HSMB - dodávka a montáž vodoměrů s radiovým modulem včetně služeb
- Předmětem zakázky je dodávka předmětu plnění zakázky s názvem " HSMB - dodávka a montáž vodoměrů s radiovým modulem včetně služeb". Zakázka zahrnuje: a/ demontáž stávajících vodoměrů, dodávku a montáž nových vodoměrů pro studenou a teplou vodu/ dále jen SV a TUV/ s rádiovým modulem, které budou splňovat zadavatelem požadované technické ...
Poptávám solární ohřev vody s přitápěním
Poptávám solární ohřev vody s přitápěním ( ne FVE , ale kapalinové nebo vakuové panely ) . Nejlépe místní firma. Instalace Opava.
Poptávám PVC sklep
Poptávám nabídku rozměrů PVC sklepů, sklípků, vč. ceníku. Děkuji Hezký den Kuchařová
Sada ventilů pro řízení kompaktního hydraulického systému
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 ks servoventilů a 2 ks proporcionálních rozváděčů. Blíže viz zadávací dokumentace.
Poptávám opláštění dřevěných oken hliníkem
Dobrý den, prosím o cenu opláštění dřevěných oken hliníkem, jednalo by se o: 4 ks oken - 1,5x1,5 m 1 ks - 1,2x1,5 m 2 ks - 1,2x1,2 m 1 ks - 0,9x0,9 m 1 ks - 0,9x1,2 Chci se také zeptat, zda na obložené okna hliníkem jde upevnit síťě proti hmyzu. Předem děkuji za odpověď Kupczak Milan
Poptávám přístřešek nad verandu
Poptávám přístřešek nad verandu rodinného domu z polykarbonátu 2 x 5m.
Energetické úspory ve VOŠ zdravotnické Ostrava II
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající v zateplení, výměně oken, očištění fasády, výměně střešní krytiny a opravě krovu, a to na dvou budovách (objektech) nacházejících se na pozemcích parc. č. 996/2 a 997, vše v k. ú. Vítkovice, obec Ostrava. Blíže viz zadávací dokumentace.
VD Olešná - GO uzávěrů spodních výpustí DN 1200 včetně PKO potrubí
42131120-3 Uzavírací šoupátka 98363000-5 Potápěčské služby Předmětem veřejné zakázky je generální oprava provozních a revizních uzávěrů levé a pravé spodní výpustí, uzávěru asanačního obtoku a všech ostatních armatur strojovny manipulačního bloku na VD Olešná včetně jejich rozvodů a potrubí. Jedná se o 4 kusy totožných klínových šoupátek se ...
Betonová směs pro stavbu hrází
Jednosložková cementová směs práškové konzistence se zrnitostí do 1 mm, určená k vyplňování volných prostor a objemových vaků nebo rukávců v prostorách důlních děl. Směs snadno smísitelná s vodou a jako směs pak v pastovité konzistenci čerpatelná. Objemově stálá. Proces tuhnutí a zrání nesmí vyžadovat žádnou dodatečnou péči.
Poptávám střešní krytinu
Poptávám střešní krytinu Bramac rubín 9 - nebo nějakou pálenou tašku glazurovanou černou, ideálně velkoformátovou, př.9ks do m2.
Poptávám spojovací lištu na polykarbonát
Poptávám spojovací lištu na polykarbonát tl.6mm, délka 1m. Děkuji Benešová
Poptávám řešení vytápění skladů v zimním období
Poptávám řešení vytápění skladů v zimním období. Rád bych se tímto informoval o možnostech poskytování Vaší firmou. Děkuji
Poptávám posuvné celodřevěné dveře
Mám zájem o posuvné celodřevěné dveře systém Smart Soft, rozměry starých dveří 200/80 cm. Prosím o cenu s montáží a bez montáže.
Optimalizace tepelného hospodářství - BMN
Vybudování dvou teplovodních kotelen včetně dvou přípojek plynu v areálu Bohumínské městské nemocnici
IROP 2020-23 - zlepšení kvality bydlení v Mariánských Horách a Hulvákách: BD ul. Filly 14
Předmětem zakázky jsou stavební úpravy týkající se úprav stávajícího bytového domu. Projekt řeší energetické úspory objektu a to formou dodatečného zateplení fasády kontaktním zateplovacím systémem, výměny oken v suterénu, výměny vstupních dveří, zateplením stropu suterénu a zateplení střechy. Dále bude realizována sanace suterénů (svislá ...
Dodávka materiálu pro vývojové pracoviště
Zadavatel vyhlašuje veřejnou zakázku na dodávky s názvem Dodávka materiálu pro vývojové pracoviště. Zadavatel rozdělil zadávací řízení na 4 dílčí části.
Ekologizace TFM - Přestavba kotle K1 na biomasový
Zahrnuje zejména konstrukční úpravy a doplnění nových technologických částí do stávajícího uhelného parního kotle K1 typu Ignifluid pro budoucí spalování biomasy vč. nových dodávek a úprav částí elektro, MaR a SKŘ pro bezvadný provoz díla.
Poptávám zaměření a nacenění dveří na terasu
Poptávám zaměření a nacenění dveří na terasu. Kozmice u Hlučín Prosím zavolejte, upřesním. Děkuji S pozdravem
Dodávka systému upevnění kolejnic pevné jízdní dráhy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka systému upevnění kolejnic pevné jízdní dráhy. Bližší specifikace předmětu plnění, jakož i technických a obchodních podmínek jsou uvedeny v přílohách zadávací dokumentace.
Regenerace sídliště Fifejdy II - XII. etapa
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce části sídliště Fifejdy II, která navazuje na již realizované etapy č. III., XI. a XIII. Lokalita řešeného území je ohraničena ulicemi Lechowiczova a Gen. Janouška a areálem MŠO Lechowiczova. Realizací veřejné zakázky dojde k regeneraci veřejných prostor a zajištění možnosti trávení volného času obyvatel ...
Demontáže a demolice v kotelně K3
Předmětem výběrového řízení je realizace demontážních prací a drobných demoličních prací pro přestavbu parního granulačního kotle K3 (72,1 MWt, 100 t/h, 6,0 MPa, 485 °C) na spalování zemního plynu.
Přestavba kotle K1 na biomasový
Zahrnuje zejména konstrukční úpravy a doplnění nových technologických částí do stávajícího uhelného parního kotle K1 typu Ignifluid pro budoucí spalování biomasy vč. nových dodávek a úprav částí elektro, MaR a SKŘ pro bezvadný provoz díla.
Plynofikace kotle K3
Předmětem díla je plynofikace parního granulačního kotle K3 (72,1 MWt, 100 t/h, 6,0 MPa, 485 oC) na spalování zemního plynu.
Poptávám redukci ventilu tlakové lahve
Poptávám redukci k tlakovým lahvím. Redukce na ventil tlak. lahve z W 21,8 na G 3/4. Děkuji Aleš Gajda
Poptávám revizní zprávu
Poptávám revizní zprávu o nevyhovujícím kotli na tuhá paliva pro kotlíkovou dotaci. S pozdravem Stanislav Kubeš