Poptávám instalaci digestoře do restaurace
Poptávámt společnost, která nainstaluje systém digestoře pro kuchyňský prostor restaurace o ploše 95m2 ve Zlíně
UTB - Pronájem multifunkčních zařízení r. 2021
Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem multifunkčních zařízení a tiskáren, vč. servisních služeb na dobu trvání 60 měsíců pro potřeby Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Dodávka dobíjecích stanic do společnosti AMILO s.r.o.
Předmětem veřejné zakázky „Dodávka dobíjecích stanic do společnosti AMILO s.r.o.“ je dodávka deseti nabíjecích stanic včetně příslušenství. Upřesnění předmětu zakázky a požadované technické parametry zakázky jsou uvedeny v příloze č. 3 (Technická specifikace). „Zadávací dokumentace je zpracována v souladu s § 6 odst. 4 zákona a respektuje ...
UTB - Profesionální stolní 3D tiskárna
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka profesionální stolní 3D tiskárny pořizované pro potřeby Univerzitního institutu Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Revitalizace náměstí ve Valašském Meziříčí
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce Revitalizace náměstí ve Valašském Meziříčí dle projektových dokumentací. Rozsah předmětu veřejné zakázky tvoří tyto stavební objekty: příprava území, komunikace a chodníky, vodní prvek, dešťová kanalizace, vodovodní přípojky, venkovní osvětlení, elektroinstalace, veřejná zeleň, městský mobiliář, patka ...
Slovácké muzeum UH, p. o. - Revitalizace národních kulturních památek Velké Moravy - dodávka expozic
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a montáž expozic, AV techniky, osvětlení a interiérového nábytku v objektu památníku Velké Moravy ve Starém Městě. Předmět veřejné zakázky je přitom rozdělen na 3 samostatné části ve smyslu § 35 a 101 ZZVZ. Bližší informace jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Protipovodňová opatření města Zubří
Záměrem zadavatele je vybudovat varovný a informační systém tak, aby bylo možné předpovídat předmětné ukazatele nebezpečí plynoucí ze zvýšené vodní hladiny a varovat ohrožené obyvatelstvo v době vzniku mimořádné události, a tak snížit materiální škody a chránit zdraví a životy obyvatel. Systém bude ozvučovat celé předmětné území pomoci akustických ...
Vybavení odborných učeben pro 10 základních škol ve Zlíně
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky pro vybudování odborných učeben včetně souvisejících řemeslných prací v 10 základních školách ve Zlíně, uvedených v příloze č. 2 této zadávací dokumentace. Plnění bude realizováno v základních školách ve Zlíně v rozsahu dle technické specifikace a výkazu výměr. ˇ Předmětem plnění je přebudování stávajících ...
Vybavení odborných učeben pro 10 základních škol ve Zlíně
Předmětem plnění je přebudování stávajících učeben na nové odborné učebny a modernizace kabinetů. Předmětem plnění jsou dodávky a montáže nábytku, vybavení učeben, dodávky a montáže AV a IT techniky, stínící techniky, učebních pomůcek, realizace stavebních prací a úprav souvisejících s modernizací učeben a kabinetů.
Ekologizace slévárny Promet Foundry ve Vsetíně
Předmětem plnění veřejné zakázky je rekonstrukce stávající slévárny šedé a tvárné litiny pro zlepšení ekologických parametrů provozu odpovídajících současným standardům. Rekonstrukce zahrnuje rekonstrukci stavebního objektu slévárny a instalaci nového technologického zařízení včetně VZT, energetických rozvodů a vyvolaných stavebních úprav.
Nákup PC a tenkých klientů
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky PC sestav na základě jednotlivých dílčích objednávek v předpokládaném počtu cca 600 ks PC sestav a cca 200 ks tenkých klientů (dále TS) v požadované minimální konfiguraci uvedené v příloze č. 2 této zadávací dokumentace (celkem 4 konfigurace pro PC a 1 konfigurace pro TS). Součástí předmětu plnění ...
Pořízení dobíjecích stanic pro elektroautomobily
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy s jedním dodavatelem na dodávku pevných nabíjecích stanic pro elektroautomobily.
UTB - Pronájem multifunkčních zařízení r. 2020
Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem multifunkčních zařízení, vč. servisních služeb na dobu trvání 60 měsíců pro potřeby Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB - Rozšíření serverové infrastruktury 2020
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka serverů a diskových úložišť pro rozšíření stávající serverové infrastruktury, předmět plnění je konkrétně vymezen technickou specifikací a vzorem Smlouvy (přílohy zadávací dokumentace). Předmět plnění je pořizovaný pro potřeby Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Dodávka elektroměrů a komunikačních modulů pro elektroměry
Dodávka elektroměrů pro měření typu B a typu C. Dodávka komunikačních modulů pro stávající měřidla.
UTB - Přenosné plazmovací zařízení
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka přenosného plazmovacího zařízení pro potřeby Fakulty aplikované informatiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB - Vícekomponentní 3D tiskárna II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka vícekomponentní 3D tiskárny pořizované pro potřeby Fakulty technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB - 3D tiskárna FAI
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 3D tiskárny pořizované pro potřeby Fakulty aplikované informatiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Muzeum regionu Valašsko, p. o. - Zámek Kinských ve Valašském Meziříčí - vybudování depozitářů
Předmětem veřejné zakázky je vybudování expozic a výstavních prostor v objektu národní kulturní památky zámku Kinských ve Valašském Meziříčí. Vybudování expozic a výstavních prostor zahrnuje zejména dodávku a montáž svítidel, interiéru a expozičního nábytku (vitríny, podstavce, stěny, pódia..), AV technologie a rovněž i dodávku filmů, animací, ...
Zajištění vnitřní konektivity základních škol a připojení k internetu
Předmětem veřejné zakázky je obměna datové infrastruktury a dodávka vybavení vnitřních LAN a WLAN sití včetně jednotného řešení správy a bezpečnosti na 10-ti základních školách podle příloh této zadávací dokumentace.
UTB – Sublimační tiskárna II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka sublimační tiskárny včetně příslušenství, pořizovaná pro potřeby Univerzitního institutu Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – Nákup laserové tiskárny
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka barevné laserové tiskárny A3 pořizované pro potřeby Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, ateliér Produktový design a ateliér Digitální design, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Dopravní řešení lokality před budovou MěÚ v k. ú. Zubří
Jedná se o novostavbu místní komunikace, parkoviště, chodníků a veřejného osvětlení, Dále se jedná o stavební úpravy stávající silnice, chodníků a mostu. Stavba je členěna na následující stavební objekty: SO 101 - chodník SO102.1 - komunikace a parkoviště u ZŠ SO 102.2 - parkoviště u Hodorfského potoka SO 203 - stavební úpravy mostu M4 SO ...
UTB – Vícekomponentní 3D tiskárna
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka vícekomponentní 3D tiskárny pořizované pro potřeby Fakulty technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Holešov - revitalizace náměstí Sv. Anny, Masné krámy
Předmětem veřejné zakázky je realizace úprav stávajících místních komunikací, realizace zeleně a veřejného osvětlení.