VIETNAM; Rukodělné předměty
Jsme vietnamští zpracovatelé a vývozci rukodělných uměleckých předmětů, lakovaného zboží pro bytovou dekoraci; (bambusový nábytek, ratanové výrobky, bambusové tašky, dřevěné zboží atd.). Více na www.huongdanghandicraft.com Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.
Prestavba a rekonštrukcia obytného domu na DSS Považská Bystrica - vnútorné vybavenie
Obstaranie nábytku, zdravotníckych zariadení, elektrotechnických a ostatných zariadení , bytového textilu vrámci vnútorného vybavenia Domu sociálnych služieb v Považskej Bystrici. .. Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 421 471,7200 EUR
Poptáváme dodavatele kancelářského nábytku
Hledáme dodavatele kancelářských židlí a sedacích souprav.
GHANA; Nábytek
Hledám výrobce nábytku.
Poptávám výrobu kuchyňské linky
Poptávám truhláře na výrobu kuchyňské linky v RD kousek od Chlumce nad Cidlinou.
KAMERUN; Dřevěný nábytek, podlahoviny
Hledáme obchodní spolupráci s importéry dřeva, dřevěných výrobků, nábytku, podlahovin. Více na www.boforcameroon.com
EGYPT; Egyptské výrobky
Působíme jako obchodní zástupci mezinárodních společností v Egyptě. Spolupracujeme s importéry, exportéry z celého světa. Zde je přehled egyptského zboží, které vyvážíme: -pravá kůže, bavlněné látky a oděvy, taneční kostýmy a doplňky -kosmetika, šperky, imitované i pravé starožitné, -zemědělské produkty; -papyrus a jiné rukodělné zboží ...
Nábytek pro Neurologickou kliniku FN HK
Dodávka nábytku včetně dopravy, montáže a rozmístění na novém pavilonu Neurologické kliniky ve Fakultní nemocnici Hradec Králové. Podrobněji viz. zadávací dokumentace, jež je k dispozici ke stažení na profilu zadavatele.
Sedací nábytek pro Neurologickou kliniku FN HK
Dodávka sedacího nábytku včetně dopravy, montáže a rozmístění na novém pavilonu Neurologické kliniky ve Fakultní nemocnici Hradec Králové. Podrobněji viz. zadávací dokumentace, jež je k dispozici ke stažení na profilu zadavatele.
Centrum pro seniory ZAHRADA Bystřice pod Hostýnem – vybavení interiérů
Předmět veřejné zakázky je dodávka a instalace vnitřního vybavení stavby Centra pro seniory ZAHRADA Bystřice pod Hostýnem. Předmět veřejné zakázky kromě vlastní dodávky zahrnuje i dopravu na místo plnění a úklid po montáži.
Poptávám jídelní stůl a židle
Židle BE-903 v barvě olše, potah oranžový + jídelní stůl 120 x 80 cm ve stejném dekoru.
Dodávka, distribúcia a montáž nábytku
Dodávka nábytku vrátane služieb spojených s dodaním nábytku na miesto určenia, rozmiestnenia v miestnostiach, odvozu prebytočných ochranných obalov, montáž nábytku z prepravnej úpravy do užívateľskej. Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 500000,0000 EUR
Poptávám elektrický lamelový rošt
Poptávám elektrický motorový rošt lamelový o rozměrech 80x200cm pokud možno s vhodnou matrací. Matrace by měla být nejlépe ortopedická, není však podmínkou.
TOGO; Neprodané zásoby
Firma Ets Joycelyn Inc. registrovaná u Obchodní komory v Togo importuje neprodané zásoby.Hledáme obchodní spolupráci s dodavateli.
Dodávka interiéru pre Zariadenie pre seniorov Mokrý Háj
Predmet zákazky pozostáva z dodávky: polohovateľné postele elektrické - 19 ks, stoličky polohovateľné - 19 ks, skrine do izieb - 19 ks, kancelársky stôl - 19 ks, stoličky ku kancelársky stolom - 19 ks, nočný stolík - 19 ks, kuchynská linka - 1 ks, jedálenský stôl - 4 ks, jedálenské stoličky s operadlom - 16 ks a ďalšieho nábytku, ktorí bude ...
PÁKISTÁN; Kožené bundy, dřevěný nábytek
Vyvážíme kožené bundy, dřevěný nábytek, rýži atd. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci, uvítáme i jiné požadavky. Také hledáme výrobce, vývozce, pro které bychom působili jako výhradní zástupci v Pákistánu.
Dodávky kancelářského, sedacího, lehacího a kovového nábytku 2011
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky kancelářského, sedacího, lehacího a kovového nábytku pro potřeby jednotlivých veřejných zadavatelů v roce 2011. Blíže v zadávací dokumentaci (dále jen ZD).
GAMBIE; Nábytek pro MŠ
Potřebuji nábytek pro mateřskou školku v Gambii. Školka je zdarma, učitelé jsou dobrovolníci. Hledám organizaci, jednotlivce nebo filantropa, který nám může pomoci.
INDIE; Indické výrobky
Firma windowfashionsindia vyrábí a exportuje koberečky z kokosového vlákna, kokosové hnojivo a rašelinu, pryžované kokosové desky, kokosové sítě, pryžové rohože, podložky pro jogu, jutové tašky, pantofle, bambusové rolety, panfotle z lístků bylin, koberečky, zboží z přírodního vlákna, dřevěné rukodělné předměty, rohože ze slámy, slaměné polštářky, ...
Poptávám výčepní zařízení a vybavení bistra
Mám zájem o vybavení bistra výčepním zařízením s odběrem Vašich nápojů a veškerého nabízeného sortimentu, dále stolky a židle(cca 25-30 míst) pro hosty bistra.Bistro se nachází v Kyjově (okr. Hodonín) a bude se otvírat během měsíce listopadu.
NĚMECKO; Nábytek
Chtěli bychom koupit nábytek z Česka. Můžete nám poslat obchodníky a výrobce.
NĚMECKO; Zboží pro online prodej
Hledám zboží pro on-line prodej přes Ebay. Bydlím ve Waidhaus (2,5 km od českých hranic) a chtěl bych využít výhodu lokality (krátká dopravní trasa). Hledám zboží za velkoobchodní cenu cca. 30 až 100 -€ (žádná elektronika). Hledané zboží by nemělo být uvedeno v seznamu na německých diskontních trzích.
INDONÉSIE; Nábytek
Hledám obchodní spolupráci s importéry, odběrateli nábytku.
NĚMECKO; Výroba nábytku
Hledám výrobce nábytku pro malosériovou výrobu.
Modernizace vybavení základních škol městského obvodu Slezská Ostrava
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka výpočetní techniky, softwaru a nábytku, včetně elektrorozvodů pro základní školy městského obvodu Slezská Ostrava - ZŠ Bohumínská, ZŠ Pěší, ZŠ Chrustova, ZŠ Škrobálkova.