Dodávka šatních skříní
Předmětem zakázky je dodávka šatních skříní trojího typu do Fakultní nemocnice Olomouc na kliniku onkologickou a dětskou dle technické specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.
Poptáváme dodavatele laviček a skříněk
Dobrý den, poptáváme dodavatele příslušenství (lavičky, skříňky apod.) na zakázku školícího střediska v Brně. Termín realizace: 6/2012 Dokumentace ke stažení: http://tinyurl.com/SSSkrine Nabídky v souladu s výkazem výměr a PD včetně vyplněného Krycího listu žádáme zaslat emailem do 30.08.2011. Na pozdější nabídky nebude brán zřetel. ...
Hledáme dodavatele dětského zboží pro e-shop
Popis poptávky: Hledám dodavatele pro eshop. Zajímá mě především dětské licenční zboží (např. Disney, apod..). Dále i ostatní zboží pro děti, především vybavení dětských pokojů - hračky, interiérové doplňky, tapety, nábytek... věková skupina 0 - 15let. Mám zájem nalézt partnery pro dlouhodobou a fungující spolupráci. Nabídky, prosím, zatím ...
Poptávám návrh a výrobu kuchyňské linky
Poptávám návrh a zhotovení kuchyňské linky do rodinného domu typu Okál, plánek přikládám. Chladničku řeším mimo kuchyň.
Poptávám výrobu kuchyňských dvířek
Potřebuji vyrobit kuchyňská dvířka: MDF foliovaná 615, javor horský, tvar horizontální drážka
Přístavba a stavební úpravy kuchyně ZŠ Polešovice
Předmětem zakázky jsou stavební práce - stavební úpravy a přístavba stávajícího objektu kuchyně základní školy v Polešovicích.
FRANCIE; Nábytek, bytové zařízení
Hledáme exportéry, distributory a dodavatele interiérového a exteriérového nábytku, výrobků pro zařízení domácnosti. Máme nedostatek stálých dodavatelů.
THAJSKO; Dřevěné výrobky
Naše firma JTA tradelink Ltd. sídlí v Bangkoku v Thajsku. Vyrábíme dřevěné dveře, postele, police a další, jak je poptávka po těchto produktech. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.
Mezinárodní environmentální vzdělávací, poradenské a informační středisko ochrany vod Vodňany - dodá
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž nábytku v rozsahu dle zadávací dokumentace.
Poptávám balonovou židli
Hledám balonovou židli. Jedná se o Zlín, aby bylo možno vyzkoušet posezení. Děkuji
INDIE; Řemeslné a dárkové předměty
Jsem výrobce a exportér indických řemeslných a dárkových předmětů z kůže, jako jsou židle, barové židle, jídelní stoly, stoličky, pohovky, truhly, kufry a jakékoliv kožené předměty. Mám mnoho produktů v dobré kvalitě a ceně. Rád bych navázal obchodní spolupráci s odběrateli.
Pečovatelská lůžka, matrace a noční stolky pro zařízení sociálních služeb Jihomoravského kraje
Předmětem této veřejné zakázky jsou dodávky pečovatelských lůžek, matrací a nočních stolků, a to po celou dobu plnění veřejné zakázky v závislosti na aktuálních potřebách a dle požadavků jednotlivých zařízení sociálních služeb.
Dodávky designového nábytku
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy na dobu 3 let se třemi uchazeči na dodávky designového nábytku pro zadavatele, a to na místa plnění v rámci celé České republiky.
Výchovný ústav, dětský domov se školou, střední škola, základní škola a školní jídelna
Předmětem VZ je dodávka různého nábytku. Detailní popis předmětu plnění obsahuje zadávací dokumentace.
ČÍNA; Nábytek pro MŠ
Jsme profesionální výrobce nábytku pro mateřské školky. Poskytujeme dobrou kvalitu. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s distributory v Evropě.
