Dodávka a montáž 1 ks zařízení pro centrální filtraci a chlazení brusného oleje
Jedná se o dodávku zcela nového zařízení dle parametrů uvedených v zadávací dokumentaci. Plnění je součástí projektu Inovace v PILANA Karbid.
Poptávám náhradní díl k vysavači
Poptávám hnací řemen na podlahový vysavač TURBO BOMBER,který jsme zakoupili na předváděcí akci firmy EUROBAK s.r.o
UTB - Software pro simulaci proudění viskoelastických materiálů
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení softwaru pro Centrum polymerních systémů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Požadovaný software je vymezen v technické specifikaci, jež tvoří přílohu k zadávací dokumentaci.
Poptávám baterii do mobilního telefonu značky Cube1
Poptávám baterii do mobilu CUBE1 M400.
UTB – Pronájem multifunkčních tiskáren pro FHS
Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem multifunkčních tiskáren, vč. servisních služeb pro potřeby Fakulty humanitních studií Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Přístroj je vymezen v technické specifikaci, jež tvoří přílohu k zadávací dokumentaci.
UTB – Software pro navrhování, vyhodnocování a optimalizaci integrovaných procesů
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení softwaru pro Fakultu technologickou Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Požadovaný software je vymezen v technické specifikaci, jež tvoří přílohu k zadávací dokumentaci.
Evidenční systém sbírkových předmětů Zlínského kraje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a implementace Evidenčního systému sbírkových předmětů Zlínského kraje a zajištění následné podpory. Podrobná specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v příloze č. 1 zadávací dokumentace – Obchodní podmínky (Návrh smlouvy) a jejich příloh.
MoVI FAI – Matematický software
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení matematického softwaru pro Fakultu aplikované informatiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Požadovaný software je vymezen v technické specifikaci, jež tvoří přílohu k zadávací dokumentaci.
UTB – Pronájem multifunkčního zařízení pro Nakladatelství
Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem multifunkční tiskárny, vč. servisních služeb pro potřeby Nakladatelství Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Přístroj je vymezen v technické specifikaci, jež tvoří přílohu k zadávací dokumentaci.
Infrastruktura eGovernment Luhačovice
Předmětem této veřejné zakázky je realizace: - komunikační infrastruktury pro provoz pořízených IS příspěvkových organizací a organizační složky města; - HW/SW vybavení pro pořízené IS. Včetně zajištění podpory provozu předmětu veřejné zakázky po dobu udržitelnosti projektu. Předpokládaná hodnota veřejné zakázky činí maximálně: Část 1 ...
Poptávám ventilátory s ionizátorem
Poptávám ventilátory s ionizátorem.
UTB – Software pro analýzy vstřikování plastů
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení softwaru pro Centrum polymerních systémů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Požadovaný software je vymezen v technické specifikaci, jež tvoří přílohu k zadávací dokumentaci.
Dodávka a výměna chladících jednotek VZT pro objekt chirurgie a operační sály
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a montáž chladících jednotek vč. propojovacího potrubí a příslušenství, demontáž stávajících jednotek, kompletní profese elektroinstalace a kompletní profese měření a regulace. Bližší specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
UTB - Statistický software pro navrhování a vyhodnocování experimentů 2
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka statistického softwaru pro navrhování a vyhodnocování experimentů pro potřeby Centra polymerních systému Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Požadovaný software je vymezen v technické specifikaci, jež tvoří přílohu k zadávací dokumentaci.
Poptávám hliníkovou flexi hadici
Poptávám hliníkovou flexi hadici, průměr 250 mm, délka 2x 2500mm.
Obnova veřejného osvětlení – výměna svítidel
Předmětem veřejné zakázky je výměna části svítidel veřejného osvětlení, instalace napěťových regulátorů veřejného osvětlení, zrušení části odběrných míst a úprava stávajících rozvaděčů veřejného osvětlení v lokalitě Havřice, Újezdec, Vlčnovská v Uherském Brodě a Těšově v Uherském Brodě.
UTB – Pronájem multifunkčních tiskáren r. 2017
Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem multifunkčních tiskáren, vč. servisních služeb pro potřeby součástí Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Jednotlivé přístroje jsou vymezeny v technické specifikaci, jež tvoří přílohu k zadávací dokumentaci.
Poptávám servis vysavače
Poptávám opravu vysavače.
Poptávám montáž elektronického zabezpečovacího systému
Poptávám elektronické zabezpečení garáže vzdálené cca 500m od místa bydliště.
UTB - Statistický software pro navrhování a vyhodnocování experimentů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka statistického softwaru pro navrhování a vyhodnocování experimentů pro potřeby Centra polymerních systému Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Revitalizace administrativní budovy Budovatelská 4821
Modernizace soustav osvětlení budov, realizace opatření vedoucích ke snižování energetické náročnosti budov dle zadávacích podmínek včetně projektové dokumentace na jejímž základě bylo vydáno souhlasné stanovisko stavebního úřadu. Dodávka a instalace FVE
Výměna stávajícího osvětlení za LED v rozsahu 1.NP-5.NP v objektu firmy BAŤA, akciová společnost
V rámci zakázky bude realizována výměna stávajícího osvětlení za LED v rozsahu 1.NP-5.NP v objektu firmy BAŤA, akciová společnost na ulici Dlouhá 130, Zlín blíže specifikované touto zadávací dokumentací a jejími přílohami. Struktura zakázky je následující: Předmětem akce je dodávka a montáž nového LED osvětlení a demontáž a stávajícího ...
Poptávám opravu televizoru
potřebuji opravit televizor Philips 40PFL 30084/12
Poptávám elektrickou vestavnou troubu a varnou desku
Poptávám elektrickou vestavnou troubu a varnou desku. Děkuji.
Poptávám držák klimatizace
Poptávám držák klimatizace Diavia 001383BW. Děkuji za odpověď. S pozdravem David Žurovec