze č.2.
Poptáváme navíjení cívek
Sháníme firmu, která se zabývá navíjením cívek. Kooperant si z materiálu vždy sám zajistí drát pro navinutí cívky a izolační ochrannou pásku, ostatní materiál (těleso cívky a kontakty) dodá Obzor.
UTB – Statistický program pro výuku metodologie
Předmětem veřejné zakázky je dodávka statistického programu pro výuku metodologie, pořizovaného pro potřeby Fakulty humanitních studií Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – Stereolitografická 3D tiskárna II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka stereolitografické 3D tiskárny včetně příslušenství, pořizovaná pro potřeby Fakulty aplikované informatiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – Sublimační tiskárna
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka sublimační tiskárny včetně příslušenství, pořizovaná pro potřeby Univerzitního institutu Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – 3D tiskárna 2
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 3D tiskárny pořizované pro potřeby Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – Software pro analýzu kvalitativních dat
Předmětem veřejné zakázky je dodávka softwaru pro analýzu kvalitativních dat pořizovaného pro potřeby Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB - Laboratoř 3D tisku
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka vybavení laboratoře 3D tisku pořizované pro potřeby Fakulty technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – Server pro laboratoř kybernetické bezpečnosti
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka serverů a příslušenství k serverům pořizovaných pro potřeby Fakulty logistiky a krizového řízení Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami (dále též „zařízení“). Předmět plnění je konkrétně vymezen technickou specifikací (příloha zadávací dokumentace).
UTB – Statistický software pro výuku studentů oboru řízení jakosti
Předmětem veřejné zakázky je dodávka statistického softwaru pro výukové účely studentů Ústavu výrobního inženýrství a dále pro specializaci řízení jakosti pro potřeby Fakulty technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – ART GALLERY – Tiskárny pro účely galerijního provozu IV
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka tiskáren včetně spotřebního zboží pro účely galerijního provozu pořizovaných pro potřeby projektu ART GALLERY UTB ve Zlíně realizovaného Fakultou multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, OP VVV reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/16_016/0002460, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Transparentní řízení města Uherský Brod
Předmětem veřejné zakázky je dodávka informačních technologií pro rozvoj stávajících informačních technologií pro výkon služeb zajišťovaných MěÚ Uherský Brod, jeho příspěvkovými organizacemi a obcemi správního území ORP a jejich další koncepční rozvoj. Projekt obsahuje následující oblasti řešení: a) Finanční kontrola příspěvkových organizací ...
UTB – 3D tiskárna
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 3D tiskáren pořizovaných pro potřeby Univerzitního institutu Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – Rozšíření serverové infrastruktury 2019-1
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka serverů a diskových úložišť pro rozšíření stávající serverové infrastruktury, předmět plnění je konkrétně vymezen technickou specifikací a vzorem Smlouvy (přílohy zadávací dokumentace). Předmět plnění je pořizovaný pro potřeby Rektorátu (pro provozování univerzitních aplikací), Fakulty multimediálních ...
UTB – Software pro tvorbu grafů v publikační kvalitě
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a případné aktualizace softwaru pro rychlou a jednoduchou tvorbu grafů v publikační kvalitě pro potřeby Centra polymerních systémů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně.
UTB – Tlumočnická technika II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 ks tlumočnického pultu a souvisejícího zařízení (2ks mikrofonů a 1ks centrální napájecí a řídící jednotky) včetně příslušného SW, licencí a kabeláže pro potřeby Fakulty humanitních studií Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rámci projektu Rozvoj studijního prostředí na UTB ve Zlíně, registrační číslo: ...
UTB – ART GALLERY – Projekční set II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka projekčního setu pro provoz galerie pořizovaného pro potřeby Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně spolufinancovaného z prostředků OP VVV reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/16_016/0002460 ART GALLERY UTB ve Zlíně.
UTB – 360° kamera
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 360° kamery pořizované pro potřeby Fakulty aplikované informatiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Modernizace infrastruktury základního školství v Rožnově pod Radhoštěm - konektivita
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy o dílo na Modernizace infrastruktury základního školství v Rožnově pod Radhoštěm – konektivita. Veřejná zakázka je rozdělena na tři samostatné části
Škola pro všechny, věda hrou – konektivita + IT
Předmětem veřejné zakázky je dodávka konektivity a IT zařízení podle technické specifikace zpracované Ing. Janem Zonou, IČO: 72321041, ČKAIT – 1301528 pro každou základní školu samostatně. Podrobnou specifikaci předmětu veřejné zakázky jakož i obchodní a platební podmínky obsahují přílohy zadávací dokumentace.
UTB – ART GALLERY – Tiskárny pro účely galerijního provozu III
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka tiskáren včetně spotřebního zboží pro účely galerijního provozu pořizovaných pro potřeby projektu ART GALLERY UTB ve Zlíně realizovaného Fakultou multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, OP VVV reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/16_016/0002460, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Modernizace učeben klíčových kompetencí základních škol města Uherské Hradiště - vybavení učeben
Předmětem veřejné zakázky je realizace (dodávka) vybavení učeben klíčových kompetencí základních škol města Uherské Hradiště. Veřejná zakázka je v souladu s § 101 ZZVZ rozdělena na 3 níže uvedené dílčí částí. Dodavatelé jsou oprávnění podat nabídku na jednu nebo více částí veřejné zakázky. Dílčí část č. 1: ZŠ a MŠ Jarošov Dílčí část č. 2: ZŠ ...
UTB – Nákup multifunkčního zařízení II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka multifunkčního zařízení pořizovaného pro potřeby Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.