Dodávka vysokofrekvenčního indukčního ohřívače pro předehřev pilových pásů na vstupu do kalící pece
Dodávka vysokofrekvenčního indukčního ohřívače pro předehřev pilových pásů na vstupu do kalící pece. Je požadován kontinuální předehřev bimetalového pásu na teplotu min. 900°C.
Kogenerační jednotka v areálu ČOV Uherské Hradiště
Předmětem zakázky je instalace kogenerační jednotky jako nového zdroje tepla a elektrické energie do areálu Čistírny odpadních vod Uherské Hradiště v k.ú. Kunovice u Uherského Hradiště, parc. č. 3819. Součástí zakázky je mimo jiné provedení nezbytných souvisejících stavebních prací a technologických úprav, předání všech podkladů k žádosti o první ...
Stavební úpravy Domu kultury Vizovice
Předmětem veřejné zakázky je úprava, rekonstrukce a modernizace stávajícího Domu kultury ve Vizovicích. Rekonstrukce střechy nad DK včetně nového zastřešení před vstupem do kavárny. Dodávka vzduchotechniky včetně pomocných konstrukcí a kompletní výměna oken a doplnění nových oken podle projektu. Modernizace dispozice dle projektu. Podrobnou ...
Stavební úpravy Domu kultury Vizovice
Předmětem veřejné zakázky je úprava, rekonstrukce a modernizace stávajícího Domu kultury ve Vizovicích. Rekonstrukce střechy nad DK včetně nového zastřešení před vstupem do kavárny. Dodávka vzduchotechniky včetně pomocných konstrukcí a kompletní výměna oken a doplnění nových oken podle projektu. Modernizace dispozice dle projektu. Podrobnou ...
Výměna osvětlení v hale M1
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební a montážní práce na výměně osvětlení v hale M1. Rozsah prací je specifikován zadávací dokumentací a jejími přílohami. Zadavatel nepřipouští dílčí plnění.
Úspory energií v objektech společnosti MAGNETON a.s.
Předmětem zakázky jsou stavební a montážní práce včetně nezbytných dodávek, služeb a zboží se stavebními pracemi souvisejícími v rozsahu: Zateplení střešní konstrukce a výměna světlíků v objektu Závod povrchových úprav, Rekonstrukce osvětlení v objektu Závod povrchových úprav, Měření spotřeby plynu v objektu Závod povrchových úprav, Vrátnice, ...
Dodávka soustavy osvětlení systémem světelných diod LED pro průmyslové haly
Předmětem zakázky je dodávka systému osvětlení s využitím LED diod pro tři budovy v areálu PILANA.
Dodávka hardwarového vybavení
Předmětem zakázky je dodávka hardwarového vybavení pro rozvoj vývojových a inovačních kapacit ve společnosti HANÁK NÁBYTEK,a.s. Předmětem zakázky je dodávka 1 kusu renderovacího serveru a 3 kusů počítačových pracovních stanic včetně monitorů pro potřeby konstruktérů. Podrobně je požadovaná technická specifikace předmětu zakázky uvedena v zadávací ...
V 00114D – dodávka a montáž soustava osvětlení LED do výrobní haly
Předmětem zakázky je dodávka a výměna svítidel v prostorách zadavatele. Technické parametry jsou následující s tím, že zadavatel umožňuje jejich modifikaci při zachování principu, kdy uvedené hodnoty představují minimální standard a účastníci mohou nabídnout lepší řešení, které bude technicky proveditelné bez dodatečných víceprací.
Rozvaděče Vsetín s.r.o. - snížení energetické náročnosti
Snížení energetické náročnosti výrobní a administrativní budovy společnosti. Stavební práce zahrnují zateplení obálky budovy, výměnu osvětlení za LED svítidla a instalaci fotovoltaické elektrárny. Podrobný popis popsaných aktivit je obsažen v přiložené projektové dokumentaci a vymezen výkazem výměr.
Inovace pro D PLAST a.s. - Zavedení elektronizace řízení výroby a kontroly kvality
Předmětem výběrového řízení je dodávka komplexního řešení řízení výroby a skladu za pomocí moderních ICT metod.
Poptávám servis pračky
Poptávám servis pračky.
UTB - Dynamický nákupní systém na tonery
Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky originálního spotřebního materiálu pro tiskárny a kopírovací zařízení (tonery, cartridge, válce, inkoustové náplně, odpadní nádobky a ostatní příslušenství) v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami a jednotlivými výzvami k podání nabídek v DNS podle § 141 zákona.
UTB - Dynamický nákupní systém na výpočetní techniku
Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných v DNS bude dodávka výpočetní techniky (zejména počítače, notebooky, tablety) v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami a jednotlivými výzvami k podání nabídek v DNS podle § 141 zákona.
Pořízení serveru a diskového pole
Předmětem výběrového řízení je pořízení 1 ks nového serveru a 1 ks diskového pole (nebyly předmětem odpisů) a to včetně dopravy, uvedení zařízení do provozu a jeho vyzkoušení, vše v místě plnění zakázky.
V 00135 – zateplení objektu a instalace LED osvětlení společnosti bp služby, a. s.
Předmětem této zakázky je kompletní obstarání všech prací, služeb a dodávek spojených se stavebními pracemi souvisejícími se zateplením objektu a instalací LED osvětlení v objektu společnosti bp služby, a. s. Všechny vlastnosti, postupy, požadavky a specifikace jsou uvedeny v návrhu smlouvy o dílo, která je přílohou č. 3 této zadávací dokumentace ...
ALUCAST, s.r.o. - Řešení výroby rozměrných odlitků
Předmětem zakázky je dodávka nových technologických zařízení specifikovaných zadávací dokumentací a jejími přílohami. Předmět zakázky je rozdělen na 7 dílčích částí: Část 1 – Robotizované pracoviště pro výrobu keramických forem Část 2 – Vyvíječ páry - středotlaký parní zdroj Část 3 – Vybavení slévárny pecemi na tavení slitin Al a ...
Dodávka 18 kusů CAD pracovních stanic
Předmětem zakázky je dodávka 18 kusů CAD pracovních stanic. Stanice musí být nové, nepoužité. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění.
Poptávám náhradní díl na vysavač
Poptávám náhradní díl na vysavač EUROBAK-TURBO BOMBER (Desing in USA). Odešel plochý řemen, který pohání kartáč.
Poptávám planžetu na pánský holící stojek
Poptávám náhradní planžetu na pánský holicí strojek Braun series 3 34Os-4.Děkuji.
PODHORAN LUKOV a.s. – Dodávka technologie pro snížení emisí TZL z dřevovýroby v Držkové
Zajištění dodávky technologického zařízení odsávání a filtrace z dřevoobráběcích strojů a zařízení ve stávajících objektech stolárny a bednárny v provozu Držková ke snížení emisí tuhých znečišťujících látek dále jen (TZL).
Dodávka SW
Předmětem veřejné zakázky je dodávka „MKP software pro analýzy pevnostních, teplotních polí a proudění“ Byly stanoveny tři CPV kody: 72268000-1 (Dodávka programového vybavení) 72310000-1 (Zpracování dat) 72316000-3 (Analýza dat)
Dodávka 18 kusů CAD pracovních stanic
Předmětem zakázky je dodávka 18 kusů CAD pracovních stanic. Stanice musí být nové, nepoužité. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění.
UTB – Animační studio
Předmětem veřejné zakázky je výpočetní techniky animačního studia Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Poptávám opravu pračky
Poptávám opravu pračky Philco Ford TL 843 X . Pračka nedojíždí- neždímá.