Dominikánský klášter - Dům umění
Předmětem veřejné zakázky je uzavření dodatku č.2 k veřejné zakázce Dominikánský klášter - Dům umění.Jedná se o dodání jednotlivých součástí vnitřního vybavení.
Interiérové vybavenie
Predmetom zákazky je dodanie a montáž interiérového zariadenia pre Senior dom Terézia n.o.. Jedná sa o dodávku: skrinková zostava, konferenčný stolík, posteľ, matrac, skrinka šatníková, čalúnené kreslo, stolička, stôl, pohovka, kuchynská linka, vešiakový panel so zrkadlom a pod. Bližšia špecifikácia dodávaných tovarov je obsahom súťažných ...
Dodávka nábytku do Študentského domova Pribina SPU v Nitre
dodávka nábytku vrátane služieb spojených s dodaním nábytku na miesto určenia, rozmiestnenia v jednotlivých miestnostiach, odvozu prebytočných ochranných obalov a montáže nábytku z prepravnej úpravy do užívateľskej Počty požadovaného nábytku sú uvedené v súťažných podkladoch. Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 400000,0000 EUR
VUT v Brně - výměna nábytku v pokojích studenstkých kolejí
Předmětem plnění veřejné zakázky je výměna nábytku na studentských kolejích sestávající z dodávky kuchyněk, polic, obkladů stěn, pracovních stolů, kontejnerů a skříní na provozech studentských kolejí Vysokého učení technického v Brně.
VUT v Brně - výměna válend v pokojích studenstkých kolejí
Předmětem plnění veřejné zakázky je výměna válend na studentských kolejích sestávající z dodávky základny válendy, matrace a čela k válendám na provozech studentských kolejí Vysokého učení technického v Brně.
INDIE; Řemeslné výrobky
Podnikám s řemeslnými výrobky v Indii. Produkty zahrnují dřevěné rukodělné výrobky, mramorové řemeslné výrobky, viktoriánské šperky, nábytek a kov. Hledám v EU velkoobchodního importéra, kterému bych exportoval své zboží, pokud se mu můj sortiment bude líbit.
Domov pre seniorov Sliač - nábytok
Predmetom zákazky bude dodávka a inštalácia interiérového a exteriérového nábytku do novovybudovaného DSS v meste Sliač. Jedná sa hlavne o postele, stoly, stoličky, skrine, skrinky, poličky. Podrobný opis zákazky bude súčasťou súťažných podkladov. Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 59 703,0000 EUR
Vnútorné vybavenie Domova pre seniorov Stará Ľubovňa
Predmetom zákazky je dodávka vnútorného vybavenia Domova pre seniorov Stará Ľubovňa. Jedná sa o dodávku: Posteľ + matrac 92 ks, Nočný stolík 105 ks, Dvojdverový šatník 140 ks, Stôl 136 ks, Závesná políčka 160 ks, Mušľové kreslo 15 ks, Sprchovacie sedačky 75 ks, Chodítko 2 ks, Chladnička 90 ks, Sprchovacie kreslo zdvíhacie 4 ks, Výškovo ...
Středisko ekologické výchovy Švagrov - vnitřní vybavení
Dodávka a montáž vnitřního vybavení Střediska ekologické výchovy Švagrov. Vybavení učeben, kanceláří a pokojů nábytkem, vybavení šaten, dílen a skladů kovovým nábytkem, plechovými šatními skříněmi, regály, vybavení stolními počítači, tiskárnami a multifunkční technikou pro tisk a elektornickou komunikaci.
Dodávka, distribúcia a montáž nábytku
Dodávka nábytku vrátane služieb spojených s dodaním nábytku na miesto určenia, rozmiestnenia v miestnostiach, odvozu prebytočných ochranných obalov, montáž nábytku z prepravnej úpravy do užívateľskej. Počty požadovaného nábytku sú uvedené v súťažných podkladoch. Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 350000,0000 EUR