INDIE; Ratanový nábytek, oleje
Jsme výrobci biologicky odbouratelných plátů z Areca listů, ricinového oleje, neemového oleje a ratanového nábytku. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
Dodávka interiéru pre Zariadenie pre seniorov Mokrý Háj
Predmet zákazky pozostáva z dodávky: polohovateľné postele elektrické - 19 ks, stoličky polohovateľné - 19 ks, skrine do izieb - 19 ks, kancelársky stôl - 19 ks, stoličky ku kancelársky stolom - 19 ks, nočný stolík - 19 ks, kuchynská linka - 1 ks, jedálenský stôl - 4 ks, jedálenské stoličky s operadlom - 16 ks a ďalšieho nábytku, ktorí bude ...
Kancelářský a sedací nábytek v letech 2011-2013
Dodávka 2 701 kusů kancelářského nábytku a 1 841 kusů sedacího nábytku v letech 2011 - 2013.
PÁKISTÁN; Vyřezávaný dřevěný nábytek
Hledáme odběratele ručně vyřezávaného dřevěného nábytku.
INDIE; Dřevěný nábytek
Shilpi Udyog je jedním z předních výrobců a vývozců dřevěného nábytku, nábytkového kování a příslušenství, řemeslných předmětů, dárkového zboží a starožitného nábytku atd. Vyvážíme své výrobky v různých zemích. Máme zájem o navázání dlouhodobé obchodní spolupráce. Můžeme také vytvořit návrhy dle vašich požadavků.
Poptávám vyšší židli
Vyšší židle pro práci v sedě,např. v kuchyni, při žehlení apod.
INDONÉSIE; Dřevěný nábytek
Chtěl bych navázat obchodní spolupráci s odběrateli indonéského dřevěného nábytku.
EGYPT; Egyptské výrobky
Jsme výhradní zástupce pro mezinárodní firmy v Egyptě. Pracujeme s velmi exponovanými dovozci a vývozci z celého světa od roku 1997. Srdečně vás zveme k návštěvě našich webových stránek http://www.nariad.com, kde najdete fotografie egyptských výrobků, které vyvážíme. V Egyptě máme výrobní firmy světové třídy, které používají moderní technologie ...
Poptávám dvířka ke kuchyňské lince
Poptávám dvířka na kuchyňskou linku.
Sháním lišty k vestavěné skříni
sháním lišty k posuvným křídlum pro vestavěné skříně
Poptávám kuchyňský  nábytek
nová rohová čalouněná lavice vč. stolu a židlí - český výrobce, prodejce Opava, popř. Ostrava
Dodávka interiéru do prostor domu „U Špuláků“ v Hradci Králové
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka interiéru do prostor domu „U Špuláků“ v Hradci Králové, Velké náměstí č. p. 34. Součástí předmětu zakázky je především dodávka, montáž, umístění a instalace typických i atypických volně vložených i vestavěných prvků a dodávka a umístění orientačního systému budovy.
Poptáváme vybavení bytových interiérů
KONKRÉTNÍ POPTÁVKY: 57+6 kuchyňských linek - výroba a montáž položení cca 6000m2 masivních podlah prodej cca 6000m2 masivních podlah masaranduba 1150m2 terasa - pouze materiál + 2200 podkladové hranoly 6x bezpečnostní rolety - hliník 57+15 sedacích souprav Americký ořech: délka od 2m, šířka od 12cm, tloušťka od 26mm, množství od ...
Rekonstrukce III. NP - Volný výběr - Interiér
Dodávka a montáž interiérového vybavení v budově Studijní a vědecké knihovny Plzeňského kraje, a to podle Smlouvy o dílo č. 4/08 ze dne 6.11.2008. Jedná se zejména o nábytek a zařízení interiéru.
GHANA; Průmyslové stroje
UBI INTERNATIONAL CO LTD. je přední obchodní firma, která má zájem o obchodní spolupráci s dodavateli následujícího zboží: minerální vody, ovocné džusy, esenciální oleje, renovované lékařské vybavení, ručníky, nábytek, pneumatiky, stavební materiály, cement, farmaceutické výrobky, trička, polokošile, elektronika, kamery, faxovací zařízení, ...
Poptávám rozkládací sedací soupravu
rozkládací sedací souprava do 35OO Kč
PÁKISTÁN; Dřevěný nábytek
Jsme jedním z předních výrobců a vývozců nábytku ze všech druhů dřeva. Windsors Intl Furnishers má vlastní výrobní jednotku. Poptáváme seznam dovozců.
Poptávám rolovací stolečky k sedací soupravě
Prosím o nabídku rolovacích stolečků na područku sedačky.
Hledáme výrobce židlí
Sháním výrobce židlí ze serie Country Inn od Jitony. Přesně ty, které jsou nafocené v jejich katalogu. Bohužel, Jitona je vůbec nedělá.
BENIN; Nábytek
Hledáme seriózní dodavatele nábytkářských výrobků.
PÁKISTÁN; Tradiční nábytek
Vyvážíme ručně dělané dřevořezby, nábytek tradičního typu, antického designu, atd. Dále komodity jako cukr, močovina, kukuřice atd. Hledáme odběratele, obchodní zástupce.
PÁKISTÁN; Kožený nábytek, kožené zboží
Jsme výrobní skupina kůže, koženého zboží, koženého nábytku a ručně vyřezávaného nábytku, vyvážíme tyto položky od roku 1994. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce a propagaci tohoto zboží.
Poptáváme hotelový nábytek
Hledáme dodavatele hotelového nábytku nebo nábytku pro studentské ubytovny . Vybavujeme celkem 24 pokojů , 32 lůžek , včetně nočních stolků, psacích stolů, skříně, možné zrcadlo, Děkuji za nabídku .
INDIE; Sedací soupravy
Vyrábíme dekorativní sofa, dřevěné sedací soupravy, značkové pohovky, kožené pohovky, vzorované pohovky, pětimístné pohovky, jednomístné pohovky, elegantní sofa, značkové sedací soupravy, pohovky do společenských místností, pohovky s postelí, dřevěné pohovky, stylové pohovky, kulaté pohovky a pohovky na zakázku. Máme zájem o navázání obchodní ...
Vybavení sokolovny – T.J. SOKOL NASAVRKY
Předmětem dodávky je vybavení T.J.Sokola Nasavrky a to především nábytkem ( stoly, židle, police, šatní věšáky, skříně ) a další vybavení např. posilovací stroj, závěsy, odpadkové koše, hrazdy, lana atd..)